www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (357 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

DreamWorks is datagestuurd dankzij NetApp

De NetApp Data Fabric ondersteunt de grenzeloze fantasie van DreamWorks; DreamWorks geeft presentatie tijdens NetApp Insight 2018

LAS VEGAS — NetApp (NASDAQ: NTAP), het toonaangevende bedrijf op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag een samenwerking met DreamWorks aangekondigd voor de ontwikkeling en het beheer van een Data Fabric-aanpak op maat voor de studio. Deze aanpak biedt meer mogelijkheden en maakt toekomstige groei mogelijk voor de in Glendale gevestigde marktleider in familie-entertainment.

De technici van NetApp en het IT-team van DreamWorks werken nauw samen om de Data Fabric te optimaliseren en om te kunnen voldoen aan de unieke, snel groeiende datastorage- en beheerbehoeften van de studio. De extreem gedetailleerde en meeslepende graphics van de DreamWorks-ontwerpers zorgen voor grote hoeveelheden data en maken de IT-omgeving van DreamWorks complex. De samenwerking tussen NetApp® en DreamWorks vormt een innovatieve aanpak voor deze uitdaging en is gericht op voorspellende analyses en andere nieuwe functies om realtime toegang tot grote datasets mogelijk te maken. De aanpak vergemakkelijkt ook de algehele integratie en orkestratie van data binnen een hybride IT-infrastructuur.

“NetApp is de marktleider voor dataservices op basis van de hybrid cloud”, zegt Kate Swanborg, Senior Vice President van Technology Communications and Strategic Alliances bij DreamWorks. “Door het gebruik van NetApp-oplossingen bij al onze CGI-animatiefilms hebben we bij DreamWorks het vertrouwen dat NetApp de dataservices kan leveren die onze filmmakers nodig hebben om vandaag en in de toekomst te blijven innoveren. Ze kunnen daarbij hun creativiteit de vrije loop laten en nieuwe werelden bij elkaar dromen.”

DreamWorks is een digitaal bedrijf dat snel groeit, en de hoeveelheid data waar zijn teams onmiddellijk en met meerdere mensen tegelijk toegang toe moeten hebben, is enorm. Voor een gemiddelde animatiefilm is het volgende nodig: honderden ontwerpers en technici, 600TB aan data, meer dan 100 miljoen compute-uren en een half miljard digitale bestanden. En aangezien de studio aan steeds meer projecten werkt en zijn digitale data via steeds meer kanalen verspreidt, groeien de datavereisten van de studio ook exponentieel.

Jeff Wike, Chief Technology Officer bij DreamWorks, vertelt: “Bij Dreamworks werken filmmakers, scenarioschrijvers en ontwerpers van wereldklasse. Zij richten zich op het creëren van ervaringen van extreem hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld de nieuwste film, How to Train Your Dragon: The Hidden World. In deze film komen 60.000 verschillende draken tegelijkertijd in beeld.” “Oorspronkelijk richtten wij ons meer op de productie van animatiefilms en tv-series. Maar onze ontwerpers werken daarnaast steeds meer voor attractieparken, live entertainment en opkomende platforms als AR en VR. Deze datagestuurde transformatie van onze bedrijfsvoering vereisen meer efficiëntie bij het delen van workflows op meerdere platforms en het behouden van data voor toekomstige contentuitbreidingen.”

DreamWorks en NetApp werken samen aan oplossingen die NetApp uiteindelijk ook zal uitrollen onder zijn andere klanten. Bij deze samenwerking vinden de teams innovatieve methoden voor:
  • Facilitering van productieworkflows. Optimaliseren en benutten van een enorme hoeveelheid aan contentdata van meerdere, gelijktijdige producties.
  • Optimalisatie van creatieve ontwikkelingen. Garanderen van on-demand beschikbaarheid van filmproductiedata voor het ontwerp-, iteratie- en herzieningsproces van ontwerpers.
  • Optimalisatie van de bedrijfsvoering. Vergemakkelijken en automatiseren van infrastructuurarchitecturen om de productie-uptime te kunnen maximaliseren.
"Uiteindelijk vormt data de basis voor DreamWorks. Met data kan DreamWorks meeslepende ervaringen creëren in werelden die anders nooit bedacht zouden worden”, zegt Scott Dawkins, Chief Technology Officer van Storage Systems and Software bij NetApp. “Zoals Jeff al aangaf, heeft de nieuwste film van DreamWorks, How to Train Your Dragon: The Hidden World, grafische innovaties die ongekende prestaties, snelheid, toegankelijkheid en stabiliteit vereisen van de data in de IT-omgeving. De combinatie van de NetApp Data Fabric en de eigen deskundigheid van het IT-team van DreamWorks staat centraal bij het bouwen van de infrastructuur en dataservices die nodig zijn voor on-demand, realtime contentaanmaak. De ontwerpers van DreamWorks gaan ervan uit dat hun werksystemen gelijke tred houden met hun inbeeldingsvermogen.”

DreamWorks zal een presentatie houden tijdens NetApp Insight™ 2018 en meer details delen over hoe data het bedrijf heeft getransformeerd en wat het betekent om datagestuurd te zijn.

Ga voor meer informatie naar https://datavisionary.netapp.com/#featured_customer

Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices op basis van de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in on-premises omgevingen, om de digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun bedrijfsvoering wordt geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.nl. #DataDriven

NETAPP, het NETAPP-logo en de op http://www.netapp.com/TM vermelde merken zijn handelsmerken van NetApp, Inc. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NetApp  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 357 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
NetApp contact  
Logo NetApp
  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  
NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl