OpenText Exstream beschikbaar op Salesforce AppExchange

Hoofddorp, 6 november 2018 – OpenText Exstream for Salesforce is beschikbaar op AppExchange. Deze Customer Communications Management-oplossing is gebouwd op het Salesforce-platform en biedt gebruikers een tool voor gepersonaliseerde en consistente klantcommunicatie.

"Klanten willen tegenwoordig gepersonaliseerde, authentieke en creatieve interactie met de merken die ze leuk vinden”, zegt Patricia E. Nagle, SVP en CMO bij OpenText. “Het bieden van interessante ervaringen is een belangrijke factor die helpt vertrouwen op te bouwen en klantverloop te verminderen. Daarnaast biedt het concurrentievoordeel.”

OpenText Exstream is een nieuw platform voor het beheer van multi-channel, wereldwijde klantcommunicatie. Met geavanceerde workflow-automatisering, aantrekkelijke ontwerp- en merkfuncties en opties voor constante personalisatie stelt OpenText Exstream zakelijke gebruikers in staat om eenvoudig hun communicatieprogramma's en klantcampagnes te beheren zonder hulp van technische experts.

Nagle vervolgt: "OpenText blijft sterke samenwerkingsverbanden aangaan met organisaties die zich bezighouden digitalisering. Dit maakt het mogelijk voor klanten om hun belangrijkste zakelijke uitdagingen op te lossen en betekenisvolle klantinteracties te stimuleren.”

Lees hier het volledige Engelstalige persbericht.BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over OpenText

OpenText maakt de digital world mogelijk door informatiebehoeften van organisaties te vereenvoudigen, te transformeren en implementaties te versnellen, on premise of in de cloud.

Voor meer informatie over OpenText (NASDAQ: OTEX, TSX: OTEX): www.opentext.com

Lees Mark Barrenechea’s, CEO OpenText, blog: http://www.opentext.com/portal/site/communities/ceo-blog

Social Media: Twitter | LinkedIn | Facebook

Over Salesforce AppExchange
Salesforce AppExchange, 's werelds grootste enterprise cloud-marktplaats, stelt bedrijven in staat om op geheel nieuwe wijze te verkopen, service te verlenen, te vercommercialiseren en te betrekken. Met meer dan 5.000 oplossingen, 6 miljoen klantimplementaties en 80.000 reviews is het de meest uitgebreide bron van cloud-, mobiele, social-, IoT-, analytics- en AI-technologieën voor organisaties. Salesforce, AppExchange en andere zijn onderdeel van de handelsmerken van salesforce.com, inc.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 (0)40 – 235 4600
E-mail: OpenTextNL@teamlewis.com