Rubrik lanceert Technology Alliance-programma en breidt wereldwijde verkoopbereik uit met toonaangevende technologiebedrijven

  • Rubrik gaat samenwerken met toonaangevende bedrijven als Cisco, DataStax, Fortinet, Google Cloud, Lenovo, Microsoft, Nutanix, Pure Storage, SAP, VMware en anderen om te voldoen aan de vraag van bedrijven naar een end-to-end Data Management Platform
  • Programma biedt nieuwe tools en middelen aan technologiebedrijven om wederzijdse klantenbase te laten groeien
PALO ALTO, Calif., 23 januari 2019 – Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, lanceert het Rubrik Technology Alliance-programma (TAP), het eerste wereldwijde programma voor partners in technologie-integratie. Het programma brengt een breed ecosysteem van partners samen die de functionaliteit van Rubrik Cloud Data Management, het Rubrik Polaris SaaS-platform en Rubrik Datos IO uitbreiden om unieke waarde te bieden aan gezamenlijke klanten. Het gelaagde programma biedt partners een kader voor differentiatie, toegang tot de API's van Rubrik en technische hulpmiddelen om naadloze integraties te realiseren.

“Onze technologiepartners vormen de kern van de strategie van Rubrik,” zegt Mike Tornincasa, Executive Vice President Worldwide Sales bij Rubrik. “Deze partnershipsstellen ons in staat om snel geïntegreerde oplossingen met toegevoegde waarde te introduceren die belangrijke problemen voor zakelijke klanten oplossen.”

Het programma biedt drie niveaus: Foundation, Solution en Strategic, met steeds hogere eisen en voordelen voor elk niveau. Partners worden geselecteerd op basis van technologische innovatie, marktleiderschap en overeenstemming met de Rubrik-waarden. Rubrik biedt TAP-partners de volgende belangrijke voordelen:
  • Technische middelen om te helpen bij de ontwikkeling: partners hebben toegang tot Rubriks technische hulpmiddelen, naast de API's van Rubrik, waardoor ze diepgaande technische integraties kunnen ontwikkelen voor een echt gezamenlijke oplossing.
  • Verbeterde Go To Market en gezamenlijke marketingtools: partners krijgen toegang tot een uitgebreid aanbod aan gezamenlijke marketingaanbiedingen en verkoopprogramma's die bewustzijn creëren en nieuwe kansen bieden voor de geïntegreerde oplossing.
  • Toegang tot training en ondersteuning: het programma biedt partners toegang tot productinformatie, training en het bekroonde ondersteuningsteam van Rubrik. Hierdoor kunnen partners snel oplossingen bouwen en valideren met verbeterde functionaliteit.
“We zien onze klanten investeren in oplossingen die de integratie van cloud in hun infrastructuur vereenvoudigen, automatiseren en stroomlijnen,” zegt Ranajit Nevatia, Vice President Business Development en Allianties bij Rubrik. “Ons nieuwe Technology Alliance-programma is de volgende stap in de ontwikkeling van een uitgebreid partner-ecosysteem. Met TAP kunnen wij en onze partners meer routes bieden voor klanten om bij de cloud te komen, meer oplossingen die tijd besparen en nieuwe manieren om complexe IT-infrastructuur te vereenvoudigen.”

In april 2018 lanceerde Rubrik Polaris, het baanbrekende SaaS-platform voor datamanagementapplicaties, om de uitdagingen aan te pakken op het gebied van de data-explosie en -fragmentatie, waarmee ondernemingen vandaag de dag worden geconfronteerd. Rubrik bouwde Polaris met een open API-architectuur, waardoor externe ontwikkelaars een compleet ecosysteem van waardevolle datamanagement-applicaties kunnen maken die op het platform draaien. Het TAP is de volgende stap van Rubrik in het bouwen van dit rijke ecosysteem.

TAP voegt technologie-integratiepartners toe aan het partnerbedrijfsmodel van Rubrik, dat nu al bestaat uit resellers en serviceproviders. Bekijk hier de volledige lijst met Rubrik-partners.

Reacties van technologiepartners op het nieuws:

DataStax: “Ondernemingen ervaren een explosieve toename van data tijdens deze periode van digitale transformatie,” zegt Kathryn Erickson, directeur van strategische partnershipsbij DataStax. “Terwijl deze datagroei plaatsvindt, wenden bedrijven zich tot permanent verspreide clouddatabases zoals DataStax Enterprise, die wordt ondersteund door Apache Cassandra. We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Rubrik Datos IO, omdat deze markt blijft groeien. We zien ernaar uit om de oplossing te demonstreren bij DataStax Accelerate.”

Fortinet: “De missie van Fortinet is om een breed, geïntegreerd en geautomatiseerd cyberbeveiligingsplatform aan onze klanten te leveren via de Fortinet Security Fabric en het gemak van integratie met andere leveranciers,” zegt John Maddison, SVP van producten en oplossingen bij Fortinet. “De Fortinet-Rubrik-samenwerking biedt geïntegreerde event-correlatie en risicobeheer voor cloud datamanagement-oplossingen, wat onze gezamenlijke klanten een ongeëvenaard beveiligings-, prestatie- en compliance-beheer biedt.”

Microsoft: “Microsoft Azure voorziet een cloud-wereld met meer mogelijkheden, innovatie en openheid - en Rubrik deelt die visie,” stelt Tad Brockway, General Manager, Microsoft Azure Storage, Media and Edge bij Microsoft Corp. “Deelnemen aan het Rubrik Technology Alliance Programma maakt het eenvoudiger voor onze gezamenlijke klanten om optimaal te profiteren van de flexibiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging van Enterprise-kwaliteit die Microsoft Azure biedt.”

Nutanix: “We zijn verheugd deel uit te mogen maken van het technologieprogramma van Rubrik,” zegt Jay Chitnis, Senior Director Strategic Alliances bij Nutanix. “Door AHV, de hypervisor van Nutanix, te ondersteunen, biedt Rubrik zijn klanten toegang tot een native virtualisatie-oplossing die hen verhoogde operationele efficiëntie en gebruiksgemak biedt. Bovendien breidt ons samenwerkingsverband het Nutanix alliantie-ecosysteem uit, terwijl we waarde blijven bieden met onze Enterprise cloud-oplossingen.”

Pure Storage: “Pure Storage heeft de storage-industrie veranderd en de strategische relevantie voor moderne infrastructuur verhoogd. Met nieuwe cloudintegraties die zijn ontworpen om klanten te helpen ongekende niveaus van data-centriciteit te bereiken, zorgt Pure voor een hogere productiviteit en levert het consistent waarde,” aldus Katie Colbert, VP Alliances bij Pure Storage. “Door deze verdiepende alliantie zal de combinatie van Pure Storage en Rubrik's Cloud Data Management-technologieën de nieuwste generatie schaalbare oplossingen bieden die hedendaagse organisaties nodig hebben.”

VMware: “We zijn verheugd deel uit te maken van Rubrik's Technology Alliance-programma terwijl we doorgaan met het bouwen aan interoperabiliteit tussen onze producten,” zegt Teri Bruns, Vice President Global Partner Solutions bij VMware. “Rubrik en VMware hebben nauw samengewerkt om naadloze back-up en herstel van VMware vSphere en vSAN-workloads te bieden, naast interoperabiliteit met Rubrik Cloud Data Management en VMware vRealize Automation en vCloud Director.”

Bronnen

[DATASHEET]  Rubrik Technology Alliance Programma
[WEBSITE]  Over het Rubrik Technology Alliance Programma
[SIGN-UP]  Programma Toepassing: wordt een Rubrik Technology Alliance Partner
[MEER PARTNERBRONNEN]  Lees hier meer over de Rubrik Velocity en Service Delivery Partnerprogramma’sBijlagen
Thumbnail
479 KB pdf TAP Overview.pdfOver Rubrik
Rubrik levert een enkel softwareplatform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, de edge en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubriks Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de adoptie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Omdat organisaties van elke omvang een cloud first-beleid voeren, vertrouwen ze op het Rubrik Polaris SaaS-platform om gegevens te unificeren voor beveiliging, governance en compliance. Ga voor meer informatie naar www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter.

VMware, vSphere, vSAN, vRealize, vRealize Automation, vCloud, en vCloud Director zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

SAP, SAP HANA en andere genoemde SAP-producten en -diensten, evenals hun respectievelijke logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE (of een aan SAP gelieerde onderneming) in Duitsland en in andere landen. Zie  http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx voor aanvullende handelsmerkinformatie en kennisgevingen. Alle andere vermelde product- en servicenamen zijn de handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR 
Gijs Roeloffzen
(t) +31 71 568 00 28
rubrik@pridepr.nl