ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (411 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

GrassGreener Europe kiest Lubbers De Jong voor communicatie en pr

Roosendaal, 23 oktober 2018 – GrassGreener Europe, expert in executive search, recruitment van zowel vast als interim management, werkt vanaf heden samen met pr-bureau Lubbers De Jong om de communicatie- en pr-activiteiten in Nederland te versterken. Het Roosendaalse bedrijf ontwikkelde een unieke methode, de BarHeim-methode, voor werving en selectie van executive talent en wil snel uitbreiden op de Nederlandse markt. Met hulp van Lubbers De Jong gaat GrassGreener Europe de naamsbekendheid vergroten en zo zijn groei versnellen.

Executive talent vinden is een steeds grotere uitdaging voor bedrijven. De ideale kandidaat beschikt naast een goed cv en goede vaardigheden ook over het juist karakter en persoonlijkheid, de soft skills, waardoor hij past in zijn nieuwe team. GrassGreener Europe heeft een eigen selectiemethode ontwikkeld, de BarHeim-methode, waarmee men de juiste persoon op de juiste plek krijgt. Bedrijven krijgen hiermee ook een optimaal inzicht in het wervingsproces en een bijzonder hoge retentie. Waar traditionele bureaus gemiddeld een retentie niet hoger dan 70 procent halen, is deze bij GrassGreener Europe boven de 95 procent. Dit wil zeggen dat meer dan 95 procent van de kandidaten die het bureau heeft geplaatst na twaalf maanden nog steeds succesvol op de positie werkt waarvoor hij/zij is aangenomen is. Dat de resultaten ook te meten zijn is alleen al uitzonderlijk in executive search.

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “Met de BarHeim-methode is het onderscheidend vermogen van GrassGreener Europe groot. Dit is dan ook een belangrijk kenmerk om de naamsbekendheid te verhogen en van onze samenwerking een succes te maken.”

Eli Barenholz, eigenaar en directeur van GrassGreener Europe: “We zijn met Lubbers De Jong in zee gegaan vanwege hun lange staat van dienst, ervaring op het gebied van marketing, pr en communicatie en kennis van de technologiesector. Daarnaast bedienen ook zij zich van een bewezen methodologie, PESO, waar wij in geloven.”

##

Over GrassGreener Europe
Het in Roosendaal gevestigde GrassGreener Europe is opgericht in 1998, door Eli Barenholz en Henriette Oppenheim. Tot enkele jaren geleden werkten zij onder de naam Probus HCM. Sinds 2014 voert het bedrijf de naam GrassGreener Europe en maakt het gebruik van een disruptieve recruitmentstrategie die bestaat uit een innovatieve combinatie van recruitment methodologie en technologie, samen de BarHeim-methode geheten. GrassGreener Europe zoekt en vindt executive talent wereldwijd en in diverse sectoren. Bedrijven waar GrassGreener Europe de afgelopen jaren voor heeft gewerkt zijn onder meer: PostNL, KPN, Neatifm, Voergroep Zuid, ICTZ, Tibco, Celanese, Telstar, Erasmus Ziekenhuis Rotterdam.  Voor meer informatie, zie http://www.grasgreenereurope.com.

Over Lubbers De Jong
Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, de Nederlandse Data Science Prijzen en organiseert jaarlijks de Digital Transformer Award. Lubbers De Jong is winnaar van de Dutch PR Award en maakt deel uit van PR Boutiques International.
Eerder van GrassGreener Europe  
27 feb 2019 Mismatches op managementniveau aderlating voor Nederlands bedrijfsleven

12 feb 2019 Revaho gaat war on talent voor topmanagers aan met GrassGreener Europe

10 jan 2019 Omzet GrassGreener Europe groeit met 100 procent in 2018
Geplaatst:
Verstreken tijd: 411 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
GrassGreener E.. contact  

Logo GrassGreener Europe

GrassGreener E.. sociaal  


GrassGreener E.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl