Cloudian wordt lid van de Cloud28+ gemeenschap van HPE

Object storage-leverancier treedt toe tot het partnernetwerk van HPE om organisaties te helpen om sneller over te stappen naar een multi-cloudomgeving

Cloudian, leverancier van enterprise systemen voor object storage, maakt bekend dat het lid is geworden van Cloud28+. Dit is een door Hewlett Packard Enterprise (HPE) ondersteunde wereldwijde gemeenschap van organisaties die zich bezighouden met cloud computing. Leden van Cloud28+ bevorderen het wereldwijde gebruik van de cloud en bundelen hun krachten binnen een platform voor de uitwisseling en bevordering van kennis en oplossingen op het gebied van cloud computing.

“Het doet Cloudian een genoegen om toe te treden tot de Cloud28+ gemeenschap van HPE en gezamenlijke klanten te helpen met het vinden van de juiste combinatie van oplossingen voor private, publieke en hybride clouds. Hiermee vergroten we de kennis van de innovatieve mogelijkheden die de cloud te bieden heeft en helpen we bedrijven die zelf clouddiensten willen aanbieden”, zegt Jon Toor, de CMO van Cloudian. “Ons met de cloud compatibele storage-platform voor gebruik op locatie biedt leden van Cloud28+ toegang tot een aantrekkelijke oplossing die voorziet in de onbeperkte schaalbaarheid en gebruiksvriendelijke functionaliteit die nodig is om te profiteren van de groeiende mogelijkheden van de cloud.”

HyperStore, het paradepaardje van Cloudian, is een met S3 compatibel object storage-platform met ingebouwde cloud-connectiviteit. Gebruikers kunnen hiermee op eenvoudige wijze opslagvoorzieningen in de cloud en op locatie verenigen tot een centrale storage pool. De resulterende hybride clouds en multi-cloudomgevingen helpen organisaties met het stroomlijnen van de kosten, het verbeteren van de opslagprestaties en het vinden van de optimale locatie voor uiteenlopende typen data. Daarmee kunnen ze profiteren van een maximale ROI en consistenter beheer van de beveiliging en compliance.

“HPE is een partnergerichte onderneming, en we heten Cloudian en zijn oplossing van harte welkom binnen de Cloud28+ gemeenschap”, zegt Xavier Poisson Gouyou Beauchamps, vice president Service Providers & Cloud28+ Worldwide bij Hewlett Packard Enterprise. “Het doet ons een genoegen om de expertise van Cloudian op het gebied van object storage met onze leden en hun klanten te delen, zodat ze hun gegevensbeheer kunnen optimaliseren met innovatieve oplossingen voor hybride en multi-cloudomgevingen.”

Cloud28+ is ‘s werelds grootste onafhankelijke gemeenschap voor het bevorderen van het gebruik van clouddiensten en de uitwisseling van kennis op dit gebied. Cloud28+ brengt klanten rechtstreeks in contact met partners van HPE, zoals serviceproviders, ICT-leveranciers, solution providers, ISV’s, systeem integrators, universiteiten en organisaties in de publieke sector.