www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (255 dagen geleden)
Bedrijf:

W.T. International en Guardian360 zorgen voor holistische aanpak informatiebeveiliging

W.T. International, onderdeel van de snelgroeiende W.T. Group, heeft de diensten van Guardian360 aan haar portfolio toegevoegd om haar klanten volledig te kunnen ontzorgen op het vlak van informatiebeveiliging. Het Guardian360 sluit naadloos aan op de privacy- en trainingsdiensten die binnen de W.T. Group al geleverd worden. W.T. International zal er op deze wijze voor gaan zorgen dat klanten niet alleen op technisch vlak, maar ook op organisatorisch vlak worden ondersteund met privacy- en securitydiensten.

Guardian360 ontwikkelt aan het beste securityplatform ter wereld. Doordat er verschillende diensten via dit platform geleverd worden, is W.T. International in staat om haar klanten preventieve, mitigerende en curatieve informatiebeveiliging te bieden. Daarbij wordt verder gekeken dan technologie alleen, ook bewustzijn van medewerkers wordt continu getoetst en verhoogd. Tot slot ondersteunt het Guardian360 platform compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere verschillende Vulnerability Scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan slaat de ‘Canary’ een stil alarm.

Maarten van der Hoek, Directeur van W.T. International: “We werken heel nauw met onze klanten samen en zien het als onze verantwoordelijkheid als ICT-experts om zoveel mogelijk bij te dragen aan een veilige en beveiligde werkomgeving voor onze klanten. Dat gaat verder dan systemen, daarom bieden wij ook privacy-advies en verzorgen we trainingen op locatie. De diensten van Guardian360 sluiten naadloos aan op onze bedrijfsfilosofie. Met de W.T. Group zorgen we ervoor dat onze klanten zich 24/7 kunnen richten op hun belangrijkste bedrijfsdoelstellingen.”

Jan Martijn Broekhof, Directeur Guardian360: “W.T. International laat zien dat zij continu durft aan te passen aan de veranderende klantvraag. Wij zijn ervan overtuigd dat goede informatiebeveiliging niet alleen van techniek afhangt, maar ook van mensen en processen. W.T. International deelt deze overtuiging en investeert in diensten die klanten helpen echt veiliger te worden. Door deze samenwerking zal Guardian360 meer organisaties binnen de bouw en scheepvaart gaan beveiligen, branches waar goede informatiebeveiliging en privacy essentieel zijn!”.

Over W.T. International
W.T. International bestaat uit zowel junior als “door de wol geverfde” IT-ers. Allen met het doel om klanten van eerlijk advies, een passende oplossing én eerste klas service te voorzien. Het team verzorgt bij diverse cliënten, in de meest uiteenlopende branches in de regio Rotterdam-Rijnmond (en indien gewenst ook daarbuiten), een gedeelte van of zelfs het complete IT-Beheer. Het betreft hier (bedrijfs-) netwerken van 2 tot meer dan 300 medewerkers.

Over Guardian360
Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen specialisten van Guardian360 direct in bij eventuele beveiligingsincidenten.

Noot voor de media – niet voor publicatie:

Voor meer informatie, contact opnemen met
Maarten van der Hoek, Maartenh@wtgroup.nl, 06-55133072
Jan Martijn Broekhof, JM.Broekhof@Guardian360.nl, 0624565502
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Guardian360 bv  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 255 dagen
Bron:
Guardian360 bv contact  
Logo Guardian360 bv
  +31(0)10 - 710 44 01
  www.guardian360.nl
Guardian360 bv sociaal  
Guardian360 bv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl