www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (336 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Mesh: FRITZ!Box 7583 voor G.fast en supervectoring, en de nieuwe Mesh-functie van FRITZ!OS 7

Amsterdam, 23 oktober 2018 – Dit jaar presenteert AVM op het Broadband World Forum (BBWF) – van 23 tot en met 25 oktober – zijn FRITZ!Box-portfolio en nieuwe Mesh-functies voor long-range WiFi en stabiele verbindingen in het thuisnetwerk. De focus ligt op de nieuwe FRITZ!Box 7583, die alle DSL-technologieën ondersteunt: van VDSL en supervectoring tot en met G.fast met 106 MHz en 212 MHz. Dankzij bonding is het bovendien mogelijk om datasnelheden te bereiken tot 600 Mbit/s of 3 Gbit/s met G.fast (212 MHz).  

Ook zet AVM het besturingssysteem FRITZ!OS 7 in de spotlight. Met de nieuwe versie integreer je extra FRITZ!Box-apparaten in het thuisnetwerk, waardoor naast WiFi ook de naadloze verbinding van Mesh beschikbaar wordt voor telefonie- en Smart Home-toepassingen. Daarnaast toont AVM de nieuwe FRITZ!Repeater 3000: de Mesh-repeater met drie radio-units, een extra groot WiFi-bereik en hoge datadoorvoer. Vervolgens highlight het bedrijf de FRITZ!Box 5490 (AON) en 5491 (GPON), die direct zijn aan te sluiten op glazvezelaansluitingen, de FRITZ!Box 6591 Cable voor DOCSIS 3.1 en de FRITZ!Box 7590 en 6890 LTE.

Naast bovenstaande highlights zijn er verschillende AVM-experts op het BBWF aanwezig om te spreken over Mesh-WiFi en glasvezel. Alle FRITZ!-highlights zijn te vinden in de Exhibition Grounds van Messe Berlin, in Hal 21a, in stand C107.

Woensdag 24 oktober
16.40 – 17.00 uur, Connected Home-ruimte: Home WiFi: The Integral Building Block, presentatie door Dr. Gerd Thiedermann, Director Product Management bij AVM.

Donderdag 25 oktober
10.40 – 11.00 uur, Three Problems to avoid in FTTH Deployments, presentatie door Eric van Uden, Country Manager Nederland en Tech Expert bij AVM.

Lees het volledige bericht hier.

Over AVM 
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2017 met zevenhonderd medewerkers een omzet van 490 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaalen YouTube-kanaal.

Neem voor meer informatie contact op met: 
Progress Communications Lianne van Dijk / Tessa Graus
E : fritz@progresscommunications.nl
T : +31 (0) 20 363 1152
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van AVM GmbH  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 336 dagen
AVM GmbH contact  
Logo AVM GmbH
  +49 30 399 76 242
  press@avm.de
  nl.avm.de
AVM GmbH sociaal  
AVM GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl