ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 4 dagen geleden)
Bedrijf:

Recreate ontwikkelt voor MUST SEE een reisgids app met Augmented Reality

Rotterdam heeft de primeur gehad om als eerste stad ter wereld het nieuwe internationale toeristen platform MUST SEE te mogen lanceren. Eén van de onderdelen van het platform is de door Recreate ontwikkelde MUST SEE app die gebruik maakt van Augmented Reality (AR). In de innovatieve MUST SEE reisgids app kunnen bezoekers van een stad alle ‘hotspots’ en verborgen verhalen van de stad terugvinden. Naast de mooiste plekken van de stad, krijgt de bezoeker ook informatie over evenementen, tours en het Openbaar Vervoer. Ook het aankopen van tickets is eenvoudig met één druk op de knop te regelen.

Inzet van Augmented Reality
Door middel van de technologie Augmented Reality (AR) wordt de stad ook weer ‘tot leven’ gebracht op plekken waar de bezoeker niet mag of kan komen. Met AR wordt een extra laag aan de werkelijkheid toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk dat de AR guide ‘Mussie’ met de bezoeker mee ‘vliegt’ aan de hand van zijn vooraf opgegeven persoonlijke voorkeuren en ontvangt men ook pushberichten. Zo is bijvoorbeeld de Atoombunker Westzeedijk, die normaliter niet toegankelijk is voor bezoekers, door inzet van AR toch door de bezoeker te bezichtigen en waant hij zich als het ware in de bunker zelf.

Samenwerking MUST SEE en Recreate
MUST SEE heeft met Recreate de samenwerking gezocht vanwege de gedegen kennis en ervaring van Recreate op het gebied van het ontwikkelen in AR technologie. “De kennis bij Recreate over Augmented Reality is zeer groot, terwijl deze techniek nog redelijk jong is. Innovaties waar Google net mee aan komt zetten, hebben zij al onder de knie. Dat geeft een enorme boost voor het gebruik van de app en onze content,” zegt Maikel Coomans CEO van MUST SEE. Roy Kamphuis, CEO van Recreate vertelt over de samenwerking: ”De gezamenlijke ontwikkeling van de MUST SEE app hebben we echt ervaren als een prettige samenwerking. De redactie leverde de content aan die door ons in de app werd opgenomen. De content van de locaties die voor bezoekers niet toegankelijk zijn, worden door het aanleveren van de juiste data en 3D informatie omgevormd naar weergave in Augmented Reality.” De MUST SEE organisatie werkt samen met lokale partijen om de bezienswaardigheden bij de bezoeker onder de aandacht te brengen door middel van de app en zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Verkrijgbaarheid MUST SEE app
De MUST SEE app is te downloaden in de Apple Playstore en Google Playstore en zal dit najaar ook voor de steden Berlijn, Antwerpen en Barcelona beschikbaar komen.

----------

Over Recreate
Recreate B.V. is sinds 2014 gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor zakelijke toepassingen op het gebied van Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en de ontwikkeling van innovatieve apps. De beleving en ervaring van producten of diensten worden steeds belangrijker. Door het up-to-date houden van kennis in de steeds veranderende technologieën, kan Recreate haar relaties telkens voorzien van de nieuwste oplossingen. Er werken 30 medewerkers en het bedrijf is gevestigd in Rijssen. Recreate werkt met alle denkbare VR & AR platformen.

Meer informatie:
Roy Kamphuis, Algemeen Directeur Recreate
E-mail: r.kamphuis@recreate.nl
Telefoon: + 31 546 789110
www.recreate.nl

Over MUST SEE
MUST SEE is een nieuw internationaal toeristenplatform. Als eerste gelanceerd in Rotterdam en volgend jaar in Berlijn, Barcelona en Antwerpen. Met een journalistieke redactie bepalen wij wat je minimaal MOET zien in een stad. Niet vanuit een commercieel uitgangspunt,  maar juist vanuit de bezoekers van de stad geredeneerd. “Wat moet ik zien/gedaan hebben tijdens mijn bezoek in deze stad en hoe kom ik daar?!” MUST SEE geeft de antwoorden.

MUST SEE is meer dan alleen toeristeninfo, het is namelijk ‘Lonely Planet 2.0’ met verschillende technische innovaties, digitale touchscreens, website en een app met AR.

Meer informatie:
Maikel Coomans, CEO MUST SEE B.V.
E-mail: maikel@mustsee.today
Telefoon: 084 867 5112
www.mustsee.today
Laatste van Recreate BV  
Recreate ontwikkelt voor MUST SEE een reisgids app met Augmented Reality
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 4 dagen
Recreate BV contact  

Logo Recreate BV

  Astrid Smits
  +31 546789110
  a.smits@recreate.nl
  www.recreate.nl
Recreate BV sociaal  


Recreate BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89838 persberichten
- 5834 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9171 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl