www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 138 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Qualys integreert met Amazon Web Services Security Hub en biedt gebruikers inzicht in kwetsbaarheden en compliance

Betere bescherming van workloads en infrastructuur van Amazon Web Services tegen kritische kwetsbaarheden, bedreigingen van publieke exploits en non-compliant implementaties

Amsterdam, 21 december 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, introduceert een integratie met Amazon Web Services (AWS) Security Hub. Dat betekent dat de resultaten van Qualys voor wat betreft kwetsbaarheden en policy-compliance van Qualys worden opgenomen in AWS Security Hub. Dit stelt gebruikers in staat om risico’s te prioriteren en herstel te automatiseren met behulp van native services als AWS Lambda.

AWS Security Hub biedt gebruikers een uitgebreid overzicht van hun beveiligingsmeldingen met hoge prioriteit en compliance-status, door meldingen of resultaten van meerdere AWS-diensten, zoals Amazon GuardDuty, Amazon Inspector en Amazon Macie, en andere AWS Partner Network-beveiligingsoplossingen (APN) te verzamelen, organiseren en prioriteren. De resultaten worden vervolgens visueel samengevat op geïntegreerde dashboards met bruikbare grafieken en tabellen.

Kwetsbaarheids- en configuratieonderzoeken zijn cruciaal voor elk beveiligingsprogramma. Door de native integratie van Qualys-resultaten via Vulnerability Management, Policy Compliance en Cloud Security Assessment binnen AWS Security Hub krijgen klanten realtime inzicht in hun actuele beveiligings- en compliancestatus, rechtstreeks in de AWS-console. Deze inzichten, opgedaan door de correlatie van Qualys-informatie met andere data in de AWS Security Hub, stellen klanten in staat om snel risico’s in hun AWS-omgeving te detecteren en snelle, geautomatiseerde herstelacties te ondernemen.

“Dankzij de AWS Security Hub kunnen bedrijven inzicht in beveiliging en compliance direct integreren in al hun ontwikkelings- en cloudprojecten”, aldus Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys Inc. “Door Qualys te integreren in de AWS Security Hub kunnen developers eenvoudig gebruikmaken van actuele inzichten over veiligheidsrisico’s, en ervoor zorgen dat hun clouds voldoen aan het beleid en de normen van het bedrijf.”

“AWS Security Hub maakt het eenvoudiger voor klanten om al hun AWS-gerelateerde beveiligings- en complianceresultaten te identificeren en beheren”, aldus Dan Plastina, vice president Security Services bij Amazon Web Services, Inc. “Gebruikers kunnen deze informatie ook combineren met aanvullende data vanuit meerdere beveiligingsdiensten, waaronder geïntegreerde Qualys Cloud Apps, om verdere inzichten en bruikbare informatie te vinden voor elke geïdentificeerde kwetsbaarheid.”

Qualys Vulnerability Management, Policy Compliance en Cloud Security Assessment zijn nu beschikbaar binnen AWS Security Hub.

In hun AWS-workloads en -infrastructuur kunnen gebruikers nu het volgende identificeren:
  • Instances en Amazon Machine Images (AMI’s) met kritieke kwetsbaarheden diekritieke patches missen, en die mogelijk van buitenaf via internet te bereiken zijn of die openbaar te exploiteren kwetsbaarheden hebben.
  • Compliance met het Center for Internet Security (CIS), PCI, NIST en HIPAA, alsook met de normen die zijn aangepast aan hun organisaties.
  • Misconfiguratie in hun Amazon Virtual Private Clouds (Amazon VPC’s), AWS- beveiligingsgroepen, Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), AWS Identity and Access Management (IAM) tegen CIS-webservices benchmarks en best practices.
Qualys blijft beveiligingsinzichten van andere producten binnen de geïntegreerde beveiligingsoplossing van het cloud-platform toevoegen aan de AWS Security Hub.

Het Qualys Cloud Platform
Als revolutionaire cloudgebaseerde architectuur biedt het Qualys Cloud Platform klanten een uniform beeld van IT, beveiliging en compliance voor alle on-premise-assets, endpoints, clouds, containers en webapplicaties. Hierdoor zijn de kosten en de complexiteit van het beheren van meerdere beveiligingsleveranciers aanzienlijk te verlagen.

Het Qualys-platform levert momenteel achttien volledig geïntegreerde, centraal beheerde best-of-breed beveiligings- en compliance-oplossingen die zichzelf updaten. Door het automatisch verzamelen en analyseren van beveiligings- en compliancegegevens van IT-assets in één overzicht biedt het Qualys Cloud Platform klanten schaalbaarheid, inzicht, nauwkeurigheid en een breed scala aan mogelijkheden om cyberaanvallen te bestrijden en beveiliging in te bouwen in hun digitale-transformatieprojecten.

Meer informatie: ###

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based security en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 10.300 klanten in meer dan 130 landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren. Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies, IBM, Infosys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon and Wipro. The Company is also a founding member of the Cloud Security Alliance. Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Qualys, het Qualys-logo en QualysGuard zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 138 dagen
Qualys contact  

Logo Qualys

  +31 20262 0293
  sales-benelux@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers