www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (333 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Om bedrijven een snel pad naar hybride cloud te bieden lanceert Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure

Speciale editie van Rubrik’s Cloud Data Management Platform biedt gratis Microsoft Azure en CloudOn-instantiation voor nieuwe gebruikers

Palo Alto, Californië, 15 november 2018Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, lanceert Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure om zakelijke klanten een enkelvoudige oplossing te bieden om data te beschermen en te beheren, van on premise tot Microsoft Azure. Rubrik Accelerator voor Azure is een toevoeging aan het populaire aanbod voor Microsoft-klanten met geautomatiseerde databescherming voor Microsoft Hyper-V, ondersteuning voor fysieke Windows en onmiddellijk database herstel met SQL Live Mount.

Gartner voorspelt dat cloud computing en -services tegen 2021 een omzet van $300 miljard zullen hebben. Rubrik versnelt de cloudgang met een eenvoudige, samengevoegde oplossing voor databescherming en applicatiemobiliteit tussen datacenters naar Azure.

“Elke zakelijke klant die ik spreek, heeft cloud ambities. Veel organisaties worden echter afgeremd door complexe, legacy-oplossingen voor databeheer die cloud migratie buiten bereik houden,” zegt Mike Tornincasa, Executive Vice President, Worldwide Sales bij Rubrik. “Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure maakt het gemakkelijk voor bedrijven om over te schakelen naar een hybride cloud model en zo sneller te innoveren, productiever te zijn en kostenbesparingen te realiseren. Daarnaast biedt Rubrik klanten de mogelijkheid om hun volledige Microsoft-investering op één platform te beheren, zowel on premise als in public cloud omgevingen.”

“Met het Cloud Data Management-platform van Rubrik kunnen klanten optimaal profiteren van de security, duurzaamheid, wereldwijde beschikbaarheid en schaal van Microsoft Azure,” aldus Tad Brockway, General Manager, Azure Storage en Azure Stack bij Microsoft Corp.

Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure biedt bedrijven:
  • Een snelle route naar Azure-succes: met Rubrik kunnen klanten eenvoudig overstappen naar Azure door een enkele oplossing te bieden voor de bescherming en het beheer van data in alle omgevingen. Klanten van Rubrik automatiseren archivering naar Azure voor kosteneffectieve retentie op lange termijn. Naarmate ze vorderen in hun cloudreis, kunnen ze snel applicaties in Azure draaien voor test/dev.
  • Ongeëvenaarde eenvoud van beheer: klanten maken gebruik van een enkele, eenvoudige Rubrik-interface om applicaties op locatie, in the edge en in de cloud te beheren. Gebruikers automatiseren back-up-, herstel- en archiveringsschema's met slechts een paar klikken via één SLA, waardoor de dagelijkse beheertijden van uren tot minuten worden verkort.
  • Sneller herstel met SQL Live Mount en globaal zoeken: klanten kunnen binnen enkele minuten herstellen met de populaire Live Mount-oplossing van Rubrik voor SQL en bestanden onmiddellijk lokaliseren met voorspellende globale zoekopdrachten die on-premise en de cloud omvatten, inclusief bestanden, mappen, filesets, virtuele machines (VM) en database-instanties.
  • Gratis CloudOn- en Azure-credits: om het risico van cloud migratie te verminderen, ontvangen nieuwe gebruikers van Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure zes maanden gratis Azure van Microsoft en twaalf maanden gratis CloudOn van Rubrik.
Rubrik blijft afstemming zoeken met Microsoft op technologisch vlak en voor gedeelde go-to-market investeringen. Rubrik pionierde met Live Mount voor SQL om near-zero RTO's te leveren en introduceerde cloud-instantiation op Azure voor "serverless" test/dev en disaster recovery. Rubrik helpt klanten optimaal gebruik te maken van de kracht van Microsoft door integratie met Microsoft SQL Server, Microsoft Office 365, Windows, Hyper-V, Azure Stack en Azure Data Box. Daarnaast biedt Rubrik ondersteuning voor Azure Government Cloud voor klanten in de federale ruimte.

Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure kan worden aangeschaft via alle Rubrik- en Azure-kanaalpartners. Lees hier meer over Rubrik Cloud Data Management op Azure via de Microsoft Azure Marketplace.

“Bij CDW zijn we gespecialiseerd in het helpen van onze klanten bij het ontwikkelen van cloud implementatie strategieën voor Azure-migraties, IaaS en cloud planning services,” zegt Darin Mock, Director of Software Sales bij CDW. “Ons softwareteam is verheugd over partners die samen softwareoplossingen maken om complexe problemen met klanten op te lossen. Vooral Rubrik en Microsoft werken met succes samen en we zijn erg enthousiast over de introductie van de Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure. Ik ben ervan overtuigd dat het onze klanten zal helpen met hun weg naar de cloud.”

Bronnen


Over Rubrik
Rubrik levert een enkel platform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, de edge en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubriks Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de adoptie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Rubriks run-anywhere, scale-out architectuur is gebouwd om IT-afdelingen vandaag en in de toekomst te helpen met het verlagen van de total cost of ownership en het bieden van infrastructuurflexibiliteit voor een multicloud-wereld. Ga voor meer informatie naar http://www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst & Gijs Roeloffzen
(t) +31 71 568 00 28
rubrik@pridepr.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Rubrik  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 333 dagen
PR contact  
Logo Pride PR
Rubrik contact  
Logo Rubrik
Rubrik sociaal  
Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl