www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2494 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (470 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Dura Vermeer en HAL24K werken samen aan smart infrastructure

Bouwbedrijf doet strategische investering in datascience-specialist

Amsterdam, 19 december 2018 – Als onderdeel van zijn versterkte inzet op het gebied van digitalisering en duurzaamheid, doet bouwbedrijf Dura Vermeer een strategische investering in data intelligence scale-up HAL24K. De bedrijven gaan een partnership aan om samen complexe, infrastructurele asset- enmobiliteitsvraagstukken op te lossen. Dankzij de samenwerking krijgt Dura Vermeer onder andere meer inzicht in (de conditie van) assets, verkeersstromen en logistiek, maar is het ook in staat zijn eigen operationele efficiëntie te verhogen.

Datagedreven verkeersvoorspellingen
HAL24K levert slimme systemen en datascience-oplossingen met het doel om smart infrastructure mogelijk te maken. HAL24K’s data intelligence platform helpt bedrijven en overheden om relevante data te verzamelen en om op basis van die gegevens onderbouwde beslissingen te nemen.

Het partnership met HAL24K ziet Dura Vermeer als een belangrijke stap in zijn ontwikkeling tot digitale bouwer. Door samenwerking met HAL24K kan Dura Vermeer zijn opdrachtgevers nog beter voorzien van betrouwbare en voorspellende informatie en advies met betrekking tot assetmanagement, logistiek en mobiliteitsvraagstukken.

Eén van de eerste gezamenlijke projecten richt zich op het optimaliseren van het schouwproces van snelwegen door middel van automatische beeldherkenning. Daardoor hoeven medewerkers minder vaak fysiek de weg op en kunnen eventuele schades en andere aandachtspunten eerder gedetecteerd worden. Dit is veiliger en de kosten worden gereduceerd. Dankzij datagedreven verkeersvoorspellingen is het bouwbedrijf bovendien in staat weggebruikers beter te informeren bij wegwerkzaamheden.

"Data gedreven beslissingsmodellen zijn de toekomst. Niet alleen voor asset management, maar ook voor bijvoorbeeld (bouw)logistiek en doorstroming van verkeer, kortom voor alle wezenlijke onderdelen van mobiliteit. Dat gaan onze uiteindelijke eindgebruikers in positieve zin ervaren. De samenwerking met HAL24K gaat een enorme versnelling opleveren in dit leer proces," aldus Theo Winter, lid Raad van Bestuur Dura Vermeer.

“Dura Vermeer is al 162 jaar een van de meest succesvolle en toonaangevende bouw ondernemingen in Nederland, met een enorme schat aan ervaring en kennis op het gebied van infrastructuur. We kijken ernaar uit om samen te werken aan oplossingen voor complexe infrastructurele problemen”, zegt Jerome Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Door onze kennis van AI en advanced datascience, bouwend op ons Dimension platform,te combineren met de expertise van Dura Vermeer kunnen we gezamenlijk het verschil te maken: infrastructuur die digitaal, smart en duurzaam is.

###

Over Dura Vermeer
Met circa 1,2 miljard omzet en circa 2.600 medewerkers behoort het familiebedrijf Dura Vermeer tot de grootste bedrijven in de bouw. Dura Vermeer is actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Dura Vermeerwerkt verder aan haar ambitie om zich te ontwikkelen tot een digitale en duurzame bouwer.

Over HAL24K
HAL24Kis een Data Intelligence scale-up met vestigingen in San Francisco, Amsterdam en Londen. Het bedrijf levert operationele en voorspellende informatie aan (smart) city’s, landen en organisaties.

HAL24K gebruikt geavanceerde datascience-technieken – zoals machine learning en neurale netwerken – met modelling, analyses en visualisaties via het SaaS-platform HAL24K Dimension. Dit platform voorziet in realtime datagedreven besluitvorming in complexe en multidimensionale omgevingen, en leidt tot optimale benutting van resources, het voorkomen van disrupties en het besparen op kosten. Voor meer informatie: hal24k.com.
Laatste van HAL24K  
HAL24K benoemt Dick Berlijn als nieuw lid van de raad van toezicht

Danny Frietman aangesteld als nieuw lid raad van advies van HAL24K

HAL24K voegt datapionier Alan Nance toe aan Advisory Board
Geplaatst:
Verstreken tijd: 470 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
HAL24K contact  

Logo HAL24K

HAL24K sociaal  


HAL24K tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88055 persberichten
- 5639 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7703 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau