www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (483 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel maakt naadloze WiFi-dekking sexy met mesh-oplossing voor thuisgebruikers

Hoofddorp, 29 januari 2019 - Ononderbroken en betrouwbare WiFi is een must-have voor iedereen, vooral nu mediastreaming en on-demand tv steeds meer de rol van traditionele muziek- en tv-consumptie overnemen. Zyxel Communications lanceert Multy U om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van alle thuisgebruikers, en in het bijzonder de jongste generatie en millennials.

image

Jongere consumenten zijn tech-savvy en hebben andere prioriteiten als het gaat om technologie en netwerkapparatuur. Zo hechten ze bijvoorbeeld meer waarde aan snelheid en design dan oudere generaties. “Multy U is speciaal voor hen gemaakt, en heeft een gebruiksvriendelijke instelling via een app en een handige LED-display”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. "Tot nu toe was mesh-networking vooral geschikt voor bedrijven en gezinnen in grote huizen. Jongeren en alleenstaanden die in kleine, eengezinswoningen wonen, kunnen nu ook profiteren van de technologie en de naadloze roaming die mesh-netwerken bieden.”

Krachtig en klein
Elke node van Multy U is 12,3 x 12,3 cm groot, slechts 3 cm dik, en weegt 310 gram. Dit maakt Multy U de kleinste tri-band mesh-oplossing op de markt. Het kleine formaat en zijn gladde, keramiekachtige design maken de Multy U aantrekkelijk, terwijl het toch een krachtig apparaat is. Veel mesh-oplossingen zijn dual-band, maar Multy U biedt tri-band met 2,4 en 5 GHz banden plus een extra 5 GHz band voor backhaul-verkeer. De zes interne antennes kunnen gegevens verzenden en ontvangen met snelheden tot 866 Mbps over 2.000 vierkante meter per node, en ze kunnen tot 128 apparaten bedienen zonder vertraging te veroorzaken.

Naast de grootte is er nog een ander opmerkelijk verschil met conventionele mesh-oplossingen, namelijk de LED's van Multy U. Het display is zowel functioneel als stijlvol, waarbij de kleuren veranderen om de status van het netwerk weer te geven. Dit kan in een oogwenk worden uitgeschakeld door een schakelaar op de node zelf of via de Multy U-app.

App en voice
Multy U-netwerken worden beheerd via een gebruiksvriendelijke app, die beschikbaar is voor iOS en Android. Die biedt een intuïtieve grafische installatie, en verder kan de app onder andere gebruikt worden om snelheidstests uit te voeren, wat handig is voor het oplossen van problemen. Verder is het mogelijk om meldingen in te stellen als er nieuwe apparaten op netwerk verschijnen, met opties om ze toe te staan of te blokkeren, beheer op afstand uit te voeren, een gast WiFi-netwerk in te stellen, en zelfs om technische ondersteuning in de app te ontvangen.

En voor de momenten dat gebruikers geen handen vrij hebben of gewoon willen ontspannen, kunnen ze hun netwerk met spraakcommando’s bedienen door de Amazon Alexa-ondersteuning van de Multy U’s.

Eenvoudig op te hangen
Bij elk node zitten twee elegante montagesystemen, die elk minder dan een minuut in beslag nemen om te installeren. De eerste is een kleine, chique, karamelbruine lederen band, waarmee de lichtgewicht Multy U overal aan een kapstok of haakje opgehangen kan worden. De tweede is een stevige standaard die uit de basis van de Multy U springt en op zijn plaats klikt met ingebouwde magneten.

Multy U wordt vanaf begin februari 2019 verkocht via Nederlandse Zyxel-resellers.

#

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T: +31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Zyxel  
Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

Zyxel introduceert nieuwe Zyxel LTE2566 4G modem/router voor thuis

Zyxel werkt samen met McAfee om cybersecurity mkb te verbeteren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 483 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo commercetools
Logo Toshiba
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88441 persberichten
- 5690 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8054 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl