www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (448 dagen geleden)
Bedrijf:

BDO Belastingadvies kiest voor M-Files geleverd door GeONE

Belastingadviseur zet in op intelligent informatiemanagement

Utrecht, 6 november 2018BDO Belastingadvies heeft gekozen voor M-Files als centrale oplossing voor het document- en informatiebeheer. Met M-Files kunnen medewerkers tijdswinst boeken, wordt dossiervorming geoptimaliseerd en is BDO Belastingadvies in staat haar klanten beter en sneller te bedienen. BDO voert de implementatie samen uit met M-Files premium partner GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement.

Met M-Files kiest BDO Belastingadvies voor een centrale plaats waar klantdossiers, taakafhandeling en kennisdocumenten bijeenkomen. Dankzij de unieke metadata-aanpak, die zowel klant, opdracht, medewerkers en de inhoud van documenten omschrijft alsook aan elkaar verbindt, ontstaat een efficiëntere manier van werken. Bovendien ondersteunt M-Files de interne processen optimaal dankzij het gebruik van de functierijke mobiele applicaties voor alle platformen.

Intelligent informatiemanagement platform
Marnix Weusten, partner en Head of Knowledge Management & Tax Innovation, over de keuze voor M-Files: “We waren op zoek naar een platform waarmee we een compleet dossier konden vormen met informatie uit verschillende bronnen en in verschillende formaten. Dankzij de metadata-aanpak zijn er straks eenvoudig dwarsdoorsnedes te maken van onze informatie, verschillende zoekingangen naar dezelfde objecten en zijn alle objecten aan elkaar gekoppeld. Onze kennisdocumenten worden op dezelfde manier ontsloten. Door de geautomatiseerde hulp bij het metadateren, worden de gebruikers niet erg belast bij het opslaan van documenten. De volledige integratie met Outlook is een groot voordeel. Omdat documenten niet hoeven te worden gemigreerd van het oude documentmanagementsysteem naar M-Files is de doorlooptijd van de invoering beperkt en is uitgebreid testen niet nodig. Ook gaat de tijd die medewerkers kwijt zijn met het zoeken naar informatie drastisch verminderen. Dankzij M-Files gaan we op een intelligente manier onze informatie beheren en benutten. Bovendien bezit M-Files een aantal Artificial Intelligence-mogelijkheden waar we gebruik van maken. Allemaal functionaliteiten die onze dienstverlening weer een niveau omhoog brengen.”

Dankzij jarenlange ervaring heeft GeONE efficiënte best practices ontwikkeld waar BDO Belastingadvies nu de vruchten van gaat plukken. Weusten is enthousiast over de samenwerking: “Van begin af aan maakte de aanpak van GeONE indruk. Zij begrijpen onze processen en werkwijzen en voelen haarfijn aan waar onze uitdaging ligt. Daaraan merk je dat GeONE ervaring heeft in zowel onze sector als in intelligent informatiemanagement. De mogelijkheden, eenvoud en toekomstvastheid van M-Files gecombineerd met de aanpak en kennis van GeONE zal ons een grote efficiëntieslag opleveren.”

----------------

Over BDO
BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met de unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpt BDO klanten succesvoller te ondernemen.

Dit doet BDO in Nederland met zo’n 2.150 professionals en wereldwijd met ruim 64.000 medewerkers, verdeeld over ruim 1.400 vestigingen in 154 landen. Hiermee is BDO het vijfde accountancy- en adviesnetwerk ter wereld. Een unieke positie die BDO in staat stelt allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan klanten. Van mkb- tot familiebedrijven en van publieke organisaties tot internationale ondernemingen.

Website BDO

Over M-Files
M-Files biedt een intelligent informatiebeheerplatform van de toekomst dat de bedrijfsprestaties verbetert door mensen te helpen informatie effectiever te vinden en te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele ECM-systemen (enterprise content management) of platforms voor contentdiensten (content services), verenigt M-Files systemen, data en content in de hele organisatie zonder bestaande systemen en processen te verstoren of datamigratie te vereisen. M-Files elimineert silo's door het leveren van een in-context ervaring voor de toegang tot en het gebruik van informatie die zich in een ander systeem en andere opslaglocatie, met inbegrip van netwerkmappen, SharePoint-, bestandsdelingsdiensten, ECM-systemen, CRM, ERP en andere bedrijfssystemen, bevinden. Duizenden organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en -processen, waaronder NBC Universal, Rovio en SAS.

Website M-Files

Over GeONE
GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes.

Waar anderen zich laten leiden door software en haar functionaliteiten, zijn voor GeONE bedrijfsprocessen het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseert GeONE die processen en brengen deze in lijn met bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert IT-afdelingen van cost centers naar profit centers. Op die manier draagt GeONE bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van organisaties.

Website GeONE

Meer informatie
GeONE
Jordy de Jager
Marketing
jordy.dejager@geone.nl
Laatste van GeONE Nederland  
Nieuw online videoplatform CEO Talk gelanceerd

GeONE uitgeroepen tot M-Files Partner of the Year

BDO Belastingadvies kiest voor M-Files geleverd door GeONE
Geplaatst:
Verstreken tijd: 448 dagen
GeONE Nederlan.. contact  

Logo GeONE Nederland

  +31 (0) 35 740 01 02
  info@geone.nl
  geone.nl
GeONE Nederlan.. sociaal  


GeONE Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo IFS
Logo Cisco
Logo Cisco
Logo Solipsis b.v.
Logo Collibra
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87583 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7278 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl