E-mergo behaalt ISO 9001 én 27001 certificeringen

Delft, Oktober 2018 – E-mergo, Business Intelligence specialist en leverancier van Qlik, Mendix en TimeXtender software, heeft onlangs de ISO-certificeringen 9001 én 27001 behaald. E-mergo toont hiermee aan dat zij voldoet aan internationale eisen voor Kwaliteitsmanagement en Information Security Management.

Het verwerken, bewerken en opslaan van data behoort tot de core business van E-mergo. Het bedrijf is dan ook continu bezig met data van haarzelf en van haar klanten. Het werd daarom tijd om E-mergo’s werkwijze door een externe organisatie te laten toetsen om zo aan te kunnen tonen dat de processen rondom kwaliteit en informatiebeveiliging voldoen aan de hiervoor geldende normen en standaarden.

Auditbureau KIWA heeft hiervoor verschillende processen en systemen onder de loep genomen. Deze zijn gecontroleerd en gevalideerd om de twee certificeringen te kunnen toekennen. Hierbij is onder andere gekeken naar beveiligingsmaatregelen, zowel fysiek als op het gebied van databeveiliging, toeleveranciers, continuïteit, calamiteitenplan, etc. Het behalen van deze certificaten toont aan dat kwaliteitsmanagement en information security management continu worden gemonitord en verbeterd binnen E-mergo.

Aad van den Berg, Directeur E-mergo: “Door ons toenemende aanbod van managed services zoals gehoste Qlik dashboards, mobiele applicaties en data warehouses was het een logische stap om onze processen rond informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement te laten toetsen door een externe partij. Het behalen van deze certificaten toont aan dat wij niet alleen nu, maar ook in de toekomst onze eigen data en die van onze klanten veilig kunnen verwerken en bewaren.”

Over E-mergo
E-mergo de specialist op het gebied van analytics. Onder het motto ‘combineer, analyseer en verbeter’ helpen wij u het maximale uit uw data te halen. Dit doen wij met behulp van Qlik, Mendix en TimeXtender waarvoor wij software, consultancy en beheer leveren. Met gebruik van deze software kunnen organisaties datadriven besluiten nemen en bedrijfsprocessen verbeteren.

E-mergo persvoorlichter
Emma Gill
Marketing Coördinator
+31(0)85 016 04 11
Marketing@e-mergo.nl