Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (238 dagen geleden)
Bedrijf:

De toegevoegde waarde van SMS voor de overheid

“Op maandag 4 december om 12:00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit. Als u het controlebericht ontvangt, weet u zeker dat uw mobiel juist is ingesteld voor NL-Alert” (crisis, 2017). Dit is een goed voorbeeld van een manier hoe messaging de overheid kan helpen in de communicatie naar burgers. Zo maken diverse overheidsinstellingen gebruik van SMS voor notificaties, afspraakherinneringen en authenticatie.

Dé specialist.
Verschillende overheidsinstellingen waaronder gemeenten zijn constant bezig met het verbeteren en optimaliseren van hun dienstverlening. Zij zetten SMS in om op een eenvoudige manier te communiceren met hun burgers en om een excellente service te verrichten. Op deze manier draagt een SMS Gateway bij aan een betere en veiligere dienstverlening en een effectievere manier van communiceren.

SMS notificaties omtrent de status van een specifiek onderwerpSms overheid
Burgers worden per SMS vroegtijdig geïnformeerd wanneer hun paspoort of reisbescheiden af te halen is. Om piekdruktes aan de balie te voorkomen hebben gemeenten de keuze wanneer een SMS uitgestuurd wordt. Hierdoor worden wachtrijen voorkomen, ontstaat er een effectievere manier van werken en door de snellere service zijn burgers meer tevreden.

Afspraakherinneringen per SMS
Uit onderzoek is gebleken dat veel burgers essentiële zaken als het afhaalbewijs, het verlopen document of een pasfoto vergeten mee te nemen naar hun afspraak. Doordat zij per SMS genotificeerd worden wordt dit probleem voorkomen, wat resulteert in een effectievere manier van werken voor gemeenten. Burgers ervaren deze SMS service als zeer prettig.

SMS authenticatie
Medewerkers die thuiswerken en toegang nodig hebben tot specifieke documenten hebben de mogelijkheid om middels SMS authenticatie extern in te loggen. De medewerker ontvangt een volledig geautomatiseerd SMS bericht met een inlogcode. SMS authenticatie draagt bij aan een beveiligde omgeving.

Kortom, een SMS Gateway biedt de mogelijkheid om burgers volledig geautomatiseerd een SMS te sturen. Dit kan wanneer rijbewijzen of reisbescheiden af te halen zijn, voor afspraakherinnering of voor SMS authenticatie. Vele gemeenten werken al met deze extra service. Kunt u onze SMS Service goed gebruiken? Start vandaag nog met het gebruiken van onze diensten. Voor vragen kunt u contact opnemen via (020) 770 3005 of een bericht sturen naar info@spryng.nl.

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Spryng  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 238 dagen
Spryng contact  
Logo Spryng
  Bianca Schepers
  020-7703005
  info@spryng.nl
  spryng.nl
Spryng sociaal  
Spryng tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl