Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwste versie Red Hat OpenStack Platform biedt uniforme basis voor Linux-containers en virtuele machines

Red Hat OpenStack Platform 14 vergemakkelijkt adoptie van cloud-native applicaties en containers op bare metal, verbetert agility en innovatiekracht en vermindert tegelijkertijd infrastructuurcomplexiteit

BERLIJN – OPENSTACK SUMMIT – 13 november 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, introduceert Red Hat OpenStack Platform 14, de nieuwste versie van zijn schaalbare, cloud-native apps-ready Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossing. Red Hat OpenStack Platform 14 is gebaseerd op de OpenStack ‘Rocky’ community release. Het biedt nauwe integratie met Red Hat OpenShift Container Platform, het complete enterprise Kubernetes-platform, en ondersteunt Kubernetes voor enterprise OpenStack-implementaties.In combinatie met mogelijkheden om het verbruik van bare-metal apparatuur te verbeteren en het automatiseren van implementaties te verbeteren, is Red Hat OpenStack Platform 14 bedoeld om een enkele infrastructuuroplossing aan te bieden die de basis legt voor traditionele, gevirtualiseerde en cloud-native workloads.Marktonderzoeksbureau Gartner[1] zegt: “Het landschap van cloudacceptatie bestaat uit hybride clouds en multiclouds. Tegen 2020 zal 75 procent van organisaties een multicloud- of hybride cloudmodel geïmplementeerd hebben.” Volgens Red Hat wijst deze trend er op dat een schaalbare private cloudinfrastructuuroplossing, zoals Red Hat OpenStack Platform, als onderdeel van de hybride cloud een sleutelrol speelt in de manier waarop IT-organisaties traditionele en cloud-native applicaties op een meer consistente en betrouwbare manier beheren. Het Red Hat OpenStack Platform is gebouwd op ’s werelds toonaangevende Linux-platform en stelt ondernemingen in staat hun IT-infrastructuur te transformeren in een meer flexibele, efficiënte en innovatieve omgeving. De opzet is modulair en helpt bij het optimaliseren van IT-activiteiten voor bestaande traditionele applicaties, en vormt tegelijkertijd de basis voor het ontwikkelen en implementeren van cloud-native applicaties.

Enterprise Kubernetes-integratie met Red Hat OpenShift Container Platform
Naarmate de overstap naar containers en cloud-native applicaties voor bedrijven een belangrijk onderdeel wordt van digitale transformatie-strategieën is het voor IT-teams noodzakelijk om enterprise Kubernetes effectief te kunnen inzetten en opschalen op OpenStack. Om aan deze uitdaging tegemoet te komen, kan Red Hat OpenStack Platform 14 niet alleen het Red Hat OpenShift Container Platform hosten, maar ook de essentiële vereisten voor provisioning en schaalbaarheid voor Red Hat’s enterprise Kubernetes platform automatiseren. Deze mogelijkheden zijn:
  • Geautomatiseerde provisioning van bare-metal en virtuele infrastructuurbronnen voor Red Hat OpenShift Container Platform op Red Hat Enterprise Linux-nodes, biedt organisaties die willen overstappen op cloud-native workloads op bare metal een uniforme cloud-oplossing voor zowel container- als gevirtualiseerde workloads.
  • Het geautomatiseerd inzetten van productie-ready, high-availability Red Hat OpenShift Container Platform-clusters, zorgt voor een continu proces van activiteiten zonder een single point of failure.
  • Geïntegreerde netwerkfunctionaliteit maakthet mogelijk dat containergebaseerde OpenShift- en virtuele OpenStack-workloads van dezelfde tenant met hetzelfde virtuele netwerk (Kuryr) verbonden kunnen worden, wat de prestaties van de architectuur verbetert.
  • Geautomatiseerd gebruik van ingebouwde OpenStack-load balancer-services voor front-end containergebaseerde workloads.
  • Gebruik van ingebouwde OpenStack-object storage om container-registries efficiënt te hosten.
Verder biedt Red Hat OpenStack Platform 14 op director-based scale-out en scale-in Red Hat OpenShift-nodes, waarmee bedrijven resources kunnen uitbreiden of inperken zodra de workload-vereisten veranderen. Dit helpt de verwerkingsefficiëntie te verbeteren zonder dat dit het vermogen beperkt om nieuwe oplossingen, diensten of bedrijfstakken te evalueren.

Uitgebreid Red Hat OpenStack Platform-beheer voor bare metal nodes
Het laten draaien van nieuwe workloads op bare-metal servers biedt bedrijven de mogelijkheid om volledig gebruik te maken van de kracht van moderne hardware. Om beter aan deze behoefte te voldoen, biedt Red Hat een consistente beheerervaring voor zowel gevirtualiseerde als bare metal-nodes.

Met het Red Hat OpenStack-platform voor bare metal kunnen IT-teams nu cloud-native workloads, zoals workloads die op Red Hat OpenShift Container Platform draaien, naar bare-metal servers verplaatsen op een beheerde, consistente manier. Dit leidt tot verhoogde snelheid en verbeterde agility, zonder dat hiermee controle of stabiliteit wordt opgeofferd. Als onderdeel hiervan automatiseert de integratie van Ansible-netwerken met bare metal-provisioning de herconfiguratie van netwerkswitches om een goede tenant-isolatie te waarborgen.

Daarnaast kan Red Hat OpenStack Platform op bare metal gecombineerd worden met een hardwarecertificeringsprogramma, wat een eenvoudige, goedkope aanschafoptie en het vertrouwen biedt dat de hardware betrouwbaar functioneert.

Vereenvoudigde Red Hat OpenStack Platform-implementaties met Red Hat Ansible Automation
Red Hat OpenStack Platform 14 breidt de integratie met Red Hat Ansible Automation verder uit, waardoor het implementatieproces nog eenvoudiger wordt dan in eerdere versies. IT-operations-teams kunnen nu een voorvertoning krijgen van een Red Hat OpenStack-platform, voordat die live gaat, zodat ze problemen beter kunnen identificeren en oplossen. Tijdens het implementatieproces zelf wordt extra zichtbaarheid geboden, waardoor fouten en herstelopties sneller geïdentificeerd kunnen worden, inclusief de mogelijkheid om implementatiestappen te herhalen en indien nodig opnieuw toe te passen.

Red Hat OpenStack Platform-implementaties met Red Hat Ansible Automation
Red Hat OpenStack Platform 14 breidt de integratie met Red Hat Ansible Automation verder uit, waardoor het implementatieproces nog eenvoudiger wordt dan in eerdere versies. IT-operations-teams kunnen nu een Red Hat OpenStack-platform bekijken voordat het live gaat, zodat ze problemen beter kunnen identificeren en oplossen. Tijdens het implementatieproces wordt extra zichtbaarheid geboden, waardoor sneller faalpunten en herstel kunnen worden geïdentificeerd, inclusief de capaciteit om herhaalde implementatiestappen te herhalen en opnieuw toe te passen, indien nodig.

De nieuwste versie van het IaaS-platform van Red Hat biedt ook nieuwe, verbeterde en nieuwe functies, waaronder:
  • Processor-schaalbaarheid voor nieuwe en extreme workloads zoals kunstmatige intelligentie (AI) en grafische rendering via een technologiepreview van de NVIDIA GRID Virtual PC (vPC)-mogelijkheden. Dit maakt het delen van NVIDIA GPU’s over virtuele machines en applicaties mogelijk, waardoor het eenvoudiger wordt om resources te schalen om aan de eisen van intensieve applicaties tegemoet te komen.
  • Verbeterde opslagbeschikbaarheid, beheer, datamigratie en beveiliging door verbeterde integratie met Red Hat Ceph Storage, inclusief de mogelijkheid om hetzelfde Cinder-opslagvolume te delen over meerdere virtuele machines.
  • Toevoeging van een layer-onafhankelijke netwerkanalysetool die de validatie, documentatie en probleemoplossing van complexe virtuele netwerktopologieën vereenvoudigt (Skydive, Tech Preview).
Ondersteuning van meerdere architecturen
Er is geen one-size-fits-all implementatie voor enterprise IT. Elke organisatie moet een specifieke mix van hardware, infrastructuursoftware en eindgebruikersapplicaties selecteren die het beste aansluit bij zijn unieke behoeften. Red Hat blijft zich inzetten om de klant meer keuze te bieden met Red Hat OpenStack Platform 14, dat om die reden niet alleen wordt ondersteund op x86-hardware, maar ook op IBM POWER-systemen.

Red Hat OpenStack Platform, in combinatie met het open source leiderschap van Red Hat, helpt IT-teams in verschillende sectoren door een consistente ervaring te bieden voor alle diensten, ondersteuning, consumptiemodel en lifecycle beheer. Honderden klanten vertrouwen op Red Hat OpenStack Platform voor alle implementaties van hun hybride en private clouds, waaronder BBVALotte Data CommunicationsTata CommunicationsMassachusetts Open CloudDuke HealthOak Ridge National LaboratoryCathay Pacific en IAG.

Red Hat OpenStack Platform wordt ondersteund door een robuust ecosysteem van partners, waaronder grootzakelijke bedrijven als Dell EMC, Intel, Lenovo, NetApp en Rackspace en telecombedrijven zoals CiscoEricsson, Huawei, NEC en Nokia.

Beschikbaarheid
Red Hat OpenStack Platform 14 zal in de komende weken beschikbaar zijn via de Red Hat Customer Portal en als een onderdeel van zowel Red Hat Cloud Infrastructure als Red Hat Cloud Suite.

Quotes
Joe Fernandes, vice president, Products, Cloud Platforms Red Hat
“Als de de facto standaard in Linux-containerorkestratie is adoptie van Kubernetes vaak een belangrijk onderdeel van de technologiemix in de digitale transformatie van bedrijven. Tegelijkertijd vereist het een schaalbare, flexibele basis voor organisaties om hun volledige potentieel waar te maken. Door het complete enterprise Kubernetes-platform in Red Hat OpenShift sterker te koppelen aan de nieuwste versie van Red Hat OpenStack Platform kunnen we een robuuste, betrouwbare basis bieden voor cloud-native workloads. IT-teams kunnen hiermee effectiever innoveren, wetend dat ze de onderliggende infrastructuur over verschillende footprints, inclusief bare-metal servers, kunnen uitbreiden, in balans houden en beheren.”
Thomas Andrew, head of Cloud Automation, Paddy Power Betfair

“Red Hat OpenStack Platform heeft bij ons een belangrijke rol vervuld bij het consolideren van twee merken in een enkele technologiestack. Hierbij werden de hoogste SLA’s van elk merk gecombineerd, en de implementatie en migratie van al onze applicaties naar een cloud-footprint geautomatiseerd. Dit heeft ons ook een opstapje naar een hybride cloud opgeleverd, wat het voor ons makkelijker maakt om andere oplossingen op het gebied van beveiliging te vergelijken en proactieve, weloverwogen beslissingen te nemen over onze toekomstplannen.”

Extra informatie
Volg Red Hat
Over Red Hat, Inc.
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een communitygedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: www.redhat.com.

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute “forward-looking statements” within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to the ability of the Company to compete effectively; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; delays or reductions in information technology spending; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; risks related to errors or defects in our offerings and third-party products upon which our offerings depend; risks related to the security of our offerings and other data security vulnerabilities; fluctuations in exchange rates; changes in and a dependence on key personnel; the effects of industry consolidation; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to meet financial and operational challenges encountered in our international operations; and ineffective management of, and control over, the Company’s growth and international operations, as well as other factors contained in our most recent Quarterly Report on Form 10-Q (copies of which may be accessed through the Securities and Exchange Commission’s website at http://www.sec.gov), including those found therein under the captions “Risk Factors” and “Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations”. In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company’s views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company’s views as of any date subsequent to the date of this press release.

###
 
Red Hat, Red Hat Enterprise Linux, the Shadowman logo, Ansible and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries. The OpenStack Word Mark is either a registered trademark/service mark or trademark/service mark of the OpenStack Foundation, in the United States and other countries, and is used with the OpenStack Foundation’s permission. Red Hat is not affiliated with, endorsed or sponsored by the OpenStack Foundation, or the OpenStack community.

[1] Gartner Market Insight: Making Lots of Money in the New World of Hybrid Cloud and Multicloud, Sid Nag and David Ackerman, September 7, 2018
Laatste van Red Hat  
Amazon en Red Hat kondigen de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat OpenShift Service op AWS (ROSA)

Nymbus brengt digitaal bankieren op hoger niveau met Red Hat

Schwarz Group verbetert levertijd van innovatieve digitale diensten met Red Hat
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 151 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl