www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (407 dagen geleden)
Bedrijf:

Homefashion Group zet procesvernieuwing in met Dynamics 365 en GreatCircle

Homefashion Group gaat haar bedrijfsprocessen vernieuwen met Microsoft Dynamics 365. Met dit cloudplatform reduceert de organisatie de complexiteit die gepaard gaat met het gebruik van meerdere bedrijfsapplicaties. “We gaan onze woonwinkels en online verkoopkanalen ontzorgen met een totaaloplossing die gebaseerd is op de nieuwste generatie zakelijke Microsoft technologie. Zo kunnen we een ijzersterke omnichannel-fundering leggen met geavanceerde supply chain- en ordermanagement-functionaliteit. Een investering die zich snel terugverdient.” 
 
Homefashion Group staat voor kwaliteit, snelheid, prijs, service en toegankelijkheid, zegt IT Director Jeroen Koppenaal. “We willen scherp zijn en in beweging blijven. Eind 2017 hebben we de ITstrategie opnieuw gedefinieerd en alle belangrijke vraagstukken geadresseerd. Ook is een procesarchitectuur ontwikkeld en gevalideerd door de directie. Dit leidde tot de selectie van Dynamics 365 als systeem van geïntegreerde bedrijfsapplicaties en stuwende kracht achter de businessdoelen. Dit platform voorziet in uitgebreide basisfuncties en is eenvoudig te configureren en in te richten. Bovendien kunnen we onze omnichannelprocessen ondersteunen met geavanceerde business intelligence tools en retail apps.” 
 
Extra bouwstenen
De financiële administratie is al overgezet met IT-partner GreatCircle. Hierbij zijn financiële applicaties van ISProjects en GreatCircle als extra bouwstenen aan het platform toegevoegd. ISProjects voorziet in geautomatiseerde factuurverwerking en de Extended Banking-module van GreatCircle in snelle verwerking van banktransacties. “De samenwerking met GreatCircle en ISProjects loopt prima. Dit komt mede door het kwaliteitsniveau van de consultants en de retailkennis van deze bedrijven. We gaan deze vernieuwing nu ook inzetten voor de retail-, groothandels-, logistieke en serviceprocessen. Dit doen we in nauw overleg met de business.” 
 
Doorlopend innoveren
Naast vernieuwing van bedrijfsprocessen waren cloud first en reductie van complexiteit volgens Jeroen Koppenaal belangrijke uitgangspunten in de strategienota. Daarom was Dynamics 365 een logische keuze. “Dit platform helpt niet alleen bij het vereenvoudigen en vernieuwen van processen, maar biedt realtime ook de nieuwste updates. We brengen in één keer de verscheidenheid aan applicaties terug en kunnen doorlopend profiteren van de nieuwste Microsoft-innovaties.” 
 
Over Homefashion Group
Homefashion Group (www.homefashiongroup.nl) is eigenaar van Kwantum Nederland, Kwantum België en Benesto met meer dan 1.700 medewerkers. HFG heeft 112 eigen winkels in Nederland en Vlaanderen. Jaarlijks bezoeken ruim 35 miljoen consumenten de winkels en websites. Kwantum is in de Benelux marktleider in wand-, raam- en vloerproducten. Achter een op de vier ramen in Nederland hangen gordijnen van Kwantum. Dit marktleiderschap is mede te danken aan woninginrichtingsdienstverlener Benesto die mensen helpt hun woning te stofferen.
 
Over GreatCircle Solutions & Services
GreatCircle (www.greatcircle.nl) helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken. Hiertoe adviseert en ondersteunt GreatCircle bij het stroomlijnen en het inrichten van de bedrijfsprocessen voor efficiëntere bedrijfsvoering. Naast slimme branchespecifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van Broad Horizon: specialist op gebied van Cloud & Business Transformation oplossingen.
Laatste van GreatCircle Solutions & Services  
Homefashion Group zet procesvernieuwing in met Dynamics 365 en GreatCircle

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services
Geplaatst:
Verstreken tijd: 407 dagen
GreatCircle So.. contact  

Logo GreatCircle Solutions & Services

  +31 88 0580 222
  info@GreatCircle.nl
  www.greatcircle.nl
GreatCircle So.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl