www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 116 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Freshworks introduceert ‘Freddy’: de eerste SaaS-omnichannel bot met Artificial Intelligence

Integratie met de Google AI-technologie zet spraakinteractie in voor ultieme klantervaring

Freshworks, leverancier van customer engagement software, introduceert ‘Freddy’. Deze omnichannel bot (omnibot) met Artificial Intelligence (AI) is ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij het effectief en efficiënt oplossen van klantvragen. Freddy maakt hierbij optimaal gebruik van Google AI-technologie en Google Assistant. Met behulp van een mix van menselijke en kunstmatige spraakinteractie ondersteunt deze omnibot bedrijven op het gebied van sales, support en marketing. Freddy is de eerste omnibot dat binnen Software-as-a-Service-oplossingen (SaaS) wordt ingezet.

Freddy de omnibot is vormgegeven als hond en is getraind om zowel klanten als customer service professionals te ondersteunen. Freddy biedt contextuele self-service voor klanten, onafhankelijk van het medium of kanaal waarop zij Freddy benaderen. Daarnaast helpt de Freddy AI-enginenieuwe klantcontactagents binnen een team met het pro-actief en systematisch troubleshooten van klantvragen.

Freddy stroomlijnt de klantondersteuning
Freddy beantwoordt automatisch veelgestelde vragen via e-mail, chat, spraakoproepen en zelfs social media met behulp van relevante informatie uit het opgebouwde kennisbestand van de klant. Zo kunnen customer service teams zich richten op de complexere vragen. Freddy de Omnibot wordt beschikbaar gesteld binnen alle customer service-producten van Freshworks.

Klanten van bedrijven die met het customer service platform van Freshworks werken, kunnen binnenkort eenvoudig de klantenservice van dat bedrijf oproepen door bijvoorbeeld “Hey Acme support” te zeggen tegen Google Assistent. Freddy helpt vervolgens om het probleem van de klant vast te stellen via het kanaal dat de klant kiest: spraak, chat, e-mail of sms. Als Freddy het probleem niet kan oplossen wordt het, samen met de context van de conversatie en alle relevante klantinformatie, doorgestuurd naar een customer service medewerker.

Gebruiksvriendelijk
“Bedrijven profiteren vaak niet van alle voordelen van AI omdat de bestaande AI-platforms vaak ingewikkeld en niet gebruiksvriendelijk zijn voor klanten en customer service medewerkers. Daarom hebben wij Freddy ontwikkeld”, zegt Girish Mathrubootham, oprichter en CEO van Freshworks. “Freddy is speciaal gemaakt om snel klantinformatie door te geven aan de specialisten en direct vragen van klanten te beantwoorden, ongeacht waar en wanneer de klant een vraag stelt.”

Omnibots zijn de toekomst voor customer service
“We hebben Freddy de Omnibot van Freshworks in gebruik genomen om een verregaand geautomatiseerde en gepersonaliseerde klantervaring te kunnen bieden”, aldus Vishal Gupta, productmanager bij PhonePe. PhonePe is onderdeel van Flipkart en het grootste UPI-gebaseerde betalingsplatform van India. Freddy verzamelt voor PhonePe context van de gemaakte transacties en biedt contextuele assistentie voor een gepersonaliseerde self service-ervaring rechtstreeks in de app.

Gupta vervolgt: “We gebruiken Freddy nu een jaar en kunnen vol vertrouwen stellen dat we het meeste van wat we wilden realiseren hebben bereikt.”

Mathrubootham vertelt dat Freddy de mogelijkheden en capaciteiten van chatbots aanzienlijk heeft uitgebreid. “Chat is een waardig eerste vehikel geweest voor Natural Language Processing (NLP). Maar tegenwoordig is het te gelimiteerd voor customer service vraagstukken. Klanten willen de beste service op de communicatiekanalen die zij het liefst gebruiken, of dat nu sms, whatsapp, sociale media of zelfs geautomatiseerde IoT-apps zijn. Met Freddy, de omnibot met AI, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bedrijven kunnen de klantervaring op elk vlak en op meerdere kanalen verrijken.”

Kijk voor meer informatie over Freddy de omnibot op: www.freshworks.com/freddy-ai-engine

Over Freshworks
Freshworks ontwikkelt een breed aanbod aan SaaS oplossingen om de samenwerking binnen organisaties te vergroten en bedrijven te ondersteunen in effectieve communicatie met zowel klanten als medewerkers. Producten van Freshworks zijn onder andere: Freshdesk, Freshservice, Freshsales, Freshcaller, Freshteam, Freshchat en Freshmarketer.

Freshworks is opgericht in 2010 en heeft haar hoofdkantoor in San Bruno in Californië. Daarnaast heeft Freshworks internationale kantoren in India, Engeland, Australië en Duitsland. Ruim 150.000 organisaties over de hele wereld maken inmiddels gebruik van de cloud-oplossingen van Freshworks. Klanten van Freshworks zijn onder andere: Metro, Siemens, Unicef, Decathlon, Hugo Boss, Teamviewer, Honda, Bridgestone, Toshiba en Cisco. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.freshworks.com.
Laatste van Freshworks  
Kunstmatige intelligentie breed ingezet bij Nederlandse klantenservice-afdelingen

Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

Freshworks publiceert boek over de principes van Indiaas ‘democratic design’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 116 dagen
Freshworks contact  

Logo Freshworks

  +49 305 884 9246
  EU-sales@freshworks.com
  www.freshworks.com
Freshworks sociaal  


Freshworks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl