www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (230 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

NMX Solutions gaat van start voor senior IT’ers 

Nijmegen, 29 januari 2019 – Om aan de groeiende vraag naar senior IT’ers te voldoen, is IT-dienstverlener NMX Solutions begin dit jaar gestart met de detachering van IT-specialisten in senior functies. De organisatie focust zich voornamelijk op system engineers en IT-consultants in de zorgsector en non-profit organisaties. NMX Solutions, gelegen in Nijmegen, is opgezet om klanten te voorzien van de juiste technologische kennis ter ondersteuning van businessprocessen.  
 
De focus van de dienstverlener ligt op de volgende vier IT-domeinen: cloud computing, infrastructuur, workspace solutions en security. In deze domeinen is de vraag naar senior specialisten groot en hiermee lost NMX Solutions een steeds groter vraagstuk in de IT op. Zowel zorginstanties als non-profit organisaties richten zich in toenemende mate op de cloud, hybride en virtuele toepassingen. De aankomende tien jaar gaan deze instanties aan de slag met ontwikkelagenda’s, waar veel (externe) kennis voor vereist is. Specialistische IT’ers met ruime ervaring komen bij deze projecten goed van pas. 
 
Sparringpartner voor opdrachtgevers
De aanpak van NMX Solutions verschilt wezenlijk van andere spelers op de markt. De IT-dienstverlener gaat voor langdurige waardecreatie, wat betekent dat er sterk vanuit klantperspectief wordt gehandeld. Hierdoor zit NMX Solutions niet tegenover de klant, maar naast de klant en denken zij mee met de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever en analyseert deze alvorens een IT-oplossing geboden wordt. 
 
Martijn Vriesde, Business Manager NMX Solutions, vertelt over de innovatieve werkwijze: “In mijn carrière heb ik het belang van intensief klantcontact ondervonden. Met NMX Solutions maken we het verschil door de klantvraag goed voor ogen te hebben en te houden. Dat is waarmee we ons onderscheiden en waarmee we de juiste oplossing bieden. We zijn gestart met de ambitie om langdurige en succesvolle samenwerkingen aan te gaan. Dit kan alleen als je je klant door en door kent. Ik kijk dan ook erg uit naar alle gesprekken die ik dit jaar mag gaan voeren. 2019 is het jaar waarin we NMX Solutions gaan uitbouwen tot een belangrijke IT-dienstverlener binnen de vier IT-domeinen.” 
 
-----

Over NMX Solutions
IT-dienstverlener NMX Solutions richt zich op projectadvies en detachering van senior systeembeheerders en IT-consultants. Met een innovatieve aanpak richt de organisatie zich op langdurige waardecreatie. Dit doen zij door naast de klant plaats te nemen in plaats van tegenover de klant. Samen brengen zij hun doelstellingen in kaart en werken hier met de juiste IT-specialist naar toe. NMX Solutions focust zich op detachering, projecten en advies binnen vier IT-domeinen: cloud computing, infra, workspace solutions en security. Naast het kantoor in Amersfoort heeft NMX Solutions zich vanaf 1 januari 2019 ook gevestigd in Nijmegen. Voor meer informatie zie: https://nmx.nl/
 
Meer informatie
Marcommit 
Annelies Heuvelmans
035-5822730
neomax@marcommit.nl 
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NMX Solutions  
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 230 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
NMX Solutions contact  
Logo NMX Solutions
  088 536 37 29
  solutions@nmx.nl
  nmx.nl
NMX Solutions sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl