www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureau
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (320 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks onthult nieuw ‘Dojo’-trainingsprogramma voor wereldwijde partners

Gratis online lesprogramma biedt basisinstructie Extreme-producten en -oplossingen om partners te helpen sales te stimuleren

Utrecht, 31 oktober 2018 - Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) introduceert het Extreme Dojo™-programma, een nieuw online trainingsprogramma voor wereldwijde partners, bestaande uit op competenties gebaseerde lessen, verdeeld in toegankelijke videomodules. Alle vier de lesniveaus van Extreme Dojo bieden op moderne en boeiende wijze basis- en commerciële kennis over Extreme’s businessmodel, oplossingsportfolio en verticale positionering. Ook reikt het programma verkoopstrategieën aan voor Extreme’s oplossingen. Partners die de gratis cursussen afronden krijgen beter inzicht in de oplossingen van Extreme, waardoor ze klanten beter kunnen ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Extreme Dojo is oorspronkelijk ontworpen om Extreme Networks-medewerkers te trainen, maar is nu toe te passen op de wereldwijde partnergemeenschap van het bedrijf en draagt bij aan de afstemming van de go-to-market strategie in alle regio’s. De nieuwste versie is aangepast op basis van een pilotprogramma dat werd afgerond door meer dan honderd partners. Elk van de vier banden staat voor een specifiek aspect van het Extreme-businessmodel en binnen de niveaus zijn meer specifieke trainingen te vinden die zijn afgestemd op individuele functieprofielen en verantwoordelijkheden. Zodra alle niveaus zijn afgerond worden partners erkend voor hun prestaties en komen ze in aanmerking voor verschillende beloningen.

Programma-elementen
  • Niveau 1, witte band: fungeert als de initiële onboarding en biedt een overzicht van het bedrijf, de waardepropositie, partnerrollen en -verantwoordelijkheden en uitleg over de samenwerking met het Global Technical Access Center (GTAC) van de organisatie.
  • Niveau 2, gele band: biedt een overzicht van het Extreme Partner Program en bijbehorende voordelen, inclusief Extreme Partner Rebates, specialisatieprogramma’s, Not for Resale-programma’s (NFR), dealregistratie, het Marketing Development Funds-programma (MDF) en PartnerWorks. 
  • Niveau 3, groene band: evalueert tools die inzicht bieden in Extreme’s productenprijslijst, BMI-configuratie, implementatie- en branding-richtlijnen, en het Partner Marketplace-aanbod om ondersteuning te bieden bij het sluiten van deals enhet plannen van implementaties.
  • Niveau 4, blauwe band: omvat uitvoerige oplossingsoverzichten en trainingen gericht op klanteninzichten om partners te helpen salescertificaten te behalen. 
Huidige Extreme-partners komen in aanmerking om mee te doen aan de Partner Dojo, die op 8 november 2018start. In E360, Extreme’s partnerapp, zit een Dojo-kanaal met nieuws en updates en worden wedstrijden georganiseerd die partners belonen voor hun deelname. E360 is te downloaden via de Apple- and Google Play-app stores. Meer weten? Meld je aan als partner via www.extremenetworks.com .

Extreme over het Dojo-programma

Bob Gault, Chief Revenue and Services Officer, Extreme Networks
“Het is onze taak om partners te helpen succesvol te worden. Daarvoor moeten we ze voorzien van innovatieve oplossingen, relevante use-cases en gerichte messaging, zodat ze klanten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in hun digitale transformatie. We zijn trots Extreme Dojo aan onze wereldwijde partnergemeenschap aan te bieden, zodat zij op een makkelijke en leuke manier meer kunnen leren over onze producten, oplossingen en ons businessmodel. De feedback van ons bètaprogramma laat zien dat dit een van de beste trainingsplatformen in de branche is; dat geeft ons het vertrouwen dat Dojo de juiste manier is om gegarandeerd een consistente boodschap op onze klanten over te brengen. Zo ontstaat een meer samenhangende salesstrategie en bouwen we een betere relatie op met onze partners .”

Partners over het Dojo-programma

Robert Oryl, Account Executive, MRP
“Het Extreme Dojo-platform is een fantastische tool waarmee je in je eigen tempo kunt leren. De concepten worden op een heldere manier gecommuniceerd en helpen mij bij het voeren van de dagelijkse gesprekken met klanten die geïnteresseerd zijn in nieuwe oplossingen. Ik kon zelfs het taalgebruik in de training de volgende dag al toepassen om een lead binnen te halen.”

Corey parker, Solution Architect bij Charter Telecom – Canada
“Ik ben zeer positief over de oplossing en visie, beide zijn eenvoudig aan de klant te communiceren.”

Richard Tessarolo, Sales Exectuive bij Charter Telecom – Canada
“Het was heel fijn om meer te weten te komen over het verhaal achter Extreme en mijn kennis aan te vullen.”

Naveet Singh, Design Engineer/Instructor, Jenne
“Extreme Networks is wat ons betreft altijd een van de koplopers geweest in de branche, en het Dojo-programma is heel anders dan andere fabrikantencursussen. Het programma stimuleert actief leren en faciliteert daardoor meer inzicht. Wat het programma nog krachtiger maakt is dat de onderwerpen zeer goed zijn afgestemd op de productstrategie en waardepropositie van het bedrijf. Dankzij het Dojo-programma van Extreme weet ik nu veel meer over de producten en kunnen we op nieuwe manieren waarde creëren voor onze klanten.”

Robin Vercammen, Business Development Manager bij Westcon
“Deze eenvoudig te gebruiken trainingsportal is een goede aanvulling op de andere online tools van Extreme. Het programma biedt uitgebreide ondersteuning voor de ontwikkeling van partners.”

Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een software-driven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud; wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.

De logo’s van Extreme Networks, Smart OmniEdge, ExtremeAI, ExtremeCloud, ExtremeDefender, Extreme Fabric Connect, ExtremeWireless, ExtremeWireless WiNG en ExtremeWireless WiNG zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Andere handelsmerken in dit persbericht zijn eigendom van derden.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Extreme Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 320 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Extreme Networks contact  
Logo Extreme Networks
   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networks sociaal  
Extreme Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nl