www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (381 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Netwerkbedrijf Juva kiest AMIS voor migratie naar de cloud

Migratie bestaande infrastructuur en beheer nieuwe omgeving

Nieuwegein, 10 januari 2019 – Netwerkbedrijf Juva heeft AMIS als leverancier gekozen voor de migratie van haar applicaties en databases naar de Oracle Cloud. Hiermee wordt de (operationele) efficiëntie verbeterd en speelt ze nog beter in op veranderingen binnen de organisatie en de markt. AMIS wordt tevens verantwoordelijk voor het beheer van de nieuwe omgeving.

Juva is een netwerkbedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten. Drie dochterondernemingen werken samen aan de beste oplossingen om zo te komen tot een leefbare en duurzame samenleving. Elk vanuit hun eigen expertise. Om de werkmaatschappijen optimaal te ondersteunen, wil Juva haar ICT transformeren van een traditionele serviceorganisatie naar een expertisecentrum.

Transitie naar de cloud
Om dit doel te bereiken, is gekozen voor een gefaseerde migratie van de huidige applicaties en databases naar de Oracle Cloud. Daarnaast besteedt Juva het beheer van de cloudomgeving uit aan AMIS. Zo komen ze tot efficiëntieverbetering en voldoende wendbaarheid en flexibiliteit om in te spelen op de constant veranderende vraag.

“Onze grootste uitdaging voor de komende decennia, is de omvorming van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem”, zegt Ryan Muradin, Manager Operations bij Juva. “Dit vraagt ook om een transitie van onze huidige ICT. Bij de selectie van een partner die ons daarbij kan ondersteunen, hebben we gekeken naar een organisatie waar kwaliteit en klantbelang voorop staan. In AMIS hebben we een ervaren, proactieve en meedenkende partner gevonden die ons helpt de noodzakelijke ICT-veranderingen door te voeren.”

“We zijn er trots op dat we Juva met onze kennis en ervaring kunnen ondersteunen bij het behalen van hun ICT-doelstellingen”, zegt André van Dalen, directeur van AMIS. “Door het beheer van de nieuwe omgeving van hen over te nemen, kunnen ze zich volledig richten op hun nieuwe rol als expertisecentrum zonder zich zorgen te maken over de applicaties. In de toekomst willen we onze krachten verder  bundelen om zo de bedrijfsdoelstellingen van Juva nog beter te ondersteunen.”

Planning
In januari 2019 gaat de eerste face van het project van start. Het totale migratietraject bestaat uit vijf fases en neemt ongeveer een jaar in beslag.

---

Noot voor de redactie
In de bijlage zijn foto’s terug te vinden van het tekenmoment. [1] Een groepsfoto van Juva en AMIS en [2] het tekenmoment, links André van Dalen, rechts Frank Binnekamp (directeur van Juva).

Groepsfoto van Juva en AMIS

Het tekenmoment, links André van Dalen, rechts Frank Binnekamp (directeur van Juva).

Over N.V. Juva
Als (regionaal) netwerkbedrijf zorgt N.V. Juva voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Met onze specialisatie in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten, binnen de wettelijke kaders nemen wij hierin initiatief door verbinding te zoeken met alle stakeholders. Door samenwerking komen we tot de beste oplossingen.
N.V. Juva kent drie dochterondernemingen die ieder haar eigen specialisaties kennen: Westland Infra Netbeheer B.V., Capturam B.V. en Anexo B.V.

Over AMIS
AMIS staat voor resultaat, vakmanschap en vernieuwing. We zorgen ervoor dat organisaties optimaal ondersteund worden door IT. Daarvoor maken we zo veel mogelijk gebruik van de al aanwezige technologieën en ontwikkelen daar op door. Waar nodig voegen wij nieuwe technologieën toe. AMIS zorgt zo dat organisaties het meeste uit hun investeringen halen. Bij AMIS werken IT-professionals met passie voor hun vak. Zij doen net dat stapje extra en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Onze consultants volgen de IT-ontwikkelingen op de voet en weten hoe deze toegepast kunnen worden bij onze klanten. En het mooiste is, zij houden die kennis niet voor zichzelf, maar delen deze met de rest van de (Oracle) community via onze technology blog (https://technology.amis.nl) en verschillende (inter)nationale podia. Zo wordt iedereen er beter van.

AMIS is onderdeel van Conclusion, een uniek ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services (www.conclusion.nl).

Meer informatie
Marcommit
Meike Storck
035-5822730
conclusion@marcommit.nl
Laatste van Conclusion  
Tieners ontmaskeren hacker tijdens event ‘Security4Teens’

Conclusion behaalt opnieuw topscores in Giarte Outsourcing Performance benchmark

Conclusion migreert SAP naar Microsoft Azure voor Eneco binnen zeven weken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 381 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Conclusion contact  

Logo Conclusion

  030 219 38 00
  info@conclusion.nl
  www.conclusion.nl
Conclusion sociaal  


Conclusion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl