www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.marcommit.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (435 dagen geleden)
Bedrijf:

Introductie van de slimme koffiemachine: geen dag meer zonder koffie

TWTG, T-Mobile en T-Systems hebben samen de koffiemachines van Redbeans ‘slim’ gemaakt. Met deze gezamenlijke end-to-end IoT-oplossing kan Redbeans een businessmodel ‘as a service’ bieden en ervoor zorgen dat koffieliefhebbers nooit meer hun favoriete shot espresso missen op het werk.

Vianen, 19 november 2018 ? In de afgelopen maanden heeft Redbeans nauw samengewerkt met ingenieurs van TWTG om een nieuwe module toe te voegen aan zijn bestaande koffiemachines. De module geeft via een draadloze verbinding belangrijke informatie door over het functioneren van een machine en analyseert deze data vóórdat zich problemen kunnen voordoen. Met deze innovatie is Redbeans in staat om de conditie van zijn machines ‘in het veld’ in de gaten te houden. Daarnaast kan het bedrijf zijn klanten een dynamischer servicemodel bieden, waarbij de uitval van koffiemachines wordt voorspeld en daardoor tot een minimum worden beperkt. 

Deze vernieuwende oplossing wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van TWTG’s hardware, connectiviteit van T-Mobile en het ‘Cloud of Things’ platform van T-Systems. TWTG is gespecialiseerd in het ‘slim’ maken van bestaande apparaten met IoT-sensoren. Het bedrijf ontwikkelde een ‘retrofit’-module die informatie van de machine kan uitlezen, vertalen en versturen. De module werkt zelfstandig met een mobiele, veilige internetverbinding van T-Mobile. Eindgebruikers hoeven niets te installeren. ETNA, de producent van de koffiemachines, was ook betrokken bij de ontwikkeling. De verzamelde informatie van de koffiemachine wordt via het T-Mobile IoT-netwerk naar het veilige Cloud of Things-platform gestuurd. Op basis van de data wordt een voorspellend model gemaakt dat het aantal onderhoudsafspraken met minimaal 25% vermindert. Daarnaast kan de onderhoudsplanning optimaal worden afgestemd op het gebruik van individuele machines. Dit resulteert in een slimmere machine én een slimmer bedrijfsmodel. Bovendien heeft Redbeans op afstand inzicht in het gebruik en onder andere het schoonmaken van de machines. Daarmee kan het bedrijf klanten helpen de beste machine voor hun gebruik te kiezen, dan wel te heroverwegen – bijvoorbeeld bij groei. Helemaal in lijn met het ‘Coffee as a Service’-businessmodel.

“Dit is een mooi voorbeeld van hoe IoT bedrijven bij elkaar brengt om samen met hun klanten nieuwe bedrijfsmodellen voor de toekomst te ontwikkelen”, zegt Martin van der Pol, CTO IoT bij T-Systems. Goran Gavric, CEO van TWTG, voegt toe: “Het idee is om deze module in meer en verschillende soorten bestaande machines te gebruiken. Dit is niet alleen commercieel interessant voor ons, maar maakt ook de oneindige mogelijkheden van IoT en predictive maintenance beschikbaar voor andere branches en kleinere bedrijven (MKB). Onze gezamenlijke oplossing kan worden aangepast voor allerlei situaties, in diverse service georiënteerde bedrijfsmodellen of branches die een specifieke, hoge beschikbaarheid vereisen.”

De Redbeans koffiemachine wordt gedemonstreerd tijdens CIODAY 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam op 27 november.

------- EINDE BERICHT --------

Over T-Systems
T-Systems levert wereldwijd geïntegreerde ICT-diensten en oplossingen aan zakelijke klanten en overheden. De focus van de dienstverlening ligt op managed services op het gebied van managed IT- en netwerk infrastructuur, cloud, cloudtransformatie, security en Internet of Things. De diensten worden geleverd vanuit sterk beveiligde datacenters, waarbij continu de zeer strenge Europese regelgeving omtrent dataprotectie wordt nageleefd. Met een footprint in meer dan 20 landen,

37.900 werknemers en inkomsten van circa 6.9 miljard euro (boekjaar 2017), is T-Systems de ideale partner voor digitale transformatie. Voor meer informatie: www.t-systems.nl en iot.t-systems.nl

Over TWTG
Bij TWTG komt motivatie voort door ideeën. De nieuwsgierigheid wordt gevoed door continu te experimenteren, creëren en problemen op te lossen voor baanbrekende projecten en een internationaal klantenportfolio. Onze missie is om technologie naar onze wil te buigen en fundamenteel verbeteringen in de wereld door te voeren. Wij doen in een team van 35 met engineers die hun volledige aandacht fixeren op de (Industrial) Internet of Things.

Contact
T-Systems Nederland B.V. 
Marit Verdam 
Tel.: +31 (0)6 43 98 13 87  
E-mail: Marit.Verdam@t-systems.com

TWTG
Nick Kiran
Tel.: +31 (0)6 11 16 91 03
E-mail: nick@TWTG.io
Laatste van T-Systems Nederland b.v.  
T-Mobile en T-Systems gaan samen digitalisering versnellen

T-Systems verbindt SlimmeBoiler module met Eneco

T-Systems biedt managed services voor Microsoft Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 435 dagen
T-Systems Nede.. contact  

Logo T-Systems Nederland b.v.

T-Systems Nede.. sociaal  


T-Systems Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl