OpenText presenteert uitgebreid ECM voor Microsoft Dynamics 365

Samen met Contesto breidt OpenText de integratie met Microsoft uit

Hoofddorp, 29 oktober 2018 –OpenText™ (NASDAQ: OTEX, TSX: OTEX), wereldleider in Enterprise Information Management(EIM), kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 for Customer Service.

Deze nieuwe oplossing is ontwikkeld in samenwerking met Contesto en integreert OpenText's Enterprise Content Management (ECM) portfolio met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Hiermee levert OpenText een complete set van contentdiensten om bedrijfsprocessen te verrijken en de best mogelijke klantbetrokkenheid over alle kanalen mogelijk te maken.

Extended ECM maakt het mogelijk voor intelligente en connected organisaties om de verkoop, marketing, klant- en buitendienstautomatisering te transformeren door een veilige en volledige integratie van contentdiensten binnen bedrijfsprocessen.

"Een directe relatie tussen een organisatie en haar klanten is ontzettend belangrijk voor een succesvolle onderneming", zegt Patricia E. Nagle, senior vice president en CMO bij OpenText. "Extended ECM stelt medewerkers die in contact staan met de klant in staat om bij te dragen aan belangrijke bedrijfsinformatie en biedt hen toegang tot deze informatie vanuit de Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties. Doordat medewerkers de juiste informatie, data en inzicht hebben, kunnen ze een meer gepersonaliseerde ervaring bieden aan klanten, waardoor de intelligente en connected organisatie meer omzet, loyaliteit en succes vergaard.”

Kijk hier voor het volledige Engelstalige persbericht.


BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over OpenText

OpenText maakt de digital world mogelijk door informatiebehoeften van organisaties te vereenvoudigen, te transformeren en implementaties te versnellen, on premise of in de cloud.

Voor meer informatie over OpenText (NASDAQ: OTEX, TSX: OTEX): www.opentext.com

Lees Mark Barrenechea’s, CEO OpenText, blog: http://www.opentext.com/portal/site/communities/ceo-blog

Social Media: Twitter | LinkedIn | FacebookVoor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 (0)40 – 235 4600
E-mail: OpenTextNL@teamlewis.com