Eonics wordt technology partner van Between Staffing Group

Samenwerking draagt bij aan ambitie om Jobcatcher leidend in de markt te maken

Amsterdam, 20 november 2018 – Between Staffing Group, bemiddelaar van interim professionals, en Eonics slaan de handen ineen. Eonics, een software developer met een sterke focus op DevOps en Artificial Intelligence, zal als technology partner samen met Between Staffing Group het platform Jobcatcher verder ontwikkelen. Op Jobcatcher vinden zzp’ers en leveranciers veel tijdelijke ICT-opdrachten. Door de krachten te bundelen met Eonics zet Between Staffing Group een grote stap in het behalen van het doel om Jobcatcher het leidend platform te maken in haar markt.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur van Between Staffing Group: “Door deze samenwerking komt de doorontwikkeling van het bestaande platform Jobcatcher in een versnelling. Jobcatcher heeft als doel om alle tijdelijke ICT-opdrachten in Nederland via een gebruiksvriendelijk portaal aan te bieden met veel extra functionaliteit voor de gebruikers. De komende periode wordt Jobcatcher in samenwerking met Eonics vernieuwd en verrijkt met functionaliteit die het gebruikersgemak zal vergroten.”

Jan Peter Jansen, oprichter van Eonics: “Wij zijn verheugd dat wij technology partner van Between Staffing Group zijn geworden. Hierdoor werken wij mee aan de ambitie om de markt voor tijdelijke ICT-professionals transparant en toegankelijk te maken. Het verslimmen en het Agile maken van het platform sluit naadloos aan bij onze kerncompetenties.”

--------------
Noot voor de redactie: bijgaand een afbeelding geschikt voor publicatie.Over Between Staffing Group
Between Staffing Group is sinds 2000 actief op de markt voor tijdelijk personeel. De groep bestaat uit de labels Between Staffing, Yellow Friday, FastFlex en Jobcatcher. Between Staffing en FastFlex leveren direct tijdelijk personeel aan haar opdrachtgevers. Yellow Friday zorgt voor de indirecte levering van tijdelijk personeel. Jobcatcher is het online platform waarop alle aanvragen van Between Staffing, Yellow Friday en FastFlex worden gepubliceerd. Tot de gezamenlijke opdrachtgevers van de groep behoort een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Kijk voor meer informatie opwww.between.com, www.yellowfriday.nl www.fastflex.nl en www.jobcatcher.nl

Meer informatie
Marcommit
Marielle van Zanten
between@marcommit.nl
035 582 2730