www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 90 dagen geleden)
Bedrijf:

Info.nl wint Europese aanbesteding ‘Stadsbank van Lening’ Gemeente Amsterdam

Amsterdam, 30 oktober 2018 – Gemeente Amsterdam heeft info.nl gecontracteerd voor de bouw, implementatie, hosting, beheer en doorontwikkeling van het nieuwe beleensysteem voor de Stadsbank van Lening. De overeenkomst is afgesloten voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid om zes keer twee jaar te verlengen.

De Stadsbank van Lening maakt bij het uitvoeren van het beleenproces gebruik van een beleensysteem. Via een Europese aanbesteding zocht Gemeente Amsterdam de partij met de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van onder andere projectteam, projectuitvoering en verdere doorontwikkeling van het beleensysteem. Van alle partijen kwam info.nl als beste uit de bus.

Klaar voor de toekomst
Het beleenproces van de Stadsbank van Lening is erop gericht om gunstige voorwaarden te bieden aan haar klanten en wijkt daarin op belangrijke wijze af van commerciële pandhuizen. Omdat het huidige beleensysteem op onderdelen aan vervanging toe is, wordt het middels deze opdracht opnieuw ontwikkeld. Hiermee is de Stadsbank van Lening klaar voor verdere ontwikkeling in de toekomst om zo haar klanten nog beter te kunnen helpen.

Bob Paulussen, directeur Stadsbank van Lening: “Wij zijn erg blij dat info.nl de leverancier van ons nieuwe beleensysteem wordt. Het is een cruciaal systeem voor onze organisatie, de backbone van onze dienstverlening aan de klanten. Ik kijk uit naar alle vernieuwingen en verbeteringen die we in dit systeem kunnen doen, zodat onze taxateurs beter ondersteund worden in het doen van hun werk. Altijd met het doel om onze klanten - de Amsterdammers aan het loket - beter te kunnen helpen.”

Vernieuwen door hechte samenwerking
Info.nl heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van high-end maatwerkapplicaties voor gerenommeerde klanten waaronder OV-fiets, Greenwheels en BVA Auctions en heeft een bewezen trackrecord als het gaat om projecten van grote omvang. Daarbij zit ook bij info.nl Social Return diepgeworteld in het DNA, net zoals bij de Stadsbank van Lening.

Remmert Stipdonk, Managing Director info.nl: “Wij voelen ons vereerd dat wij met ons team de Stadsbank van Lening mogen helpen bij het zetten van de volgende stap naar de toekomst. We gaan de expertise die we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd breed inzetten voor een succesvolle samenwerking.

Info.nl treedt op als innovatiepartner en neemt het gehele traject – van strategie, ontwerp, tot implementatie en onderhoud – onder zijn hoede. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en vanaf 5 november 2018 start info.nl met de eerste fase.

* * *

Over info.nl
Info.nl is een creatief technologiebureau dat intuïtieve en behapbare digitale producten ontwikkelt voor complexe digitale vraagstukken. Het liefst werken we voor vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn om een volgende stap te nemen in hun digitale transformatie.

Website: info.nl

Over Stadsbank van Lening
De Stadsbank van Lening is opgericht in 1614 om iedereen een gelijke kans op een eerlijke lening te geven, tegenover een onderpand. Tot op de dag van vandaag houdt de Stadsbank van Lening zich bezig met het stimuleren van financiële zelfredzaamheid van haar klanten. Klanten kunnen bij de Stadsbank terecht om hun sieraden te belenen.

Website: amsterdam.nl/sbl

* *

Meer informatie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met: Pelagiya Dragomirova, Marketing & Communications manager info.nl, t. 06 4147 2947, pelagiya@info.nl

Beeldmateriaal:
  • WeTransfer link: https://we.tl/t-e8HmArOMfY
    • Logo info.nl
    • Logo Stadsbank van Lening
    • Fotomoment contactondertekening: Remmert Stipdonk, Managing director info.nl (links) en Rob Paulussen, directeur Stadsbank van Lening (rechts) - fotograaf Frank Lucas
Laatste van Info.nl  
Info.nl wint Europese aanbesteding ‘Stadsbank van Lening’ Gemeente Amsterdam
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 90 dagen
Info.nl contact  

Logo Info.nl

  020 530 9100
  contact@info.nl
  info.nl
Info.nl sociaal  


Info.nl tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl