www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (297 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks voegt Premier-niveau toe aan servicesportfolio

Hoogwaardig inzicht, proactieve support en beheer en customer advocacy zijn kernpunten van nieuwe service-aanbod

Utrecht - Digitale transformatie is nog steeds zeer complex. Minder dan 30 procent van de technologieleveranciers van organisaties zijn actieve partners als het gaat om inspanningen op het gebied van digitale transformatie. Om klanten te helpen bij het vinden van de juiste route bij deze belangrijke initiatieven, lanceert Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) zijn Premier Services, een hoogwaardige ondersteuningsservice die wereldwijd beschikbaar is voor klanten. Met medewerkers uit het bekroonde team van Customer-Driven Networking ™-experts biedt Extreme Networks Premier Services in twee varianten: Premier en PremierPLUS. Deze bieden uitgebreide, proactieve betrokkenheid en ondersteuning en beheer bij Extreme-technologie-implementaties, vanaf de ideevorming tot aan de daadwerkelijke installatie en daarna.

Extreme Premier Services bieden klanten netwerkexpertise en een eigen advocacy-team om ervoor te zorgen dat aan alle servicebehoeften wordt voldaan, zelfs voordat de klant onderkent dat hij ze nodig heeft. Klanten hebben een eigen, centraal aanspreekpunt voor productvragen, informatieverzoeken en het verwerken van serviceaanvragen, samen met prioritering van openstaande vragen. Het wereldwijde technische supportcenter van Extreme Networks, GTAC, is 24 uur per dag beschikbaar. Extreme Premier PLUS biedt dezelfde optimale service, met extra monitoring, beheer en respons.

Premier Services worden direct door Extreme Networks aan de klant geleverd. Deze services zijn ook beschikbaar via de Extreme Channel-partners voor hun eindgebruikers.

Premier Services vormen een belangrijke aanvulling op het uitgebreide aanbod van Extreme-services, waaronder:
  • Professional Services. Advies over netwerkoplossingen en implementatie door Extreme Networks op basis van meer dan 20 jaar branche-ervaring. Diensten omvatten evaluatie- en migratieservices, projectbeheer, technologie-integratie, implementatie, kennisoverdracht, wereldwijde infrastructuurdiensten, prestatie-optimalisatie, netwerkbeveiliging en on-site beheer en ondersteuning. 
  • ExtremeWorks ™ Maintenance Services. Hoogwaardige 24-uurs netwerkondersteuning, van configuratie-assistentie tot het oplossen van hardwareproblemen door het volledige eigen supportteam van Extreme. GTAC-services zijn 24/7 beschikbaar en bieden ondersteuning op locatie indien beschikbaar. Toegang tot firmware- en software-updates en upgrades is beschikbaar voor de duur van het contract. Klanten hebben volledige toegang tot de kennisbank van ExtremeWorks via selfservice, samen met webondersteuning. 
  • Managed Services. Flexibele monitoring, beheer en ondersteuning van vaste en draadloze Extreme-netwerken voor een optimale netwerkbeschikbaarheid, -beveiliging en -prestaties. Diensten omvatten cloudopslag van netwerkconfiguraties en optioneel updaten van configuraties en software, toegang tot netwerkrapportage via een Managed Services Gateway, onmiddellijke zichtbaarheid van netwerkstatus via een cloud-dashboard, een volledig beheerde 24/7 security threat monitoring service, internettoegang voor gasten en een eigen servicemanager. Extreme Premier, Professional en ExtremeWorks Maintenance Services zijn optioneel. 
  • Network Infrastructure-as-a-Service. Toegang tot Extreme-netwerkoplossingen aangeboden via een flexibel financieel model. De middelen zijn te huren via een voorspelbaar, flexibel maandbudget. Klanten kunnen gebruikmaken van planning -en implementatiediensten en ondersteuning, evenals van Extreme Premier, Professional en ExtremeWorks Maintenance Services. Ook zijn Managed Services-pakketten beschikbaar. 
  • Training & Certification Services. Technische training voor klanten en partners na verkoop die hun investering in Extreme Networks-technologie willen maximaliseren. Het curriculum is ontwikkeld op basis van eenvoudige, modulaire opleidingen die live worden aangeboden, via een virtuele instructeur of on-demand voor zelfstudie. 
Voor opleidingsklanten biedt Extreme ook de Extreme Campus-overeenkomst, een eenvoudige manier voor onderwijsinstellingen om over Extreme-softwarelicenties te beschikken, samen met onderhouds- en professional services, voor een vaste prijs per student per jaar.

Rob Rosa, Vice President of Worldwide Service Sales, Extreme Networks, Inc.: “Digitale transformatie is complex, en de pijn is acuut voor IT-organisaties. Zij zijn belast met het overbruggen van de kloof tussen de legacy-technologie en -processen en de volgende-generatie oplossingen en benaderingen. Onze klanten zijn bedrijven die sterk afhankelijk zijn van netwerktechnologie en op zoek zijn naar een vertrouwde partner die hen helpt bij de transitie, zodat ze de slag niet missen. Met de Extreme Networks Premier Services gaan we verder dan de industrienorm door niet alleen reactieve support te leveren, maar ook proactief advies. Wij helpen onze klanten om de productiviteit van werknemers te maximaliseren en ervoor te zorgen dat hun netwerken echte zakelijke waarde leveren bij elke stap in het proces.”

Meer informatie

Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een software-driven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud; wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.

De logo’s van Extreme Networks, Smart OmniEdge, ExtremeAI, ExtremeCloud, ExtremeDefender, Extreme Fabric Connect, ExtremeWireless, ExtremeWireless WiNG en ExtremeWireless WiNG zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Andere handelsmerken in dit persbericht zijn eigendom van derden.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Extreme Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 297 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Extreme Networks contact  
Logo Extreme Networks
   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networks sociaal  
Extreme Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl