www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (435 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Retailers zorgen voor revolutie in klantervaring door distributie te transformeren, online uit te breiden en zich te richten op de cloud

Nieuw onderzoek toont aan: IT-ruimte voor online kanalen in 2020 met 20 procent toegenomen; aantal distributiecentra groeit met 26 procent

Breda, 19 november 2018 – Nu retailers strijden om het bieden van de meest unieke en gepersonaliseerde klantervaring, neemt het gebruik van de cloud, het IoT en big data toe in winkels, op online kanalen en in distributiecentra. Toch loopt een kwart van de retailers nog achter voor wat betreft de adoptie van nieuwe technologieën en de integratie ervan in de bedrijfsvoering voor een meer geïntegreerde klantervaring. Dat blijkt uit een nieuw rapport van Vertiv.

Leidinggevenden van vijftig van ’s werelds grootste retailers namen deel aan het onderzoek. Gezamenlijk zetten zij in 2017 953 miljard dollar om. Het onderzoek, ‘Into Uncharted Territory: Retail Transformation and its Impact on Digital Infrastructure’, gesponsord door Vertiv en DatacenterDynamics, laat zien dat er een grotere focus is op online retail. Bedrijven passen namelijk hun digitale resources en vaardigheden aan om in te spelen op veranderingen in klantgedrag. Naar verwachting neemt de hoeveelheid ruimte die in het datacenter wordt toegewezen aan online retail de komende twee jaar toe met 20 procent, zowel on-premise als op basis van colocatie. Tegelijkertijd neemt cloudhosting voor de ondersteuning van winkelapplicaties toe met 33 procent.

De enorme transformatie van distributiecentra maakt een belangrijk deel uit van de digitale evolutie in de retailbranche. Het onderzoek suggereert dat het aantal distributiecentra en magazijnen de komende twee jaar stijgt met 26 procent, omdat retailbedrijven hun bedrijfsvoering steeds meer afstemmen op de klantbehoefte op het gebied van online winkelen. De hoeveelheid datacenterruimte die wordt toegewezen aan distributie/logistiek neemt naar verwachting toe met 10 procent. Daarnaast stijgt cloudhosting voor de ondersteuning van distributie met 87 procent.

“Het is geen geheim dat online retail flink investeert in IT. Maar zoals dit onderzoek laat zien, draait digitale transformatie in de retailbranche om meer dan alleen e-commerce”, zegt Lucas Beran, analist, datacenterinfrastructuur bij IHS Markit. “Moderne retailers streven naar de verbetering van de IT-systemen in hun winkels en distributiecentra, met als doel het bewerkstelligen van een sterkere klantervaring. Meer bedrijfskritische online, distributie- en in-store-omgevingen vragen om een nieuwe aanpak van de fysieke infrastructuur voor een betereIT-betrouwbaarheid, snellere time-to-market, beter kostenbeheer en verminderde beheercomplexiteit.”

Het onderzoek bevestigt dat er meer computing-kracht naar de winkels wordt gehaald ter ondersteuning van aan edge computing gerelateerde applicaties die meer interactie met de klant mogelijk maken.

“Moderne retailers veranderen hun winkels als gevolg van veranderend consumentengedrag en technologische verbeteringen”, zegt Karsten Winther, vice president of sales bij Vertiv in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Dat betekent dat ze investeren in een betere klantervaring en kopers op het juiste moment beïnvloeden door hun IT-voetafdruk in de winkel te vergroten. Onze voorspelling bevestigt dit, en laat zien dat de investering in winkels en distributie de komende jaren dubbel zo groot wordt als het bedrag dat aan het kerndatacenter wordt besteed.”

Om hun transformatie te ondersteunen, omarmen retailers nieuwe fysieke-infrastructuuropties die meer betrouwbaarheid bieden en snel een eenvoudig zijn uit te rollen. Deze technologieën zijn gebaseerd op gestandaardiseerde, modulaire ontwerpen die naar behoefte schaalbaar zijn. Ook zijn de ontwerpen toekomstbestendig met het oog op next-generation technologische verbeteringen.

Het volledige rapport is te lezen op www.vertivco.com/Retail-EMEA. Voor meer informatie over Vertiv en de digitale infrastructuur van de retailbranche registreer je je voor onze webcast ‘Retail Digitalisation: The Consumer Trends driving the Need for Change’.

image

###

Over Vertiv
Vertiv brengt hardware, software, analytics en andere diensten samen om ervoor te zorgen dat de vitale applicaties van klanten continue online zijn, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Het bedrijf lost de belangrijkste uitdagingen op voor de hedendaagse datacenters, communicatienetwerken, en commerciële en industriële organisaties met een portfolio van stroom-, koel- en IT-infrastructuuroplossingen en -diensten, dat zich uitstrekt van de cloud tot aan de rand van het netwerk. Het hoofdkantoor van Vertiv is gevestigd in het Amerikaanse Columbus (Ohio). Vertiv heeft zo’n 20.000 werknemers en doet zaken in meer dan 130 landen. Ga voor meer informatie en het laatste nieuws rondom Vertiv naar VertivCo.com
Laatste van Vertiv  
Vertiv gaat naar de beurs na deal met GS Acquisition Holdings

Vertiv focust meer op Benelux en Nordics met benoeming van nieuwe sales director

Vertiv deelt Evolving Edge Strategy op Datacloud Global Congress 2019
Geplaatst:
Verstreken tijd: 435 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Vertiv contact  

Logo Vertiv

  +31 (0)76 578 1620
  vertiv@lvtpr.com
  www.vertivco.com/en-emea
Vertiv sociaal  


Vertiv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl