MediusFlow wint de Levvel Research Innovation Award 2018

Den Bosch, 6 december 2018 - MediusFlow, de vooraanstaande cloud-gebaseerde en betaalbare factuurverwerkingsoplossing van Medius, is uitgeroepen tot winnaar van de Levvel Research Innovation Award 2018 in de categorie innovatieve factuurverwerking oplossingen. MediusFlow werd geselecteerd als de meest innovatieve geautomatiseerde factuurverwerking oplossing in het huidige marktaanbod. Dit mede dankzij de voortdurende ontwikkeling van nieuwe functionaliteit. Functionaliteit die gebruikers helpt de efficiëntie en de financiële controle binnen de organisatie te vergroten om zo te profiteren van de digitale transformatie. De nieuwste ontwikkeling is de geïntegreerde functionaliteit voor het vastleggen van factuurgegevens binnen MediusFlow. Dit is slechts één van de voorbeelden van innovatie die de klantervaring en -efficiëntie verbetert.  

"Medius heeft het aangedurfd zelf functionaliteit te ontwikkelen voor het vastleggen en herkennen van data. Dit combineren zij met de indrukwekkende factuurworkflow en automatiseringstools binnen MediusFlow,” zegt Major Bottoms Jr, Research Manager bij Levvel. "We zijn ook onder de indruk van de rapportagetool in MediusFlow, die dashboards afstemt op de meest relevante data voor elke gebruikersrol. Dit is een goed voorbeeld van een innovatief productontwerp dat de efficiëntie en controle van een organisatie echt ondersteunt".

Levvel Research, voorheen bekend als PayStream Advisors, is een onderzoeks- en adviesbureau dat hoogwaardige, educatieve en bruikbare content biedt over digitale transformatie trends in de Business-to-Business (B2B) -industrie.

"Het volledige Medius-team is erop gericht onze klanten te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en automatisering van hun factuurverwerkingsproces", zegt Per Åkerberg, CEO bij Medius. "We innoveren door nieuwe functionaliteiten beschikbaar te maken die een hoge mate van automatiseringsgraad met zich meebrengen. Hiervan profiteren onze klanten tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Deze erkenning door Levvel Research is een bevestiging dat Medius een ’thought leader’ is in de markt voor factuurverwerkingsoplossingen en bewijst tevens dat MediusFlow complexe bedrijfsproblemen oplost die relevant en belangrijk zijn."

Lees hier meer over de Levvel Research Innovation Award 2018.

--------

Over Medius
Medius is een toonaangevende leverancier van cloud oplossingen voor het automatiseren van de verwerking van inkomende facturen. De oplossing MediusFlow automatiseren en vereenvoudigen het volledige crediteurenproces, waardoor een ongekend niveau van werkelijk contactloze factuurverwerking, verkorte doorlooptijden, meer controle en verbeterde zichtbaarheid van financiële meetwaarden mogelijk wordt. Het bedrijf heeft meer dan 2.500 klanten wereldwijd, waaronder Marc Jacobs, Toyota, Elekta, Prenatal, Tikkurila en Intersport, die jaarlijks meer dan 52 miljoen facturen verwerken.

Medius is opgericht in 2001 en is eigendom van de wereldwijde beleggingsfirma Marlin Equity Partners. Het bedrijf heeft meer dan 220 medewerkers die werken vanuit kantoren in Zweden (HQ), de Verenigde Staten, Australië, Denemarken, Noorwegen, Nederland en Polen.

Meer informatie over MediusFlow op mediusflow.com

Neem voor meer informatie contact op met:
Per Åkerberg, CEO, Medius AB, per.akerberg@medius-group.com
Fredrik André, VP Global Marketing, +46 (0) 709 23 93 81, fredrik.andre@medius-group.com