www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (363 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel onthult Cloud Query service voor ATP-firewalls om malware te onderscheppen

Uitgebreide cloud-gebaseerde bedreigingsintelligence en handtekeningendatabase onderdeel van nieuwe ATP800 beveiligingsgateway

Hoofddorp, 23 januari 2019 - Met onderzoek van AVTest naar 850 miljoen nieuwe soorten malware in 2018, vraagt de toegenomen complexiteit en snelle verspreiding van deze bedreigingen verder te kijken dan traditionele beveiligingsoplossingen. Vandaag introduceert Zyxel Communications een nieuwe Cloud Query-functie voor zijn ATP-firewalls - een cloudgebaseerde malwarescandienst die een ongekend niveau van informatie over bedreigingen biedt vanuit een steeds verder groeiende clouddatabase, om malware in het wild tegen te gaan.

Zyxel's Cloud Query service is gebaseerd op een multi-source, continu groeiende cloud database die al miljarden malware samples bevat. Naast de constante updates van vertrouwde bronnen van derden, is de Cloud Query-database verrijkt met een gestage stroom van updates voor bedreigingen die door elke andere Zyxel ATP-firewall wereldwijd worden geïdentificeerd. Een gespecialiseerd, Artifical Intelligence (AI)-gestuurd algoritme classificeert en berekent de ernst van elke bedreiging en helpt bedrijven om de meest actieve bedreigingen te identificeren en passende tegenmaatregelen te nemen.

"De effectiviteit van het scannen van malware werd vroeger sterk beperkt door de capaciteit van de hardware. Zo is bijvoorbeeld het aantal bedreigingen dat in een firewall database kan worden opgeslagen vaak vrij beperkt," aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. "Het gebruik van een cloud database zorgt voor een veel breder en dieper inzicht in alle online bedreigingen en verkort ook de reactietijd tot enkele seconden zonder de prestaties van de firewall in gevaar te brengen."

Cloud Query kan worden geconfigureerd om inkomende bestanden van specifieke typen te controleren, zoals bestanden die meestal gevaarlijke malware bevatten, zoals pdf's en gecomprimeerde bestanden. In dergelijke gevallen wordt het bestand doorgestuurd naar de cloud en vergeleken met de Cloud bedreigingsintellegence om ervoor te zorgen dat het geen unieke kenmerken deelt met geïdentificeerde malware.

Introductie van ATP800 - de premium firewall voor mkb
Zyxel lanceert ook het eerste product met Cloud Query: de ATP800 beveiligingsgateway. Deze ATP-firewall-lijn geeft het mkb een kosteneffectieve manier om netwerken en gegevens te beschermen - zelfs tegen zero-day aanvallen die onder de radar van conventionele beveiligingsoplossingen blijven. De ATP800 is een uitbreiding op de ATP200- en ATP500-versies die vorig jaar werden uitgebracht en verhoogt de prestaties en het vermogen om te voldoen aan de diverse beveiligingsbehoeften van het mkb.

Samen met Cloud Query plaatst sandboxing nog een pijl in de quiver van de ATP800, waarbij onbekende en potentieel gevaarlijke gegevenspakketten in een gecontroleerde, beperkte omgeving worden uitgevoerd om te bepalen of ze veilig zijn.

De gateway is ook versterkt met extra beschermingslagen, zoals content- en botnetfilters, app- en e-mailbeveiliging, inbraakdetectie en -preventie, geo-blocking, beheerde AP-service en SecuReporter, een cloudgebaseerde oplossing voor beveiligingsbewaking en -analyse met op gegevens gebaseerde inzichten in het verkeer en bedreigingen die gebruikers in staat stelt tijdig actie te ondernemen om hun netwerk veilig te houden.

De ATP800 is op maat gemaakt voor het mkb, met een doorvoercapaciteit tot 8.000 Mbps voor een aanbevolen 200-500 gebruikers. Net als de ATP200 en ATP500 wordt er een jaar lang een gouden abonnement bijgeleverd, waardoor gebruikers de tijd hebben om kennis te maken met Cloud Query en de andere functies ervan.

De ATP800 firewall met Cloud Query is vanaf heden beschikbaar. Dit geldt ook voor de ATP200 en ATP500.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T: +31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
image
Laatste van ZyXEL  
14 jan 2020 Zyxel Nebula krijgt een nieuwe gebruikersinterface met strak dashboard en krachtigere functies

2 dec 2019 Wifi 6-technologie helpt scholen hun digitaal potentieel waar te maken

18 nov 2019 Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity
Geplaatst:
Verstreken tijd: 363 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl