www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (3 jaar en 101 dagen geleden)
Bedrijf:

IT-bedrijven Refine-IT en KT-Vision samen verder als Growteq B.V. 

Dordrecht, 28 januari 2019 – BI-dienstverlener Refine-IT en Salesforce-partner KT-Vision bundelen de krachten om de IT-dienstverlening bij klanten nóg beter vorm te geven. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Growteq. 

Growteq heeft als missie organisaties te helpen groeien door de inzet van technologie. De ITdienstverlener is actief op het gebied CRM, Business Intelligence (BI) en procesoptimalisatie. Het nieuwe bedrijf helpt haar klanten data te vertalen naar bruikbare inzichten en zorgt dat processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden. Hierbij maken zij gebruik van het technologieën van Salesforce, Qlik en Microsoft. 

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser groep. Visser & Visser is een van de top 30 accountants- en advieskantoor in Nederland. Er werken circa 275 medewerkers vanuit elf verschillende vestigingen. Het accountantskantoor komt hiermee verder tegemoet aan de toenemende vraag van haar cliënten om gespecialiseerd advies te verstrekken op het gebied van IT en data. 

Growteq stelt haar klanten zo in staat het maximale uit technologie te halen en succesvoller te opereren. Wilco Schellevis, algemeen directeur bij Growteq: “De dienstverlening van KT-Vision is complementair aan die van Refine-IT, dit resulteert in een verbreding en versterking van het portfolio. Waar Refine-IT slimme data-oplossingen en business apps geïmplementeerd heeft, biedt KT-Vision toegevoegde waarde in het automatiseren van processen en implementeren van CRM-oplossingen met Salesforce. Als Growteq kunnen we klanten full-service gaan bedienen.” 

Wim van der Giessen, operationeel directeur bij Growteq: “Door deze fusie kunnen we ons verder ontwikkelen tot een sterke kennispartner. Als dienstverlener behouden we onze vertrouwde waarden als gedrevenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Als Growteq bieden wij nog meer kennis, mensen en ervaring om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van IT-oplossingen. De nieuwe organisatie heeft namelijk een breder dienstenaanbod en bovendien meer slagkracht door zijn schaalgrootte."

Voor meer informatie over het bedrijf bezoek de website: www.growteq.nl
 
Achtergrond Refine-IT
Refine-IT is een smart data company en helpt bedrijven meerwaarde te halen uit hun data door slimme inzet van analyse- en rapportage technieken. Excellente kennis van processen, controle en cijfers combineren met ruime technische kennis van Business Intelligence & Analytics. Hiermee zijn zij in staat lange termijn oplossingen te realiseren met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid. Refine-IT ondersteunt klanten als Broekhuis automotive, Budget Energie, Eteck, Leaseplan en Newport. 
 
Achtergrond KT-Vision
KT-Vision is een van dé Salesforce Partners van Nederland en expert op het gebied van Salesforce functionaliteit voor marketing, verkoop  en serviceafdelingen. Daarnaast ontwikkelen zij krachtige bedrijfsapplicaties op het Salesforce platform en add-ons voor de standaard Salesforce functionaliteiten. Het Salesforce Center of Excellence ondersteunt klanten als De Doelen, Oclc, The Student Hotel en Vandebron.
Laatste van Growteq B.V.  
IT-bedrijven Refine-IT en KT-Vision samen verder als Growteq B.V. 
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 101 dagen
Growteq B.V. contact  

Logo Growteq B.V.

  +31 88 33 77 202
  growteq.nl
Growteq B.V. sociaal  


Growteq B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#