www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (327 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel onthult gloednieuwe Nebula SD-WAN

Flexibele software-defined WAN-oplossing voldoet aan groeiende vraag naar netwerken voor gedistribueerde sites en gebruikers

Hoofddorp, 29 oktober 2018 – introduceert Nebula SD-WAN, een software-defined wide-area netwerkoplossing die aan ondernemingen betere prestaties levert tegen lagere kosten.

image

Nebula SD-WAN is een oplossing voor unified netwerkbeheer, die onderdeel is van Nebula Orchestrator, het nieuwste lid van de Zyxel Nebula cloudservice-familie. Het biedt verbeteringen op het gebied van gebruikerservaring, het vermindert uitval van telefoon/video-gesprekken, het levert stabiele en veilige verbindingen en maakt gecentraliseerd beheer mogelijk.

“Vroeger waren de netwerken van de meeste bedrijven zelfvoorzienend op kantoor. Nu zijn ze verbonden met datacenters, MSP’s en de cloud. Zelfs met bijvoorbeeld een aanpak als MPLS sluiten deze WAN’s niet aan op eisen van moderne bedrijven”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. “Vandaag de dag hebben bedrijven WAN’s nodig met de snelheid en betrouwbaarheid van een lokaal netwerk. Nebula SD-WAN levert dit in een flexibel, betaalbaar pakket, dat direct merkbare prestatieverbeteringen oplevert en de productiviteit van gebruikers in het hele netwerk verhoogt.”

Verbetering prijs-kwaliteitsverhouding
Nebula SD-WAN is het antwoord op de problemen van internetafhankelijke bedrijven. Het verhoogt de veiligheids- en verbindingsprestaties door middel van WAN-optimalisatie en Dynamic Path Selection om downtime te elimineren, uitval van telefoon- en videogesprekken te voorkomen en verbindingen te ondersteunen op locaties die geen stabiele internettoegang hebben.

Nebula Orchestrator werkt met Zyxel’s VPN50/100/300 producten, die gebundeld kunnen worden met een SD-WAN Pack-licentie. Dit pakket bevat zero-touch provisioning en AutoVPN, waardoor er geen IT-personeel op locatie nodig is. Andere belangrijke voordelen zijn onder andere:
  • Eenvoud: De SD-WAN-oplossing biedt gecentraliseerd beheer en een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.
  • BetrouwbaarheidDynamic Path Selection verbetert de service-kwaliteit en schakelt direct over naar een sterkere verbinding als de verbindingssnelheid terugloopt.
  • Veiligheid: Veilige connectiviteit is verzekerd met VPN’s, firewalls, anomaly detection and preventionApp PatrolGeo Enforcer en content-filtering.
  • Inzicht: Internetverkeersanalyse zorgt voor een volledig overzicht van het gedrag van gebruikers, met overzichten voor applicaties, websites, en meer, om te helpen bij het stellen van prioriteiten en het nemen van beslissingen rond beveiliging.
  • Flexibiliteit: Met NebulaFlex kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen de standalone-modus en Orchestrator-beheer.

Bedrijven kunnen het SD-WAN Pack vernieuwen nadat de gebundelde licentie verloopt. Als alternatief kunnen diegenen die georkestreerd beheer willen zonder geavanceerde SD-WAN-functionaliteit, terugvallen op de Management Pack-licentie. Dit pakket biedt via Nebula Orchestrator onder andere zero-touch provisioning, VPN, firewall, maar sluit sommige SD-WAN-functionaliteit en andere functies uit, zoals App Patrol en content-filtering.

Nebula Orchestrator en de SD-WAN Pack-licentie zijn per heden beschikbaar.

##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ZyXEL  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 327 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl