www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 99 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

CrowdSense kiest Proserve voor Managed Application Delivery en Container-as-a-Service

Rotterdam, 1 november 2018 Realtime open-bronnenmonitoringspecialist CrowdSense kiest voor Proserve als strategische en toekomstvaste partner die het bedrijf faciliteert in de explosieve ontwikkeling en groei. CrowdSense biedt applicaties die volautomatische vroegdetectie en realtime situationele beeldvorming geven tijdens incidenten en crisissen. Binnen deze sectoren worden hele hoge eisen gesteld aan high-availability, performance, security en compliance.

CrowdSense voerde in 2012 het eerste project uit, waarbij de toegevoegde waarde van deze vroegdetectie en situationele beeldvorming bewezen is. De applicaties kunnen incidenten realtime detecteren en volgen, en aan de hand van de output kan er dan in crisissituaties proactief gehandeld worden. Om deze ontwikkelingen te faciliteren, is een betrouwbare en innovatieve infrastructuur essentieel.

“Proserve biedt de unieke applicatie van CrowdSense een Container-as-a-Service-infrastructuur gebaseerd op Kubernetes & OpenStack“, zegt Ben Velders, manager Solutions Architects bij Proserve. De Container-as-a-Service-infrastructuur op OpenStack beschikt over drie availability zones waarover de applicatieonderdelen worden verdeeld voor een optimale applicatiebeschikbaarheid. De applicaties worden via Continuous Integration/Continuous Delivery (CI/CD) volledig geautomatiseerd getest en uitgerold over de OTAP-straat. Hierdoor vormen het ontwikkelen en testen een continu proces waardoor meerdere updates per dag kunnen worden toegepast en nieuwe features sneller door CrowdSense kunnen worden geïmplementeerd. Proserve beheert en monitort de volledige omgeving en het CI/CD-proces, zodat CrowdSense zich kan focussen op het verder ontwikkelen van zijn applicaties.

Richard Stronkman, technisch directeur en oprichter van CrowdSense: “Niet alleen de complexiteit van de applicatie en omgeving is flink toegenomen, maar ook de eisen van onze klanten op het gebied van beveiliging, beschikbaarheid en prestaties van de dienstverlening worden steeds hoger. Door deze groei, die een significante impact heeft op onze organisatie, hebben wij de noodzaak ingezien om intensief te gaan samenwerken met een ervaren en professionele infrastructuurpartner waar we een goede sparringpartner aan hebben. Alleen hierdoor kunnen wij namelijk deze trend succesvol doorzetten. In Proserve hebben we deze partner gevonden.”

# # #

Over CrowdSense
CrowdSense is de maker van het product PublicSonar. CrowdSense is sinds 2013 actief in de markt van publieke dienstverlening en veiligheid. Het product PublicSonar wordt ingezet door hulpdiensten en overheden om realtime informatie uit open bronnen te vergaren door middel van intelligente realtime zoekalgoritmiek. CrowdSense is sinds 2017 ISO27001 gecertificeerd.

Over Proserve
Proserve is een Managed & IT Solutions Provider met een sterke focus op Business Continuity & Transition. Proserve levert oplossingen op het gebied van managed infrastructuur, multicloudservices en managed platformen en applicaties. Onze organisatieis sinds 2000 actief in deze markt en is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de Nederlandse IT-servicesmarkt. Proserve isvolledig ISO9001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening door het gebruik van standaarden, procedures en best practices.

Daarnaast zijn we in 2018 de beste nieuwkomer in het Giarte Outsourcing Performance-onderzoek 2018 met uitstekende resultaten van 95 procent op de Fan Score en 89 procent op de onderdelen betrouwbaarheid en bekwaamheid.
Laatste van Proserve  
Proserve behaalt ISO-certificeringen voor derde jaar op rij zonder bevindingen

PrivacyPerfect kiest Container-as-a-Service-platform van Proserve voor AVG-compliance-applicatie

CrowdSense kiest Proserve voor Managed Application Delivery en Container-as-a-Service
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 99 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Proserve contact  

Logo Proserve

  +31 88 25 25 252
  info@proserve.nl
  www.proserve.nl
Proserve sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl