www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (383 dagen geleden)
Bedrijf:

@Valley en Netdata starten samenwerking met IT online marketing specialist Leadgate Europe

Rotterdam, 8 januari 2019 - @Valley en Netdata starten een samenwerking met Leadgate Europe. Beide IT-dienstverleners krijgen van Leadgate Europe ondersteuning om op korte termijn de marketingstrategie, online advertenties, website-optimalisatie en marketing automation door te ontwikkelen.

Op dit moment vallen @Valley en Netdata onder de vlag van Solimas Groep. Het in Alphen aan den Rijn gevestigde Solimas Groep is in 2004 opgericht als groep van bedrijven met complementaire activiteiten op IT-gebied. Solimas Groep heeft de duidelijke ambitie om binnen twee jaar de allerbeste ICT-outsourcer en managed service provider van Nederland te zijn.

Om deze ambitie kracht bij te zetten, moest de marketing voorzien worden van nieuwe ideeën. Voor deze nieuwe impulsen ging Solimas Groep op zoek naar een geschikt online marketing bureau. In deze zoektocht kwam Solimas Groep uit bij Leadgate Europe: een data-driven online marketing bureau met volledige focus op IT-bedrijven.

Cathy van de Garde, Marketing & Communicatie Manager bij Solimas Groep, verklaart de keuze: ‘’Leadgate Europe heeft bewezen op basis van data te analyseren waar de groei op marketinggebied zit, om zo vervolgens met zichtbare online advertenties een groei in het aantal leads te generen voor bekende IT-bedrijven. Dit past perfect bij onze IT-dienstverleners @Valley en Netdata, waar ook alle beslissingen genomen worden op basis van data. Daarnaast hebben de medewerkers van Leadgate Europe kennis over en affiniteit met de IT-branche, dit in tegenstelling tot andere online marketingbureaus. Dat gaf voor ons de doorslag om in gesprek te gaan met Sjors Teeuwen.’’

Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director bij Leadgate Europe, vervolgt: ‘’Wij zijn zeer verheugd online succes te mogen realiseren voor @Valley en Netdata. Beide IT-dienstverleners passen goed bij het soort klanten die wij ondersteunen: ambitieus en werkend voor een mooi klantenbestand. De ambitie van Solimas Groep sluit uitstekend aan bij onze eigen ambitie om gezien te worden als hét online marketingbureau voor de IT. Op dit moment werken @Valley en Netdata voor klanten zoals FIFPRO, Nelson Schoenen en HTM Personenvervoer. Voor ons ligt de online uitdaging om leads te genereren bij vergelijkbare bedrijven en zo de ambitie van Solimas Groep te verwezenlijken.’’

Meer informatie: @Valley, Netdata en Leadgate Europe

Over @Valley
@Valley is een no-nonsense IT-organisatie welke gespecialiseerd is in het consolideren van complexe multisite netwerkinfrastructuren van commercieel gedreven organisaties. @Valley brengt complexe ICT terug tot de essentie. De dienstverlening van @Valley bestaat in zijn totaliteit uit ICT beheer, consultancy, outsourcing en projecten. Daarnaast biedt @Valley de volgende oplossingen: Business Continuity, Datamanagement, Infrastructuur, Security en Online Werkplek. Netdata, WE. MANAGE. IT. Snel, slim & soepel!

Over Netdata
Netdata is een zeer toegankelijk en persoonlijke IT outsourcing organisatie. Bij Netdata is de techniek ondergeschikt aan persoonlijke aandacht en service integratie. De dienstverlening onderscheid zich door no-nonsense en pragmatisme. Netdata heeft een sterke focus op organisaties welke betrokken zijn binnen een productieketen. Hierbij kunt u denken aan producenten, (groot)handelsorganisaties en logistiek dienstverleners.

Over Leadgate Europe
Leadgate Europe biedt IT-organisaties een vernieuwende, allesomvattende Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversieratio’s.

Met de Leadgate Smart Marketing Engine biedt Leadgate Europe  IT-bedrijven diverse marketing hulpmiddelen en diensten zoals SEO, SEA, Marketing Automation en Lead Nurturing om een compleet geautomatiseerd proces voor online marketing mogelijk te maken op basis van data.

Alle diensten: marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation en contentmarketing kunnen apart ingeschakeld worden als een Marketing-as-a-Service voor een vaste prijs per maand.

Contactgegevens pers

Danny Blijenburg
Online Marketeer Leadgate Europe
+316-53646877
d.blijenburg@leadgate.eu
Laatste van Leadgate Europe  
Equalture en Leadgate Europe starten data driven online marketing en HR samenwerking

Lantech kiest voor Marketing as a Service van Leadgate Europe

Telecomleverancier Eazit start met online leadgeneratie via Leadgate Europe
Geplaatst:
Verstreken tijd: 383 dagen
Leadgate Europ.. contact  

Logo Leadgate Europe

  Danny Blijenburg
  +31 10 268 11 48
  marketing@leadgate.eu
  leadgate.nl
Leadgate Europ.. sociaal  


Leadgate Europ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl