www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (326 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Marktleider in ladingvastzetsystemen stroomlijntinternationaal dataverkeer voor ’operational excellence’

Generieke stekkerdoos biedt Cordstrap eenduidige koppeling tussen IT-toepassingen. Intersystems en Phact samen op ICT&Logistiek (stand: 01.D098)  

Cordstrap uit Venray biedt wereldwijd klanten oplossingen om ladingen veilig op de plaats van bestemming aan te laten komen. Ten behoeve van de bedrijfsvoering wil het internationale bedrijf de zekerheid dat data tussen de verschillende IT-oplossingen zich ongehinderd laten uitwisselen. Een generieke stekkerdoos gaat de basis vormen voor alle datakoppelingen.

Met 3 internationale productielocaties, ruim 450 medewerkers in 20 landen en verkoopactiviteiten in meer dan 50 landen is de bedrijfsvoering bij Cordstrap sterk afhankelijk van een goed functionerende informatievoorziening. De onderneming werkt met diverse systemen die deels in de cloud en deels on-premise zijn ondergebracht. In het kader van een ’Operational Excellence’ programma streeft Cordstrap naar een verdere stroomlijning van het databeheer en het automatiseren van de verwerkingsprocessen. Reeds langer fungeert IT-dienstverlener Phact uit Venray als partner van Cordstrap bij de ontwikkeling en implementatie van de diverse IT-oplossingen.

Migratie naar de cloud
Phact adviseerde Cordstrap om de verschillende één-op-één koppelingen tussen de uiteenlopende softwaretoepassingen voor de bedrijfsvoering te vervangen door een gemeenschappelijke Enterprise Service Bus (ESB). Die moet ervoor zorgen dat alle data binnen het bedrijf op een consistente, alsmede efficiënte en veilige wijze hun weg vinden naar systemen en gebruikers. Na een uitgebreid selectietraject viel de keuze op IRIS van InterSystems. Inmiddels is er een cloud gebaseerde ESB-koppeling onder Microsofts Azure gerealiseerd tussen het on-premise ERP-systeem en het cloud gebaseerde facturatiesysteem. Cordstrap streeft ernaar om meer on-premise applicaties naar de cloud te migreren. De ondersteuning van IRIS is een belangrijke pijler onder die ambitie.

Met behulp van IRIS gaat Phact gefaseerd tien koppelingen opleveren. Als sterke punten van de ESB noemen de softwarearchitecten de geïntegreerde workflow, en de analyse instrumenten. Die bieden vooral uitkomst bij het opsporen van fouten en het managen van koppelingen. Intersystems biedt een brede ondersteuning van protocollen en standaarden in zowel de nieuwste technologieën alsook voor ’legacy’ systemen. Dit was voor Cordstrap een belangrijke overweging tijdens het selectietraject. IRIS omvat een reeks van geïntegreerde functies voor het maken van koppelingen voor het uitwisselen van data uit verschillende systemen en het orkestreren, bewaken en analyseren van de operationele processen. Zo zal Cordstrap met de ESB een verdergaande integratie gaan realiseren met klanten en leveranciers in de logistieke keten. Hiermee worden kosten verlaagd en fouten gereduceerd.

Tevens heeft Cordstrap de ambitie om te blijven innoveren, ook op IT-gebied. Introductie en ontwikkeling van nieuwe applicaties en oplossingen moeten naadloos passen in de bestaande architectuur. Met het IRIS-platform verwacht Cordstrap die ambitie waar te maken.Over Cordstrap
Cordstrap is de wereldleider op het gebied van ladingvastzetsystemen. Cordstrap is sinds 1965 voorloper van een revolutie op het gebied van de bescherming van goederen. Het is onze missie om wereldwijd lading te beschermen door producten en oplossingen aan te reiken die ervoor zorgen dat waardevolle goederen van onze klanten veilig getransporteerd worden via weg, lucht, zee en spoor. Cordstrap heeft drie internationale productielocaties en is actief in meer dan 50 landen wereldwijd. Cordstrap combineert een goede productportefeuille met een coöperatieve benadering en biedt de beste trainingen, expertise voor diverse toepassingen en juridisch inzicht voor klanten. Vele toonaangevende multinationals vertrouwen erop dat Cordstrap hun waardevolle goederen veilig vervoert aan de hand van oplossingen voor zowel nationaal als internationaal goederentransport, die volledig aan de CTU-code richtlijnen voldoen. Voor meer informatie: https://www.cordstrap.com/nl/

Feiten van Phact
Het ISO27001 gecertificeerde bedrijf Phact fungeert als partner voor ondernemingen die behoefte hebben aan specifieke softwareoplossingen, integratievoorzieningen en Internet of Things (IoT) toepassingen. Het betreft innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken. Hierdoor kunnen ze zich net zo snel ontwikkelen als de business van hen vraagt. Dankzij de specialisatie in onder meer Rapid Application Development (OutSystems) ontwikkelt Phact razendsnel applicaties die naadloos integreren met bestaande processen. Ook maakt het IT-bedrijf omvangrijke dataverzamelingen inzichtelijker, zodat bedrijfsprocessen zich tijdens een digitaal transformatietraject slimmer en flexibeler laten inrichten. Voor meer informatie: https://www.phact.nl/
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Phact B.V.  
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 326 dagen
PR contact  
Logo Franssen Communicatie
Phact B.V. contact  
Logo Phact B.V.
  +31 478 700 566
  info@phact.nl
  www.phact.nl
Phact B.V. sociaal  
Phact B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl