www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (385 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Birst introduceert Smart Analytics

Smart Insights eerste in serie van ArtificiaI Intelligence-functies waarmee zakelijke gebruikers de intelligentie van hun organisaties en gegevens kunnen benutten

Barneveld, 29 januari 2019 – Birst, een Infor-bedrijf en marktleider in Cloud Business Intelligence (BI) en Analytics voor grootzakelijke bedrijven, introduceert zijn Smart Analytics-oplossingen die mogelijk worden gemaakt door het Artificial Intelligence (AI) platform, Infor Coleman.

Birst Smart Analytics bestaat uit een nieuwe reeks AI-functies die machine learning algoritmen gebruikt om zakelijke gebruikers nieuwe intelligente inzichten te bieden. Het is gebouwd met gepatenteerde technologieën en biedt geautomatiseerde en gepersonaliseerde inzichten en aanbevelingen. De Business Intelligence (BI) ervaring verandert hierdoor van beschrijvend (wat gebeurt er) in diagnostisch (waarom gebeurt het) en voorspellend (wat zal er gebeuren).

Met Smart Insights, de eerste in een reeks van AI-functionaliteiten, kunnen zakelijke gebruikers de kracht van data science toepassen en direct zien welke variabelen de Key Performance Indicators (KPI’s) aansturen. Daarnaast kunnen gebruikers relaties ontdekken tussen een bepaalde KPI en talloze bedrijfsvariabelen en vervolgens automatisch visualisaties en dashboards genereren die het gedrag van de KPI verklaren. Voor het gebruik van Smart Insights is geen gespecialiseerde expertise vereist.

De dashboards die door Smart Insights worden gegenereerd, volgen de VBD (Value-Based Design) methodologie van Birst. De verkregen inzichten zijn hierdoor effectiever omdat ze prioriteit geven aan de zaken die de grootste impact hebben op bepaalde KPI's.

Extra functionaliteiten die Birst wil toevoegen aan de Smart Analytics-familie, zijn onder andere: Anomaly Detection, Natural Language Generation/Querying (NLG/NLQ) en Intelligent Alerting.

“Artificial Intelligence verandert de manier waarop mensen werken en omgaan met gegevens volledig,” zegt Brad Peters, SVP en General Manager van Birst. “Onze Smart Analytics-oplossingen - startende met Smart Insights - helpen bedrijven het bereik van BI te verbreden. Zakelijke gebruikers kunnen hierdoor van mogelijkheden profiteren die tot nu toe alleen beschikbaar waren voor hoogopgeleide data scientists. Ze krijgen inzichten uit gegevens op een snellere en schaalbaardere manier, waarbij ze vaak relaties tussen gegevens ontdekken die ze anders misschien nooit hadden overwogen.”

Betere beslissingen door slimme inzichten

Door gebruik te maken van de robuuste semantische laag van het Birst-platform kan Smart Insights een persoonlijkere, meer betrouwbare en bruikbare intelligentie bieden dan concurrerende oplossingen.

“De geautomatiseerde rapporten van concurrerende oplossingen zijn behoorlijk generiek en bieden willekeurige inzichten zonder veel context of betekenis,” aldus Peters. “Birst Smart Insights daarentegen biedt context door interessegebieden te selecteren, waardoor men veel waardevollere en relevantere inzichten krijgt. De echte waarde van AI in analytics zit overigens niet in het automatiseren, maar in het verbeteren van het besluitvormingsproces. Dat is precies wat Smart Insights doet.”

Specialty's Café & Bakery, met meer dan 50 restaurants in Californië, Washington en Illinois, wil de mogelijkheden van Birst's Smart Insights gebruiken om beslissingen te nemen op het gebied van productontwikkeling en -selectie, voorraden, personeel en om meer klanten aan te trekken en te behouden.

“Met Birst Smart Insights krijgen we automatisch een uitgebreidere probleemanalyse, zonder afhankelijk te zijn van een analist of data scientist,” zegt Matt Riley, Lead Data Warehouse Engineer bij Specialty's Café & Bakery. “We kunnen bijvoorbeeld de redenen achterhalen waarom de arbeidskosten in een bepaalde week zo hoog zijn. En we kunnen onze e-commerceklanten slimmere menu-aanbevelingen doen. Birst vindt automatisch verborgen relaties in onze gegevens en presenteert deze aan onze besluitvormers in eenvoudig te begrijpen dashboards. En omdat Machine Learning in het Birst-platform is ingebouwd, hoeven we geen data scientists in te huren of andere tools zoals R of Python te gebruiken om inzichten te ontdekken.”

Dankzij de Networked BI-mogelijkheden in het Birst-platform kunnen gebruikers bovendien hun eigen lokale gegevens invoeren, koppelen aan analytische instances in het bedrijfsnetwerk en Smart Insights op deze uitgebreide dataset toepassen om een completer beeld te krijgen van wat de zakelijke prestaties bevordert.

Tenslotte verlaagt Birst Smart Insights de drempel om nieuwe inzichten te vinden. Zakelijke gebruikers kunnen betere beslissingen nemen zonder afhankelijk te zijn van experts, en ze krijgen de mogelijkheid om de intelligentie van hun organisaties en hun gegevens te benutten.

Samenvatting: belangrijke functies van Birst Smart Insights
  • Sneller en op een grotere schaal betekenisvolle relaties tussen bedrijfsattributen, maatregelen en KPI’s ontdekken.
  • Automatisch nieuwe dashboards en rapporten creëren op basis van Value-Based Design-principes.
  • Gepersonaliseerde resultaten presenteren die zijn gebaseerd op de context van het dashboard, inclusief toegepaste filters van de governance-laag.
  • Inzicht bieden in de gehele semantische laag van Birst. Alle gerelateerde gegevens worden geanalyseerd, inclusief netwerkgegevens en gegevens van eindgebruikers.
Infor Coleman AI
Infor Coleman is een krachtig platform voor kunstmatige intelligentie, speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers. Het is gebouwd op basis van branchespecifieke gegevens en kan op elk willekeurig moment helpen bij het uitvoeren van taken en beveelt de beste verkoopaanbiedingen aan. Daarnaast is het in staat onderhoudsproblemen te voorspellen en dienovereenkomstig productieschema’s aan te passen. Het platform is vernoemd naar de natuurkundige en wiskundige Katherine Coleman Johnson. Met haar baanbrekende werk hielp ze Amerikaanse astronauten op de maan te landen.

Extra informatie
  • Registreer voor de online productlancering van Birst Smart Analytics, donderdag 31 januari om 19:00 uur (inclusief een live demo).
  • Over de visie van Birst en zijn medeoprichter Brad Peters op het gebied van machine learning automation.
  • Lees de Birst-blog, “How AI is Lowering the Barrier to Entry for BI and Analytics.”
Over Birst, een Infor-bedrijf
Birst is een geavanceerd networked business analytics-platform. Organisaties kunnen een nieuw niveau van betrouwbaar inzicht en besluitvorming bereiken door gegevens en mensen via een netwerk van analysediensten met elkaar te verbinden. Voor meer informatie, zie www.birst.com

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as “anticipate,” “believe,” “expect,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should,” “will,” and/or similar expressions. Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.

Voor meer informatie voor de pers:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
anke@lubbersdejong.nl
+31 (0)20 2050428

imageimage
Laatste van Infor  
Fetim Group kan dankzij Infor’s benchmark zijn productiviteit verbeteren

Koch Industries neemt Infor over

Infor breidt relatie met Accor uit
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs

LinQhost sluit partnership met Datadog

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Nederland in top 10 economisch meest getroffen landen door coronavirus

Intermax wint VMware Most Promising Cloud Partner of the Year Award

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation

NFON AG introduceert tweefactorauthenticatie voor hardware

NATO’s Allied Command Transformation selecteert Dataiku-platform voor AI-projecten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 385 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87727 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7447 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl