www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (244 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Eno kiest voor Oracle Health Insurance Back Office

Zorgverzekeraar klaar om klanten optimale service te bieden en tegelijkertijd interne efficiëntieverbeteringen te realiseren tegen lagere kosten

Utrecht, 16 januari 2019 – Zorgverzekeraar Eno, gevestigd in Deventer, stapt over op Oracle Health Insurance Back Office (OHI), de bewezen oplossing van Oracle, die bij de meeste zorgverzekeraars in Nederland in gebruik is.

Eno was al langere tijd op zoek naar een vervanging van zijn huidige backofficesysteem, die zou kunnen voldoen aan de eigen eisen van Eno en die van toezichthouders. De verzekeraar ging daarom op zoek naar een stabiele en toekomstvaste oplossing die in staat moest zijn om te gaan met enkele bijzondere zorgverkeringsproducten in Eno’s productportfolio. Eno zocht al langere tijd naar een nieuw platform voor zijn polisadministratie en declaratieverwerking. Het bedrijf bekeek verschillende opties, variërend van nieuwbouw tot het gebruik van bestaande standaardoplossingen in de markt. Oracle Health Insurance Back Office voldeed het best aan de eisen die Eno stelde. Een van de doorslaggevende factoren is, dat OHI zich in de markt ruim bewezen heeft als dé oplossing om polissen te administreren, declaraties te verwerken en de financiële afhandeling daarvan te doen.

Theo Engels, directeur ICT en Zorg bij Eno: “Om ook in de toekomst als zorgverzekeraar succesvol te zijn, wil Eno gaan transformeren naar een organisatie met een digitaal hart. We willen processen en systemen aanpassen aan de eisen van deze tijd en een optimale digitale klantervaring centraal stellen in zowel verkoop als dienstverlening.”

“Met Oracle Health Insurance bieden wij Eno niet alleen een complete, flexibele en toekomstvaste applicatie die hen in staat stelt om te voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook een intensief samenwerkingsverband met andere OHI-gebruikers, dat leidt tot gezamenlijke waardecreatie en een lage Total Cost of Ownerhip”, aldus Jaco Geels, Senior Director Health Insurance bij Oracle.

Eno heeft voor de implementatie van Oracle Health Insurance Back Office Truston Solutions geselecteerd, een Gold Member binnen het Oracle Partner Network (OPN) en al jaren OHI-partner van Oracle. Eno heeft het voornemen om het nieuwe platform in het overstapseizoen 2019/2020 in gebruik te nemen.

Over Eno
Eno is een zorgverzekeraar met Deventer als thuisbasis en een sterke regionale positie. De organisatie, opgericht in 1860, streeft er elke dag naar een wezenlijke bijdrage te leveren aan de gezondheid van haar leden. Eno doet dat door hen nu en in de toekomst te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg, en door hen te inspireren en te faciliteren in hun streven naar een optimale gezondheid.

Over Oracle Insurance
Oracle biedt moderne, innovatieve technologie waarmee verzekeraars hun digitale transformatiestrategie verder kunnen ontwikkelen. Met de flexibele, op regels gebaseerde oplossingen van Oracle kunnen verzekeraars IT vereenvoudigen door individuele en groepsactiviteiten op één platform samen te brengen, snel verschillende producten in te zetten en hun ecosysteem te versterken om de betrokkenheid bij klanten en partners te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.oracle.com/insurance.

Over het Oracle PartnerNetwork
Het Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle. Partners kunnen zich hiermee onderscheiden op het gebied van ontwikkeling, verkoop en implementatie van Oracle-oplossingen. OPN biedt hulpmiddelen voor het trainen en ondersteunen van gespecialiseerde kennis van de producten en diensten van Oracle. Het OPN houdt ook rekening met het groeiende productportfolio van Oracle, het partnerbestand en zakelijke kansen. Met de laatste verbeteringen in OPN worden de investeringen van partners in Oracle Cloud erkend en beloond. Partners die werken met Oracle, kunnen zich door middel van het OPN-cloudprogramma onderscheiden in hun expertise op het gebied van Oracle Cloud. Het is een innovatief programma dat bestaande OPN-programmaniveaus aanvult met niveaus voor erkenning en stijgende voordelen voor partners die met Oracle Cloud werken. Ga voor meer informatie naar www.oracle.com/partners.

Handelsmerken
Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of aan de organisatie gelieerde bedrijven. Overige namen zijn mogelijk handelstermen van hun respectievelijke eigenaren. 

Voor meer informatie:
Martijn van Leeuwen/ Frank Jansen
LVTPR
+31 (0)30 65 65 070
oracle@lvtpr.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Oracle  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 244 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Oracle contact  
Logo Oracle
  030 - 669 9000
  infomail_nl@oracle.com
  www.oracle.nl
Oracle sociaal  
Oracle tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl