www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (440 dagen geleden)
Bedrijf:

Rubrik wint ‘Best of Show’ en ‘Best Data Security and Data Protection’ awards met klant ASL Airlines op VMworld Europe 2018

Barcelona, Spanje 8 november 2018 – Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, heeft twee ‘Best of’ VMworld Europe 2018 Awards gewonnen: Best of Show en Best Data Security and Data Protection Project. Hiermee wordt de uitzonderlijke impact van Rubriks Radar ransomware-bedreigingsbescherming voor ASL Airlines erkend. Radar, de nieuwste datamanagement-applicatie op basis van het Polaris SaaS-platform, maakt gebruik van machine learning om afwijkend gedrag te detecteren en versnelt de manier waarop bedrijven databeveiligingsincidenten oplossen. Deze overwinningen prolongeren het VMworld 2018-succes van Rubrik, want Radar werd ook bekroond als de Best of Show-winnaar op VMworld US en won de Gold Award voor beveiliging. De Best of VMworld 2018 Europe User Awards, georganiseerd door Computer Weekly en SearchServerVirtualization.com, onderscheiden de meest innovatieve cloud-, mobiliteits- en databeschermingsprojecten in Europa. Een onafhankelijk panel van deskundige juryleden selecteerde winnaars “op basis van de zakelijke voordelen, het niveau van innovatie en de best practice die hun projecten hebben gedemonstreerd.” De felbegeerde Best of Show-prijs wordt de ‘kampioen der kampioenen’-prijs genoemd omdat deze de algehele winnaar voor het meest innovatieve gebruik van technologie bekroont.

Rubrik beschermt ASL Airlines tegen Ransomware
ASL Airlines is een vracht- en passagiersluchtvaartmaatschappij uit Ierland, met hubs in België, Frankrijk, Hongarije, Spanje en Zwitserland. Het bedrijf verzorgt vrachtdiensten in heel Europa namens grote integrators zoals Amazon, DHL Express, FedEx, La Poste en UPS.

Fabrice De Biasio, Chief Group Information Officer bij ASL Airlines, houdt toezicht op de operationele infrastructuur van 3.000 werknemers en is verantwoordelijk voor het garanderen van de beschikbaarheid van de data en het voldoen aan strikte beveiligingsnormen. ASL is verplicht om voor 99,9% beschikbaarheid te zorgen – met een maximum van 60 minuten toegestane stroomuitval per jaar. Als het IT-systeem van ASL niet werkt, kunnen vliegtuigen niet vliegen, kunnen klanten hun vracht niet ontvangen en loopt de luchtvaartmaatschappij het risico hoge boetes te krijgen.

De Biasio had te maken met allerlei prestatie- en schaalbaarheidsproblemen met Veeam, de vorige back-upoplossing, die de bedrijfskritische Oracle-server niet voldoende kon ondersteunen. In 2017 stapte ASL over op Rubrik Cloud Data Management (CDM) vanwege het gebruiksgemak, de leveranciersonafhankelijke aanpak en de remote office-orkestratie met Edge en Oracle-ondersteuning. Met Rubrik heeft ASL geprofiteerd van drie keer snellere hersteltijden en vier keer besparing op tijdbeheer. In 2018, tijdens een toenemende dreiging van cyberaanvallen, zette ASL Rubrik Radar in om proactief de dreiging van ransomware aan te pakken. Dankzij Radars multi-level-beveiliging, heeft De Biasio nu gemoedsrust en profiteert hij van de volgende voordelen:

Operationele voordelen
  • Tot 100+ uur IT Admin-tijd bespaard in geval van een aanval: “We hebben minimaal één ransomware-aanval per maand. Vóór Radar was het team vijftien uur bezig met het herstellen van een kleine ransomware-aanval. Waren we geraakt waren door een grote aanval, dan vrees ik dat het herstel weken zou hebben geduurd.”
  • 25% IT Admin-tijdbesparing (40+ uur besparing per maand): “Ons team was tot twee uur per dag bezig met het monitoren van onze applicaties op ransomware. Nu hoeven we maar een paar minuten per dag te besteden aan het checken van Radar, zodat ons team meer tijd kan besteden aan initiatieven die waarde toevoegen aan het bedrijf.”
  • Herstel automatiseren en downtime verminderen: “Vóór Radar konden we herstellen van aanvallen met verschillende scripts en door gecompromitteerde bestanden handmatig te identificeren en te wissen. Dat was een ongelooflijk pijnlijke ervaring. Onze IT-beheerder is dol op Radar, omdat alles automatisch wordt gedaan. Radar ontdekte een slecht bestand, bracht hem op de hoogte en hij zette gewoon een paar vinkjes om het in een schone staat te herstellen.”
Zakelijke impact
  • Wereldwijde zichtbaarheid en onmiddellijke actie op dreigingen: “Met Radar kunnen we de serveractiviteit in realtime volgen en snel reageren. Als iets niet normaal is, weten we ervan.”
  • De mogelijkheid om bedrijven te beschermen tegen catastrofaal risico met Cyber Insurance: “Omdat de vrachtluchtvaartsector een regelmatig doelwit is voor ransomware-aanvallen, is het ongelooflijk moeilijk voor luchtvaartmaatschappijen om een cyberverzekering af te sluiten. Als we Radar niet hadden, zouden we niet zijn goedgekeurd voor een cyberverzekering.”
  • Miljoenen euro's aan potentiële besparingen in geval van een aanval: “Rubrik en Radar zijn de meest cruciale tools voor gegevensbescherming en bedrijfscontinuïteit in mijn arsenaal tegen cyberdreigingen. Radar helpt ons onze bedrijfsresultaten te beschermen en mogelijk miljoenen euro's te besparen in geval van een aanval.”
Radar is gebouwd op het Polaris SaaS-platform van Rubrik en stelt bedrijven in staat om security aanvallen sneller te detecteren en sneller te reageren door diepgaande informatie te leveren over hoe en wanneer een aanval gevolgen heeft gehad voor hun data. In het geval van een aanval, zoals ransomware, kunnen bedrijven disruptie en dataverlies nu minimaliseren door met een paar klikken hun hele omgeving te herstellen.

“We zijn vereerd dat we het Best of Show en het Best Data Security and Data Protection Project op VMworld Europe 2018 hebben gewonnen voor ons werk met ASL Airlines,” zegt Arvind Nithrakashyap, medeoprichter en CTO van Rubrik. “Een ransomware-aanval op een bedrijf kan verlammend werken, helemaal voor de kritieke operaties van een luchtvaartmaatschappij. Met Radar kan ASL Airlines nu snel en pijnloos aanvallen detecteren en betrouwbaar binnen enkele minuten herstellen wanneer het onvermijdelijke gebeurt.”

Bronnen


Over Rubrik
Rubrik levert een enkel platform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, de edge en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubriks Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de adoptie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Rubriks run-anywhere, scale-out architectuur is gebouwd om IT-afdelingen vandaag en in de toekomst te helpen met het verlagen van de total cost of ownership en het bieden van infrastructuurflexibiliteit voor een multicloud-wereld. Ga voor meer informatie naar http://www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst & Gijs Roeloffzen
(t) +31 71 568 00 28
rubrik@pridepr.nl
Laatste van Rubrik  
22 mei 2019 Mall of America zet digitale transformatie in en vervolgt Public Cloud Journey met Rubrik

16 mei 2019 Google veteraan Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

16 mei 2019 Rubrik benoemt Rinki Sethi tot Chief Information Security Officer
ideiio kiest Distology voor introductie op BeNeLux-markt

Competence Factory neemt opleidingsinstituut How & Knower over

Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager

Extreme Networks levert als eerste Wi-Fi 6-oplossingen in stadions van professionele sportteams en universiteiten

NTT Ltd. lanceert nieuwe wereldwijde datacenterdivisie ‘Global Data Centers’

HB Capital maakt processen efficiënter met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Gros Nederlanders vindt kwijtschelden schulden niet kunnen

Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

Siteimprove benoemt Kadir Özkan tot Managing Director voor Benelux en Frankrijk

Techleap.nl presenteert plannen om techleiders te empoweren en van Nederland het beste ecosysteem van Europa te maken

Baas van IT-specialist Ultimum staat stoel af aan vmbo-leerling Amir
BTG introduceert TGG/BTG ICT Development index; 40 procent organisaties gaat komend jaar aanzienlijk meer investeren in ICT

Belcentrale op de Horecava 2020

Puur Data haalt ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging

Consument bereid 7 euro meer te betalen voor duurzame pakketbezorging

Extreme Networks vereenvoudigt retailnetwerken met cloudtechnologiepakketten die kosten en complexiteit elimineren

KPN in 2019 opnieuw wereldklimaatleider

Print2Pack transformeert verpakkingsproductieproces met Xerox

Rabo Frontier Ventures investeert in eerste Britse online hypotheekmakelaar Trussle

Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?

Mimecast waarschuwt voor sextortion via e-mail

Kaspersky optimaliseert licentiemanagement met nieuwe License Management Portal voor MSP’s en resellers

Check Point waarschuwt voor spam over klimaatactiviste Greta Thunberg met Emotet-malware

Een jaar lang water voor Oost-Knollendam dankzij refurbished Apple-producten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 440 dagen
Rubrik contact  

Logo Rubrik

Rubrik sociaal  


Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87534 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7218 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl