www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (279 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Plus500’s recept voor succes is klantenservice

Amsterdam, 11 December 2018 - Plus500 nadert het einde van weer een succesvol jaar. Dit blijkt uit de laatste trading update van de aanbieder van een online platform voor de wereldwijde handel in contracts for differences (CFD’s). Recente statistieken tonen aan dat het vermogen van het bedrijf om steeds meer waardevolle klanten te werven en te behouden een belangrijke factor is geweest voor dit groeiende succes. Niet alleen lukte het Plus500 om vooral nieuwe klanten te werven, die veel omzet genereren. Het bedrijf is er ook in geslaagd om de inkomsten van bestaande klanten te verhogen.

Asaf Elimelech, CEO van Plus500, schrijft dit succes in het verwerven en behouden van nieuwe klanten toe aan twee belangrijke factoren: “We hebben ons eigen platform zelf gebouwd en hierbij van begin af aan gemikt op het werven en behouden van klanten. Ons zelfontwikkelde marketingsysteem is in de loop der tijd alleen maar verbeterd en daarmee ook de waarde van nieuwe klanten die we hebben kunnen werven. Ten tweede hebben we nieuwe retentie-initiatieven ontwikkeld en gerealiseerd om ons merk wereldwijd te versterken en nieuwe klanten met een hoge waarde over de hele tijd van hun verblijf aan te trekken. Uiteindelijk komt het allemaal neer op klantervaring en ons vermogen om goede service te bieden.”

Er is een goede indicator voor het groeiende succes van Plus500 in het aantrekken van hoogwaardige klanten en het verbeteren van de omzet van bestaande klanten. Namelijk: een vergelijking tussen de omzet van klanten met verschillende verblijfstijden in Q2 2018 in vergelijking met Q2 in 2017 en Q2 in 2016. In het tweede kwartaal van 2018 heeft Plus500 aanzienlijk meer inkomsten gegenereerd van nieuwe klanten (klanten die minder dan één jaar actief zijn) dan in dezelfde periode in 2017 en 2016. Hetzelfde geldt voor klanten die al een tot twee jaar klant zijn en voor de groep klanten met een ‘dienstverband’ van meer dan twee jaar.

Ook een vergelijking van de omzet op lengte van de relatie in het tweede kwartaal van 2018 geeft een sterke indicatie dat klanten de service van Plus500 blijven waarderen. Het is te verwachten dat klanten het meest actief zijn en dus verantwoordelijk voor de meeste omzet in het eerste jaar nadat ze zich hebben aangemeld bij het platform. De afgelopen kwartalen is Plus500 er echter in geslaagd om een aanzienlijk deel van de omzet te genereren met consumenten die al een tot drie jaar klant zijn. Zelfs de omzet van klanten die al meer dan vijf jaar trouw zijn, is de afgelopen jaren verdubbeld. De inspanningen om de klanttevredenheid te verhogen wordt ook weerspiegeld in de sterke daling van het percentage van klanten dat zijn of haar contract met Plus500 heeft opgezegd in Q3.

Over Plus500
Plus500 is de aanbieder van een online platform waarmee individuele beleggers op internationaal niveau kunnen handelen in contracts for difference (CFD’s). Dit is mogelijk voor meer dan 2.200 onderliggende financiële instrumenten, waaronder aandelen, indexen, grondstoffen, opties, ETF’s, cryptografische en buitenlandse valuta, en in ruim vijftig landen en in 32 talen. Het online handelsplatform kan worden gebruikt vanaf een groot aantal verschillende apparaten, waaronder pc’s en mobiele apparaten met iOS of Android.

Plus500 is in het bezit van licenties voor de financiële handel in gereguleerde markten zoals het Verenigd Koninkrijk, Australië, Cyprus, Israël, Nieuw-Zeeland, Singapore en Zuid-Afrika. De zorg voor klanten staat centraal bij alles wat het bedrijf doet: zij kunnen niet meer geld verliezen dan zij inleggen, en er wordt geen commissie in rekening gebracht voor handelstransacties. Plus500 maakt geen gebruik van ‘cold calling’voor klantenwerving en biedt geen binaire opties aan. Plus500 biedt zijn klanten daarnaast gratis toegang tot geavanceerde tools voor risicobeheer die hen grip bieden op hun handelsposities en hun winsten beschermen en verliezen beperken. Verder kunnen zij een demo-account met onbeperkte functionaliteit gebruiken om ervaring met het handelsplatform op te doen.

Perscontact
Marcus Birke
marcus.birke@axicom.com
0611515006
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Plus500  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 279 dagen
Bron:
PR bron: AxiCom
Plus500 contact  
Logo Plus500
Plus500 sociaal  
Plus500 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl