www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 106 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Qualys lanceert assessment en monitoring voor CIS Microsoft Azure Foundations Benchmark

Nieuwe extensie van Qualys’ Cloud Security Assessment (CSA) helpt organisaties bij het benutten van Microsoft Azure voor het inbouwen van beveiliging in DevOps-initiatieven

Amsterdam, 24 oktober 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, biedt klanten monitoring en assessment voor de CIS (Center for Internet Security, Inc.) Microsoft Azure Foundations Benchmark binnen zijn Cloud Security Assessment (CSA) Cloud App. Deze nieuwe geautomatiseerde compliance-monitoring en -assessment helpen security- en DevOps-teams bij het continu identificeren van bedreigingen die veroorzaakt worden door misconfiguraties, ongeoorloofde toegang en niet-standaard installaties. Ook bieden ze suggesties voor oplossingen, zodat risico’s sneller onder controle zijn te krijgen. De CIS Microsoft Azure Foundations Benchmark biedt een beschrijving van een veilige basisconfiguratie voor IT-assets in Microsoft Azure. Cloud Security Assessment automatiseert de realtime security monitoring op basis van deze industriestandaard en stelt teams in staat om alle Azure-cloudinvesteringen continu veilig te krijgen en te houden.

“Door de assessment van de CIS Foundations Benchmark for Microsoft Azure te automatiseren, biedt Cloud Security Assessment organisaties de mogelijkheid om hun compliance te schalen en de risico’s rond hun Azure-gebruik te beheren”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys, Inc.

image
Qualys Cloud Security Assessment voor de CIS Microsoft Azure Foundations Benchmark

“De CIS Microsoft Azure Foundations Benchmark biedt iedereen die Microsoft Azure Cloud in gebruik neemt een richtlijn voor het bepalen van het securityniveau”, zegt Steve Spano, CIS President en COO. “De ondersteuning van de CIS Benchmark door Qualys helpt bedrijven bij het automatiseren en schalen van hun beveiliging binnen Microsoft Azure.”

De elastische aard van de cloud maakt het lastig om bedreigingen te volgen en te prioriteren. Met zijn geïntegreerde security-oplossingen biedt Qualys een 360-graden beeld van de beveiligingssituatie van cloud-assets met inzicht in kwetsbaarheden van cloud-hosts, compliance-eisen en bedreigingsinformatie. Daardoor kan een gebruiker herstel op basis van context prioriteren.

De Cloud Security Assessment Cloud App biedt:
  • Continue security-monitoring: Deze hardening-benchmark voor Azure is een aanvulling op een eerdere benchmark voor AWS die ook door Qualys wordt ondersteund. Cloud Security Assessment automatiseert tevens de evaluatie van regelgeving op het gebied van PCI-DSS, HIPAA, NIST en ISO 27001. Gebruikers kunnen controleren of ze compliant zijn ten opzichte van deze richtlijnen en een rapport genereren voor hun auditors.
  • Inzicht en bedreigingsprioritering: Complete informatie over alle cloudresources in CloudView is de basis voor eenvoudige, maar krachtige zoekopdrachten rond de configuratie van IT-assets en hun complexe verbanden, zodat de root cause van een incident snel te vinden is. Om trends in de snel veranderende, elastische cloud te volgen, biedt CloudView zowel een realtime als een historisch beeld van alle IT-assets. 
  • Geautomatiseerde security door de gehele DevOps-pijplijn: Qualys Cloud Security Assessment ondersteunt REST APIs, die DevSecOps-teams voorzien van een up-to-date assessment van potentiële risico’s en blootstellingen. De oplossing is te integreren met Governance, Risk and Compliance (GRC), Security Information en Event Management (SIEM), en met ticketing-serviceproviders om InfoSec-teams te helpen bij het automatiseren van de verwerking van bedreiging en herstel.
Meer informatie:
Over het Qualys Cloud Platform
Het Qualys Cloud Platform is een revolutionaire cloudarchitectuur die klanten een compleet beeld biedt van hun IT, security en compliance binnen hun on-premises IT-assets, endpoints, clouds, containers en webapplicaties. Het platform reduceert zo de kosten en complexiteit van het beheren van verschillende security-leveranciers. Het Qualys Cloud Platform biedt op dit moment 18 volledig geïntegreerde, centraal beheerde en self-updating security- en compliance-oplossingen. Door het automatisch verzamelen en analyseren van security- en compliance-data van alle IT-assets naar een enkel overzichtsscherm biedt het Qualys Cloud Platform klanten de schaalbaarheid, het inzicht, de nauwkeurigheid en de brede mogelijkheden om cyberaanvallen te bestrijden en veiligheid in te bouwen in hun initiatieven op het gebied van digitale transformatie.

###

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based security en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 klanten in meer dan 120 landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren. Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, Fujitsu, HCL Technologies, HP Enterprises, IBM, InfoSys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Qualys, het Qualys-logo en QualysGuard zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Qualys  
Qualys voegt malwaredetectie toe aan zijn Remote Endpoint Protection-oplossing

Qualys levert Vulnerability Management aan Microsoft Azure Security Center voor virtuele machines en containers

Qualys VMDR® – Vulnerability Management Detection and Response – nu beschikbaar
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 106 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Qualys contact  

Logo Qualys

  (650) 801 6100
  info@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Logo Workday
Logo Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88803 persberichten
- 5740 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8384 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl