Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (312 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NTT Security introduceert Web Security as a Service (WSaaS)

Nieuwe service is onderdeel van het strategische partnershipprogramma met Symantec

Maastricht - NTT Security, het gespecialiseerde securitybedrijf van NTT Group, gaat in samenwerking met Symantec Corporation zijn eerste gezamenlijke service leveren. In april kondigde NTT Security al het voornemen aan om een strategisch partnerschap te sluiten. Nu integreert het Symantec’s cloudsecurityservice met zijn eigen versterkte threat intelligence en biedt het Web Security as a Service (WSaaS).

WSaaS is de eerste service die wordt aangeboden via het partnershipprogramma. Het programma werd in het leven geroepen ter ondersteuning van websecurityservices voor klanten in de cloud, op mobile devices en on-premise, en maakt deel uit van NTT Security’s Global Managed Security Services. NTT Security heeft verschillende technologieën ontwikkeld om via het programma meer hoogwaardige cloudsecurityservices aan te kunnen bieden.

De nieuwe service biedt realtime threat intelligence, -analyse en -bescherming, alsook het beheer en de securitymonitoring van websecurity-oplossingen in de cloud. De service is ontworpen om algemene securityrisico’s te verlagen, de impact van securitydreigingen te minimaliseren en klanten te helpen te voldoen aan compliance-vereisten. Daarnaast hebben klanten meer tijd om zich te focussen op de tijdige levering van hogere kwaliteit, veilige IT-diensten voor hun organisatie, omdat ze zich niet meer hoeven bezig te houden met realtime netwerk- en devicemonitoring, geavanceerde security-analyse en securitymanagement.

WSaaS biedt standaard risicoscores op basis van threat intelligence van zowel Symantec als NTT Security. Met die risicoscores is het beter mogelijk om scherpere securityanalyses en snellere implementatie te bieden op basis van zowel agent- als agentless-mogelijkheden. NTT Security beheert op holistische wijze logs van websecurityservices en on-premise security-applicaties, zoals Proxy, Firewall, Intrusion Prevention System en Intrusion Detection System en Sandbox voor geavanceerde, goed afgestemde analyse. WSaaS wordt aangeboden via NTT Security’s best-of-breed platform voor wereldwijde managed security services, waardoor overal ter wereld toegang wordt geboden tot dezelfde hoge kwaliteit securityservices.

Kazu Yozawa, Chief Technology Officer van NTT Security: “De gezamenlijke service is een belangrijke stap voor de vermindering van securitycomplexiteit en helpt de digitale transformatie van onze klanten voor wat betreft hun cloud-journey te versnellen. WSaaS biedt handige cloudsecurityservices met geavanceerde dreigingsdetectie en -respons. Cloudsecurityservices bieden eenvoud en zorgen snel voor veilige internettoegang. Dezelfde controls en securitypolicy’s zijn toe te passen op gedistribueerde locaties, waardoor alle aspecten van moderne bedrijven zijn gedekt, van cloud en mobile tot on-premise.”

Greg Clark, CEO van Symantec: “De cloud biedt voor organisaties een grote kans, maar brengt ook een nieuwe set security- en compliance-risico’s met zich mee. Symantec heeft ruim geïnvesteerd in innovaties en integraties van CASB, netwerksecurityproxy’s en endpointoplossingen om deze clouduitdagingen te tackelen. We zijn trots om samen te werken met NTT Security en deze innovaties aan onze gezamenlijke klanten aan te bieden.”

NTT Security zal nieuwe, state-of-the-art oplossingen blijven ontwikkelen, waarbij het ook gebruikmaakt van de cloud-sandbox en Cloud Access Security Broker-service (CASB) van Symantec. Beide oplossingen komen in de toekomst beschikbaar.

Over NTT Security
NTT Security is het gespecialiseerde securitybedrijf en center of excellence in security van NTT Group. Met ingebouwde security zorgen we ervoor dat NTT Group-bedrijven (NTT Communications, NTT DATA en Dimension Data) hun klanten flexibele businessoplossingen kunnen bieden voor hun behoeften op het gebied van digitale transformatie. NTT Security heeft meerdere SOC’s, zeven R&D-centra, meer dan 1.500 securityexperts en behandelt jaarlijks wereldwijd meer dan honderdduizenden security-incidenten.

NTT Security zorgt ervoor dat resources effectief worden gebruikt door de juiste combinatie van Managed Security Services, Security Consulting Services en Security Technology aan te bieden via NTT Group-bedrijven. NTT Security maakt deel uit van de NTT Group (Nippon Telegraph and Telephone Corporation), een van de grootste ICT-bedrijven ter wereld. Voor meer informatie bezoek NTT Security of NTT Group’s website.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NTT Security  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 312 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
NTT Security contact  
Logo NTT Security
  +31 (0) 43 73 700 28
  nl-info@nttsecurity.com
  www.nttsecurity.com
NTT Security sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl