www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (256 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Netwerkbedrijf Juva kiest AMIS voor migratie naar de cloud

Migratie bestaande infrastructuur en beheer nieuwe omgeving

Nieuwegein, 10 januari 2019 – Netwerkbedrijf Juva heeft AMIS als leverancier gekozen voor de migratie van haar applicaties en databases naar de Oracle Cloud. Hiermee wordt de (operationele) efficiëntie verbeterd en speelt ze nog beter in op veranderingen binnen de organisatie en de markt. AMIS wordt tevens verantwoordelijk voor het beheer van de nieuwe omgeving.

Juva is een netwerkbedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten. Drie dochterondernemingen werken samen aan de beste oplossingen om zo te komen tot een leefbare en duurzame samenleving. Elk vanuit hun eigen expertise. Om de werkmaatschappijen optimaal te ondersteunen, wil Juva haar ICT transformeren van een traditionele serviceorganisatie naar een expertisecentrum.

Transitie naar de cloud
Om dit doel te bereiken, is gekozen voor een gefaseerde migratie van de huidige applicaties en databases naar de Oracle Cloud. Daarnaast besteedt Juva het beheer van de cloudomgeving uit aan AMIS. Zo komen ze tot efficiëntieverbetering en voldoende wendbaarheid en flexibiliteit om in te spelen op de constant veranderende vraag.

“Onze grootste uitdaging voor de komende decennia, is de omvorming van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem”, zegt Ryan Muradin, Manager Operations bij Juva. “Dit vraagt ook om een transitie van onze huidige ICT. Bij de selectie van een partner die ons daarbij kan ondersteunen, hebben we gekeken naar een organisatie waar kwaliteit en klantbelang voorop staan. In AMIS hebben we een ervaren, proactieve en meedenkende partner gevonden die ons helpt de noodzakelijke ICT-veranderingen door te voeren.”

“We zijn er trots op dat we Juva met onze kennis en ervaring kunnen ondersteunen bij het behalen van hun ICT-doelstellingen”, zegt André van Dalen, directeur van AMIS. “Door het beheer van de nieuwe omgeving van hen over te nemen, kunnen ze zich volledig richten op hun nieuwe rol als expertisecentrum zonder zich zorgen te maken over de applicaties. In de toekomst willen we onze krachten verder  bundelen om zo de bedrijfsdoelstellingen van Juva nog beter te ondersteunen.”

Planning
In januari 2019 gaat de eerste face van het project van start. Het totale migratietraject bestaat uit vijf fases en neemt ongeveer een jaar in beslag.

---

Noot voor de redactie
In de bijlage zijn foto’s terug te vinden van het tekenmoment. [1] Een groepsfoto van Juva en AMIS en [2] het tekenmoment, links André van Dalen, rechts Frank Binnekamp (directeur van Juva).

Groepsfoto van Juva en AMIS

Het tekenmoment, links André van Dalen, rechts Frank Binnekamp (directeur van Juva).

Over N.V. Juva
Als (regionaal) netwerkbedrijf zorgt N.V. Juva voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Met onze specialisatie in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten, binnen de wettelijke kaders nemen wij hierin initiatief door verbinding te zoeken met alle stakeholders. Door samenwerking komen we tot de beste oplossingen.
N.V. Juva kent drie dochterondernemingen die ieder haar eigen specialisaties kennen: Westland Infra Netbeheer B.V., Capturam B.V. en Anexo B.V.

Over AMIS
AMIS staat voor resultaat, vakmanschap en vernieuwing. We zorgen ervoor dat organisaties optimaal ondersteund worden door IT. Daarvoor maken we zo veel mogelijk gebruik van de al aanwezige technologieën en ontwikkelen daar op door. Waar nodig voegen wij nieuwe technologieën toe. AMIS zorgt zo dat organisaties het meeste uit hun investeringen halen. Bij AMIS werken IT-professionals met passie voor hun vak. Zij doen net dat stapje extra en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Onze consultants volgen de IT-ontwikkelingen op de voet en weten hoe deze toegepast kunnen worden bij onze klanten. En het mooiste is, zij houden die kennis niet voor zichzelf, maar delen deze met de rest van de (Oracle) community via onze technology blog (https://technology.amis.nl) en verschillende (inter)nationale podia. Zo wordt iedereen er beter van.

AMIS is onderdeel van Conclusion, een uniek ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services (www.conclusion.nl).

Meer informatie
Marcommit
Meike Storck
035-5822730
conclusion@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Conclusion  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 256 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Conclusion contact  
Logo Conclusion
  030 219 38 00
  info@conclusion.nl
  www.conclusion.nl
Conclusion sociaal  
Conclusion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau