www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (245 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

HAL24K geselecteerd voor Microsoft ScaleUp Program

Amsterdam, 16 januari 2019 – Data-science-specialist HAL24K is geselecteerd voor het Microsoft ScaleUp Program. Het programma, voorheen bekend als Microsoft Accelerator, is opgezet om de groei te bevorderen van een select aantal innovatieve, enterprise-ready-bedrijven. De ondernemingen die deelnemen aan het Microsoft ScaleUp Program krijgen ondersteuning van Microsoft op het gebied van sales, marketing en technologie.

Microsoft neemt HAL24K in het programma op omdat het inziet dat het bedrijf met de juiste ondersteuning en toegang tot Microsoft-partners en -klanten de potentie heeft om zijn groei op wereldwijd niveau te versnellen. Om in aanmerking te komen voor het Microsoft ScaleUp Program moeten bedrijven bovendien voldoen aan een aantal andere criteria. Zo moeten ze klaar zijn voor een Series A-venture-capital-financieringsronde.

Data intelligence direct operationeel inzetbaar
HAL24K onderscheidt zich van andere bedrijven in de markt door niet alleen machine learning en artificial intelligence (AI) in te zetten om complexe infrastructurele problemen op te lossen, maar door ook een end-to-end data-science-platform aan te bieden die klanten kunnen inzetten voor hun data intelligence.

HAL24K is ontwikkelaar en leverancier van het SaaS-platform Dimension, dat grotere organisaties in staat stelt om te profiteren van de voordelen van machine learning en AI. Het platform biedt data-science-componenten, die zowel historische als real-time datastromen integreren, analyseren en modelleren, om data intelligence oplossingen te bouwen en die direct operationeel in te zetten. Dat maakt Dimension een alomvattende data-science-platform die oplossingen van productiekwaliteit kan integreren in bestaande bedrijfssystemen.

Overheden en commerciële organisaties
Het sterke aanbod van HAL24K stelt het bedrijf in staat snel te groeien en een klantenbestand op te bouwen met zowel lokale en nationale overheden als commerciële organisaties op het gebied van water, verkeer en fleet- en assetmanagement. Dankzij deelname aan het MicrosoftScaleUp Program krijgt HAL24K toegang tot een groot aantal potentiële nieuwe afnemers, waaronder verschillende organisaties in deFortune500. Daarnaast kan het bedrijf rekenen op uitgebreide ondersteuning op technologischgebied en contacten met Microsoft experts.

“We zijn er trots op te zijn geselecteerd voor het MicrosoftScaleUp Program en te worden gezien als een drijver van innovatie”, zegt Jerome Mol, CEO van HAL24K. “Bovenal zien we het als erkenning voor ons businessmodel en onze groeistrategie. We zijn blij dat een van de meest vooraanstaande technologiebedrijven inziet dat ons platformDimensionde potentie heeft om een impact te maken op het gebied van datascienceen smartinfrastructure. Deelname aan het programma biedt ons bovendien de kans om onze organisatie nog sneller naar het volgende niveau te tillen.”

Over HAL24K
HAL24Kis een Data Intelligence scale-up met vestigingen in San Francisco, Amsterdam en Londen. Het bedrijf levert operationele en voorspellende informatie aan (smart) city’s, landen en organisaties.

HAL24K combineert geavanceerde data-science-technieken – zoals machine learning en neurale netwerken – met modelling, analyses en visualisaties via het SaaS-platform HAL24K Dimension. Dit platform voorziet in realtime datagedreven besluitvorming in complexe en multidimensionale omgevingen, en leidt tot optimale benutting van resources, het voorkomen van disrupties en het besparen op kosten. Voor meer informatie: hal24k.com.

Voor meer informatie:
LVTPR
Frank Jansen/Mark Brok
Tel.: +31 30 65 65 070
E-mail: hal24k@lvtpr.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van HAL24K  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Data Matters BV

Logo NetApp

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 245 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
HAL24K contact  
Logo HAL24K
HAL24K sociaal  
HAL24K tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl