www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (318 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Dell Technologies introduceert nieuwe interactieve monitor en pc's om de leerervaring te transformeren

Uit het Generation Z-onderzoek blijkt dat huidige studenten meer van technologie verwachten. Slechts 57 procent vindt dat hun opleiding hen goed voorbereidt op toekomstige banen.

 • Dell introduceert een 75-inch 4K interactieve touchscreen-monitor met uitstekende beeldweergave om probleemloze samenwerking mogelijk te maken
 • Nieuwe mobiele Dell-pc's zijn speciaal gebouwd om bestand te zijn tegen de eisen van de scholieren uit het lager en voortgezet onderwijs.
 • Dell Technologies presenteert zijn end-to-end onderwijsportfolio op Bett 2019 in Londen
Amsterdam - Dell Technologies kondigt een uitbreiding aan van zijn onderwijsportfolio, specifiek ontworpen voor scholieren en leerkrachten uit het lager en voortgezet onderwijs. Deze nieuwste productlijn omvat een interactieve monitor, Dell Latitude laptops, Dell Chromebooks en een nieuwe oplaadkar voor meerdere toestellen. Hiermee kunnen leerkrachten technologie integreren en nieuwe onderwijs- en leerpraktijken toepassen. Tegelijkertijd stimuleert het portfolio studenten om zelf te experimenteren en te ontdekken.
image
"Recent Dell Technologies-onderzoek naar Generation Z - jongeren geboren na 1995 - bevestigt onze overtuiging dat als studenten nu en in de toekomst succesvol moeten zijn, docenten hen in staat moeten stellen hun eigen succes te behalen door hen te ondersteunen met tools die hun natuurlijke nieuwsgierigheid aanwakkeren", zegt Adam Garry, directeur onderwijsstrategie bij Dell EMC. "Deze nieuwe toestellen stellen zowel docenten als studenten in staat te zoeken, te creëren en samen te werken - ongeacht waar dat onderwijs plaatsvindt."

Volgens de Dell Technologies-studie wil 80 procent van de Gen Z-jongeren werken met de allernieuwste technologie. Slechts 57 procent vindt dat hun school hen goed tot uitstekend voorbereidt op hun toekomstige carrières. Ondersteund door 30 jaar doelgerichte innovatie, zijn deze nieuwe onderwijstoestellen van Dell ontworpen om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is. Tegelijkertijd bieden de toestellen de flexibiliteit en keuze die scholen tegenwoordig nodig hebben.

Dell 75-inch 4K interactief touchscreen (C7520QT)
Generation Z-jongeren hebben een sterke voorkeur voor leren van en met leeftijdsgenoten (75 procent) en teamwork (58 procent). Klaslokalen veranderen tegenwoordig in samenwerkingsvriendelijke ruimtes die groepsleeractiviteiten en productiviteit bevorderen. De nieuwe grote Dell 75 4K interactieve touchscreen-monitor (C7520QT) is bij uitstek geschikt als hoofdscherm in een klaslokaal of voor groepswerk. Het scherm met 4K-resolutie beschikt over een 20-punts multi-touch InGlass-mogelijkheid waardoor meerdere gebruikers tegelijk met het scherm kunnen werken. Met behulp van hun vingers of een styluspen kunnen leerlingen schrijven en tekenen, vrijwel zonder vertraging. Naderhand kunnen zij dat weer gemakkelijk uitwissen met hun handpalm. De intuïtieve aanraakfunctie is compatibel met vrijwel alle (industriestandaard) software. Twee styluspennen en Flat Frog Whiteboard-samenwerkingssoftware zijn inbegrepen.

Samenwerken is voor iedereen mogelijk dankzij de exclusieve Dell Screen Drop: 's werelds eerste toegankelijkheidsfunctie die de bereikbaarheid verbetert voor gebruikers van alle lengtes. Knoppen aan de zijkant van het paneel stellen gebruikers in staat het weergegeven beeld naar drie verschillende lengte-instellingen te verlagen, zodat het altijd binnen handbereik is. Andere kenmerken die ervoor zorgen dat het 75 inch-scherm bij uitstek geschikt is voor gebruik in de klas zijn:
 • Door de brede kijkhoek, mogelijk gemaakt door IPS-technologie, kunnen levendige en consistente kleuren op het scherm vanaf vrijwel alle plaatsen in de ruimte worden bekeken.
 • De Dell monitor-technologie optimaliseert lettertypen en zorgt ervoor dat het beeldmateriaal scherp is tijdens het werken met frequent gebruikte programma's zoals Microsoft PowerPoint, Word en Excel.
 • Antireflectie- en antivlekdeklagen verminderen afleidende reflecties en vingerafdrukken, terwijl Dell ComfortView de emissie van blauw licht vermindert om het oogcomfort te optimaliseren.
 • Het unieke ontwerp ondersteunt de naadloze integratie van een optionele Dell OptiPlex Micro PC in het display om een alles-in-één oplossing te creëren die de werkingskosten gedurende de levensduur van de monitor verlaagt.
 • RS232-, RJ45- en HDMI CEC-connectiviteit stelt IT-managers in staat het scherm op afstand te beheren.
 • Om meer flexibele leerruimtes te bieden, kan de optionele mobiele AV-trolley de monitor verplaatsen waar nodig.
Prachtig ontworpen notebooks gebouwd om de klas ‘te overleven’
Generation Z heeft, als eerste digitale generatie zijnde, een uitgesproken mening over technologie. Meer dan 98 procent van de ondervraagden heeft technologie gebruikt als onderdeel van hun opleiding en 91 procent meent dat het type technologie dat door een toekomstige werkgever wordt aangeboden, invloed heeft op hun keuze (bij vergelijkbare vacatures). De nieuwe pc's van Dell combineren het aantrekkelijke ontwerp en de topprestaties die studenten wensen met de duurzaamheid en betrouwbaarheid die nodig is in de leeromgeving.

Op basis van de ervaring van Dell met het bouwen van robuuste mobiele toestellen voor buitendiensten in de meest veeleisende omgevingen (rugged-reeks), zijn de nieuwe pc's van Dell ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten de meest duurzame producten hebben waar zij op kunnen vertrouwen, zowel in het klaslokaal als daarbuiten. Alle nieuwe notebooks zijn ontworpen volgens 15 MIL-STD-specificaties om de dagelijkse schokken, stoten en valpartijen in de onderwijsomgeving te overleven en bevatten functies als een morsbestendig, hermetisch afgesloten toetsenbord.

De toestellen zijn ook robuuster dan voorgaande modellen. De Latitude 3300 is getest op ‘schoolbestendigheid’ en heeft duizenden cycli ondergaan om de scharnieren te testen. Ook is er veelvuldig getest met een val van 10 cm op elke hoek om zo de werkelijke schade die zich tijdens de levensduur van een apparaat in de klas kan voordoen, nauwkeuriger na te bootsen. Zowel de Latitude 3300 als de nieuwe Dell Chromebook-serie (3100, 3100 2-in-1 en 3400) zijn ontworpen om een val van 30 inch (76 cm) op staal en 48 inch (122 cm) op multiplex te weerstaan.

Latitude 3300 voor het onderwijs
De Latitude 3300 for Education is vanaf vandaag beschikbaar en biedt een scherm met een hogere resolutie en een batterijduur van maximaal 16 uur en 52 minuten in een 13-inch notebook, met een ingebouwde full HD Touch-optie. De notebook heeft een aantrekkelijke donkergrijze matte afwerking en is verkrijgbaar met Intel Celeron, Pentium en tot Core i5-processors om aan de eisen van STEM-applicaties te voldoen. Het apparaat is voorzien van USB-Type C voor stroom- en gegevensoverdracht (behalve voor Celeron-configuraties) en DDR4 4GB- of 8GB geheugenopties.

Dell Chromebooks 3100, 3100 2-in-1 en 3400
De betrouwbare Dell Chromebook 3000-serie wordt vernieuwd met Intel Gemini Lake-processors en is eind maart beschikbaar. Ter ondersteuning van connectiviteit en samenwerking biedt de nieuwe 2x2 Intel-serie draadloze kaarten en USB Type-C voor opladen en gegevensoverdracht. De apparaten zijn ook eenvoudiger te beheren door IT, met een levenscycli van twee jaar en zes+ jaar aan Google Auto Updates op het moment van lancering.
 • Chromebook 3100: beschikt over 11,6-inch display met ingesloten touch- of non-touch-opties, met een 180 graden plat duurzaam scharnier waarmee leerlingen en docenten zich rond één apparaat kunnen verzamelen om samen naar het scherm te kijken.
 • Chromebook 3100 2-in-1: converteerbaar ontwerp met 11,6-inch display en Gorilla Glass NBT Touch. Dit model beschikt over een optionele world-facing-camera om de creativiteit van de student te stimuleren.
 • Chromebook 3400: beschikt over 14-inch non-touch-scherm optionele full HD.
Dell Compact USB-C oplaadwagen voorbedraad voor USB-C-laptops (CT36UC20)
Om de noodzaak van on-site bedrading uit te schakelen, wordt de Dell Compact USB-C oplaadwagen voorbedraad voor USB-C-laptops (CT36UC20). De oplaadwagen is beschikbaar in maart en wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde USB-C-stroomadapters in de wagen, wat IT waardevolle tijd bespaart. De kracht van de wagen wordt geleverd door Ergotron's gepatenteerde PowerShuttle-laadbeheersysteem dat tot 36 apparaten efficiënt oplaadt via een 12A-stopcontact en 40 procent sneller is dan standaard round-robin-systemen.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe Latitude 3300 voor het onderwijs is vanaf vandaag verkrijgbaar. Meer informatie hierover op Dell.com. De Dell Compact USB-C oplaadwagen, die vooraf is bedraad voor USB-C-laptops (CT36UC20), is vanaf maart beschikbaar. De Dell Chromebook 3000-serie is vanaf eind maart beschikbaar en de Dell 75 4K Interactive Touch Monitor (C7520QT) zal later dit voorjaar beschikbaar zijn voor een adviesprijs van €4999,-.

Dell Technologies op #Bett2019
Deze aankondigingen zijn onderdeel van de deelname van Dell Technologies aan de beurs Bett 2019, die plaatsvindt van 23 tot 26 januari in Londen. Bezoek stand #B316 voor meer informatie over hoe Dell het onderwijs transformeert. Dippy the Dinosaur - momenteel op tournee als onderdeel van een partnership tussen Dell EMC, Intel en Microsoft met het Natural History Museum in Londen - wordt het middelpunt op de stand en dient als context voor gesprekken over klastechnologie, STEM-educatie en hoe de nieuwste technologie de studenten, historici en wetenschappers van de toekomst sterker maakt. Lees hier meer over het evenement of bezoek www.dell.com/education voor meer informatie.

-----------

Bezoek van 23 tot 26 januari de Dell Technologies-stand #B316 op Bett 2019

Over Dell Technologies
Dell Technologies is een unieke familie van bedrijven die organisaties voorziet van een essentiële infrastructuur voor het vormgeven van hun digitale toekomst, het ingrijpend verbeteren van hun ICT-omgeving en het beschermen van hun belangrijkste bedrijfsmiddel: informatie. Het bedrijf bedient klanten van elke omvang in 180 landen, variërend van 98% van alle Fortune 500-ondernemingen tot individuele consumenten. Dell Technologies beschikt over het meest uitgebreide en innovatieve aanbod van ICT-oplossingen binnen de branche, van de rand van het netwerk tot de cloud.

Voor meer informatie
Dell EMC
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
Eerder van Dell Technologies  
4 dec 2019 Dell Technologies reikt jaarlijkse awards uit tijdens Partner Appreciation Event

13 nov 2019 Dell Technologies On Demand biedt op gebruik gebaseerde en as-a-service-modellen

13 nov 2019 Dell Technologies zet stap naar autonome infrastructuur met Dell EMC PowerOne
Geplaatst:
Verstreken tijd: 318 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl