Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (425 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Sitecore rondt overname Stylelabs af

Versterkt positie als enige leverancier van compleet platform voor content, commerce en personalisatie Toevoeging van Stylelabs Marketing Content Hub® aan Sitecore Experience Cloud™ stelt bedrijven in staat om volledige content-lifecycle te stroomlijnen en te zorgen voor relevante, gepersonaliseerde en overtuigende ervaringen

Amsterdam – Sitecore®, de wereldwijde leider in digital experience management, heeft de overname van Stylelabs, de maker van de Marketing Content Hub®, afgerond. De Marketing Content Hub integreert digital asset management (DAM), marketing resource management (MRM) en product information management (PIM) binnen één enkel platform. Nu de overname is afgerond, wordt de Stylelabs Marketing Content Hub onderdeel van de Sitecore Experience Cloud, die voorziet in toonaangevende mogelijkheden voor web-contentmanagement, commerce en digital experience. Zo ontstaat een gemeenschappelijk platform dat de volledige marketingafdeling afdekt met mogelijkheden voor het definiëren, creëren, beheren en distribueren van gepersonaliseerde content via ieder kanaal, in iedere fase van de customer journey.

“Marketeers worden vaak gedwongen om tools te gebruiken die niet geïntegreerd zijn of die hun workflow en processen niet ondersteunen. Dat beperkt hen sterk in het gezamenlijk plannen, creëren en beheren van marketingcontent, het lanceren van campagnes en het bieden van gepersonaliseerde ervaringen die zorgen voor verbinding met klanten”, zegt Ryan Donovan, chief technology officer van Sitecore. “De Stylelabs Marketing Content Hub helpt dit probleem op te lossen door het bieden van een geïntegreerde oplossing. Deze verbindt en ondersteunt teams binnen de gehele contentmarketing-lifecycle, van planning tot publiceren. Door dit te combineren met de toonaangevende contentmanagement- en commerce-platforms van Sitecore zijn bedrijven in staat om rijke, gepersonaliseerde ervaringen te bieden met optimale relevantie voor iedere individuele persoon.”

Door het toenemende volume aan content dat nodig is om in te spelen op klanteisen, maken marketingafdelingen gebruik van steeds meer verschillende applicaties. Die zorgen eerder voor silo’s dan dat ze ze afbreken. De Stylelabs Marketing Content Hub haalt deze drempel weg en stelt marketingteams in staat om hun activiteiten op te schalen met behulp van één enkel platform. Dat platform biedt de volgende mogelijkheden:
  • Digital Asset Management: voor het efficiënt beheren, opslaan en doorzoeken van nagenoeg alle materiaal, waaronder foto's, lay-outs, artwork, video, 3D, bronbestanden en meer. Deze DAM-oplossing is geschikt voor grote organisaties en biedt volledig digital rights management (DRM), compleet met rechtenprofielen, contracten en geavanceerde regels voor het op grote schaal beheren van assets.
  • Marketing Resource Management: voor het inplannen en organiseren van contentproductie binnen een gestructureerd proces. De oplossing biedt meer efficiency door stage-gate workflows en dashboards en maakt het mogelijk om teams de juiste resultaten te laten boeken dankzij intuïtieve samenwerkings-, review- en goedkeuringstools.
  • Product Information Management: voor het centraliseren en automatiseren van het beheer en onderhoud van product master data, die e-commerce-websites, printcatalogi, ERP-systemen en meer voeden. Sitecore PIM helpt productmanagers en verkopers om georganiseerd te werken en optimale e-commerce-resultaten te behalen dankzij één enkele bron van productdata.
Beschikbaarheid
De Stylelabs Marketing Content Hub is per direct beschikbaar. De eerste integraties zijn later in 2018 beschikbaar. Geavanceerde integraties volgen begin 2019.

-Einde-

Over Sitecore
Sitecore is een internationale marktleider op het punt van digitale experience management software voor content management, commerce en klantinzichten. De Sitecore Experience Cloud™ stelt marketeers in staat om onmiddellijk gepersonaliseerde content te bieden, op schaal via elk denkbaar kanaal – vóór, tijdens en na de transactie. Meer dan 5.200 merken – waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, Dow Chemical en L'Oréal – vertrouwden al op Sitecore om te helpen bij gepersonaliseerde interacties die doelgroepen overtuigen, trouwe klanten opleveren en de omzet verhogen.

Contactpersonen
Progress Communications Belgium - Luc Gyzels / Tessa De Prins
Tel.: +32 (0)3303 20 70 - sitecore@progresscommunications.be

LVTPR The Netherlands –Marcel Klein / Martijn van Leeuwen
Tel.: +31 (0)3065 65070 – sitecore@lvtpr.com

Sitecore
Ilse Lauwens - Senior Marketing Manager Western & Southern Europe
ill@sitecore.net

Sitecore, Own the Experience en Sitecore Experience Cloud zijn geregistreerde of handelsmerken van Sitecore Corporation A/S in de VS en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke rechthebbenden.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 425 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl