www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (378 dagen geleden)
Bedrijf:

VANAD Group neemt softwareontwikkelaar Morphis over

ProcessRunner CX software ideale aanvulling op VANAD Aloha

Met de overname breidt klantcontactspecialist VANAD Group de customer experience technologie propositie aanzienlijk uit. Morphis, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, is de ontwikkelaar van onder meer ProcessRunner, software  waarmee klantprocessen van begin tot eind kunnen worden gedigitaliseerd.

De overname is in lijn met de strategie van VANAD Group. Die is erop gericht om door de verwerving van een ruim meerderheidsaandeel in succesvolle customer experience (CX) technologiebedrijven synergie te bereiken binnen de Group en zo klanten steeds beter en completer te kunnen bedienen. Met de transactie verwerft VANAD Group 85% van de aandelen. De overige 15% blijft in handen van de huidige eigenaren. Zij blijven ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

VANAD Group neemt softwareontwikkelaar Morphis over

Synergie
“We werken sinds 2017 al zeer succesvol en plezierig samen met Morphis. Deze overname vloeit dan ook direct voort uit dat partnership. ProcessRunner is een interessante uitbreiding van ons aanbod. Het systeem biedt een forse tijdbesparing, snellere afhandeling van contacten en sterk verbeterd overzicht. Daarmee kunnen ook onze klanten hun processen optimaliseren en de kosten verder verlagen,” aldus Arthur Nederlof, CEO van VANAD Group. “Samen bieden we een unieke combinatie van kennis, ervaring, technologie en resources en zullen we er nog beter in slagen om bedrijven succesvol door de digitale transformatie heen te helpen.”

Morphis
Morphis is opgericht in 2005. De organisatie heeft een driekoppig management en bedient aansprekende klanten in Nederland en België. De hoofdvestiging blijft in ’s-Hertogenbosch. Naar verwachting zal men op termijn ook een locatie betrekken op de VANAD Campus in Capelle aan den IJssel. Het management van Morphis blijft nauw betrokken bij de dagelijkse operatie. “Dat is precies zoals we het willen, we stimuleren eigen ondernemerschap binnen onze organisatie. Dat heeft ons gebracht tot waar we nu zijn en we zijn er van overtuigd dat we alleen zo de snelle groei van de afgelopen jaren verder kunnen voortzetten,” aldus Arthur Nederlof.

Martijn Huisman, mede-oprichter en Operationeel directeur van Morphis: “We zien grote mogelijkheden voor ons product en willen graag een volgende fase in. Dat betekent nog sneller groeien, internationaliseren en dus ook meer investeren. Hierin is VANAD Group voor ons de ideale partij. De gesprekken zijn zeer prettig verlopen. We zetten deze stap vol vertrouwen en zien uit naar een hele mooie toekomst.”

Commercieel directeur Niek Bos onderschrijft dit: “Het voelt goed om toe te treden tot een succesvol familiebedrijf met een bewezen track record op kwaliteit en groei. De samenwerking met VANAD Group is waardevol, want alle projecten hebben positief bijgedragen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Een perfecte score.”

Investeren in technologie
Om de focus nog meer te richten op customer experience, heeft VANAD Group in september 2018 Enovation verkocht. Dit maakt verdere investeringen naar een brede technologiepropositie in digitaal klantcontact mogelijk. Arthur Nederlof: “Het ligt in de lijn der verwachtingen dat we de komende jaren nog meer overnames gaan doen. We zijn daarbij kritisch; het gaat ons om kwaliteit en synergie. Er zijn op dit moment veel CX technologie bedrijven die klaar zijn voor een groeispurt en dat makkelijker kunnen realiseren met een aandeelhouder zoals wij.”

Over VANAD Group
VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal opererend bedrijf dat innovatieve bedrijfsoplossingen levert op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.
Binnen onze organisatie werkt een variatie aan internationaal opererende bedrijven nauw samen aan één opdracht: waarde en competitief voordeel toevoegen op het gebied van customer experience, zodat onze klanten zich kunnen onderscheiden in hun markt. Voor dat doel ontwikkelen en gebruiken we creatieve en innovatieve technologie. In een steeds verder digitaliserende wereld, houden we altijd oog voor de mens in het midden. Want alleen in oprecht menselijk contact is het werkelijke onderscheid te behalen.


Noot voor de redactie:
Voor een toelichting op dit bericht kunt u contact opnemen met Arthur Nederlof, CEO VANAD Group (+31 620 414 199, arthur@vanadgroup.com) of Niek Bos, Commercieel directeur Morphis (+31 646 246 923, n.bos@morphis.net). Nadere informatie over beide organisaties vindt u op de websites www.vanadgroup.com/nl en www.morphis.net.
Laatste van VANAD Group  
28 jan 2019 Campus groeit mee met snelle ontwikkeling VANAD Group 

8 jan 2019 VANAD Group neemt softwareontwikkelaar Morphis over

4 jan 2019 VANAD Aloha lanceert Virtual Queue: einde aan slecht bereikbare afsprakenbureaus
Geplaatst:
Verstreken tijd: 378 dagen
VANAD Group contact  

Logo VANAD Group

  +31 (0)10 288 1600
  welcome@vanadgroup.com
  www.vanadgroup.com/nl
VANAD Group sociaal  


VANAD Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl