Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (396 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

IBM en VMware verstevigen partnership om Enterprise Hybrid Cloud adoptie en digitale transformatie te versnellen

Meer dan 1.700 internationale bedrijven, waaronder Banca Carige en CNH Industrial, nemen IBM Cloud en Services voor VMware-oplossingen over

Barcelona - IBM (NYSE: IBM) en VMware, Inc. (NYSE: VMW) kondigen op VMworld 2018 Europe nieuwe oplossingen aan om de hybrid cloud-adoptie door bedrijven helpen te versnellen. Deze aankondiging omvat een nieuw IBM Services-aanbod om te helpen bij het migreren en uitbreiden van bedrijfskritieke VMware-workloads naar de IBM Cloud en nieuwe integraties om bedrijven te helpen applicaties met Kubernetes en containers te moderniseren.

Tot op heden, heeft het IBM- en VMware-partnerschap meer dan 1.700 bedrijven, waaronder Banca Carige en CNH Industrial geholpen met de implementatie van IBM Cloud voor VMware-oplossingen.

Onderzoek van Ovum laat zien dat terwijl 20 procent van de bedrijfsprocessen al naar de cloud is verhuisd terwijl 80 procent van de bedrijfskritieke workloads en gevoelige gegevens nog steeds on-premises draait vanwege de vereisten op het gebied van performance en regelgeving. Bedrijven hebben behoefte aan een open, hybrid cloudaanpak voor het ontwikkelen, uitvoeren en implementeren van applicaties in een multi-cloudomgeving. IBM en VMware leveren nieuwe oplossingen om bedrijven te helpen bij het versnellen van de acceptatie van hybrid cloud zonder de kosten en risico's te lopen die normaalgesproken gepaard gaan met het opnieuw ontwerpen van applicaties, het opnieuw ontwerpen van applicaties en het herontwerpen van beveiligingsbeleid.

Als onderdeel van het nieuws van vandaag maakt IBM een volledig geautomatiseerde, wereldwijd beschikbare cloudarchitectuur mogelijk voor bedrijfskritieke VMware-workloads om bedrijven te helpen downtime voor cloudapplicaties te voorkomen en failovers binnen een IBM Cloud-regio te automatiseren. Deze architectuur wordt beheerd door IBM Services en kan worden geïmplementeerd in de 18 beschikbaarheidzones van IBM Cloud in de Verenigde Staten, Europa en Azië-Pacific.

Mission-critical workloads zijn essentieel voor het voortbestaan van het bedrijf en zijn zo cruciaal dat uitvallen van invloed zijn op de merkintegriteit. De IBM-oplossing ondersteunt deze workloads met een gerichte totale beschikbaarheid van 99,99 procent, wat hoger is dan veel clients momenteel kunnen bereiken met on-premises omgevingen. De oplossing omvat de IBM Cloud-infrastructuur, door VMware software gedefinieerde datacenter-technologieën, Intel® Optane ™ DC SSD en IBM Services die verschillende bedrijfsbehoeften dekken, waaronder netwerken, storage, resiliency en andere tools die zijn gebouwd voor het monitoren en oplossen van problemen met cloudapplicaties.

Daarnaast kondigden IBM en VMware technologische samenwerkingsverbanden aan om bedrijven in staat te stellen applicaties met containers te moderniseren, ongeacht of ze lokaal, in de private cloud of in de public cloud worden geïmplementeerd.

IBM Cloud Private Hosted kan nu worden geïnstalleerd op VMware vCenter Server op IBM Cloud, waarmee het beheer en de orchestration van virtuele machines en containers binnen een gemeenschappelijk beveiligingsmodel en particulier netwerk mogelijk is. Met IBM Cloud Private Hosted op VMware vCenter Server kunnen clients stateless componenten van een gevirtualiseerde applicatie containeren terwijl stateful componenten zoals databases binnen de virtuele machine worden onderhouden. Het stelt klanten ook in staat applicaties te moderniseren met de IBM Cloud Private-dienstencatalogus, waaronder Blockchain-, AI- en evenementendiensten, en vele andere.

Naast IBM Cloud Private Hosted, is IBM Cloud voor VMware Solutions nu geïntegreerd met de IBM Cloud Kubernetes-service, die een volledig beheerde Kubernetes-omgeving biedt, zodat klanten zich kunnen concentreren op de ontwikkeling van toepassingen.

Om een uniforme netwerkoplossing te bieden die IBM Cloud Private en de IBM Cloud Kubernetes-service overbrugt, breidt IBM het gebruik van virtuele cloudnetwerken uit met de adoptie van VMware NSX-T Data Center. Als basis voor een op software gebaseerde netwerkarchitectuur die services levert aan applicaties en data, waar deze zich ook bevinden, biedt NSX-T consistente netwerken en beveiliging voor alle implementatiemodellen, inclusief VM, gecontaineriseerd en bare metal. NSX-T is gevalideerd door IBM als een ondersteunde netwerkstack voor IBM Cloud Private.

Om on-premise workloads te ondersteunen, is VMware vRealize Operations nu beschikbaar op IBM Power Systems. Met VMware vRealize Operations for Power kunnen IT-managers een heterogene infrastructuur monitoren vanuit één dashboard, waardoor ze efficiënter bronnen kunnen toewijzen en ze kunnen bevrijden van het tijdrovende proces van het schakelen tussen meerdere tools om een uitgebreide infrastructuur te beheren.

IBM en VMware hebben ook aangekondigd dat VMware Watson zal gebruiken om verbeterde klantenservice te bieden via de ondersteuningsportal van MyVMware. In plaats van statische drop-downs, kunnen VMware-klanten nu gebruikmaken van Watson om snel en eenvoudig in natuurlijke taal met de portal te communiceren. Watson zal producttype en -versie detecteren, problemen analyseren en deze problemen afstemmen met een deskundige technicus voor een snellere oplossing en een betere klantenservice.

IBM en VMware blijven zich inzetten voor het leveren van nieuwe oplossingen en services om bedrijven te helpen hun cloud-reis vooruit te helpen. Vandaag bij VMworld 2018 Europe, hebben VMware CEO Pat Gelsinger en Arvind Krishna, Senior Vice President, Hybrid Cloud, op het podium de oprichting aangekondigd van een Joint Innovation Lab met toegewijde engineers die nog meer game-veranderende oplossingen en diensten zullen brengen.

"De samenwerking tussen VMware en IBM bouwt voort op de sterke punten van beide bedrijven. VMware wordt tegenwoordig door vrijwel iedere grote onderneming gebruikt, inclusief 100 procent van de Fortune 100. Tegenwoordig kunnen deze organisaties deze workloads gemakkelijk en veilig uitbreiden tot de wereldwijde public cloud van IBM met behulp van Hybrid Cloud Extension voor grootschalige bulkmigratie en bi-directionele applicatiemobiliteit,” aldus Pat Gelsinger, chief executive officer van VMware. "Met de nieuwste ontwikkelingen in onze relatie maken we het voor klanten mogelijk om elke toepassing - VM of gecontaineriseerd, traditioneel of bedrijfskritiek - in de IBM Cloud te verplaatsen, moderniseren en bedienen.”

"De aankondiging van vandaag is een bewijs van onze succesvolle en langdurige samenwerking met VMware die wereldwijd opmerkelijke bedrijfsresultaten heeft opgeleverd voor duizenden klanten op hun pad naar digitale transformatie", zegt Martin Jetter, Senior Vice President van Global Technology Services bij IBM. "Met deze nieuwe diensten en oplossingen kunnen ondernemingen hun belangrijkste VMWare-werklasten op de IBM Cloud migreren en moderniseren in een zeer veilige, open, multi-cloudomgeving. Ons doel is om klanten te helpen risico's te verminderen en verstoringen in een cloudomgeving te voorkomen, zodat ze gericht kunnen blijven op innovatie."

VMware, VMworld, VMware Cloud, and NSX are registered trademarks or trademarks of VMware, Inc. or its subsidiaries in the United States and other jurisdictions.

-----------------------

Over IBM Cloud
Met $ 19 miljard aan jaarlijkse cloudomzet is IBM de wereldleider in enterprise cloud met een platform dat is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van het bedrijfsleven en de samenleving. De IBM Cloud beweegt zich voorbij productiviteits- en kostenverbeteringen en is afgestemd op de AI en dataclaims die echte differentiatie in de hedendaagse onderneming teweegbrengen. Het private, publieke en hybride aanbod van IBM biedt bedrijven op mondiaal niveau de behoefte om innovatie tussen verschillende industrieën te ondersteunen.

Over VMware
VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en zakelijke mobiliteit, en helpt organisaties hun digitale transformatie te versnellen. VMware stelt klanten in staat een software-defined aanpak toe te passen op business en IT met zijn cross-cloud architecture en oplossingen voor het datacenter, mobility en security. VMware behaalde in 2016 een jaaromzet van 7,09 miljard dollar en heeft wereldwijd meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Palo Alto, Californië.

Meer informatie
VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: rgrevink@vmware.com

Whizpr
Paul Maris / Milan Vaassen
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware@whizpr.nl
Eerder van VMware Nederland  
5 nov 2019 VMware kondigt innovaties aan tijdens VMworld 2019 Europe

4 dec 2018 VMware biedt ‘As-A-Service-model’ voor lokale datacenters met nieuwe oplossingen voor AWS Outposts

6 nov 2018 VMware en AWS versnellen wereldwijde uitrol van VMware Cloud on AWS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 396 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau