www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 110 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

GrassGreener Europe kiest Lubbers De Jong voor communicatie en pr

Roosendaal, 23 oktober 2018 – GrassGreener Europe, expert in executive search, recruitment van zowel vast als interim management, werkt vanaf heden samen met pr-bureau Lubbers De Jong om de communicatie- en pr-activiteiten in Nederland te versterken. Het Roosendaalse bedrijf ontwikkelde een unieke methode, de BarHeim-methode, voor werving en selectie van executive talent en wil snel uitbreiden op de Nederlandse markt. Met hulp van Lubbers De Jong gaat GrassGreener Europe de naamsbekendheid vergroten en zo zijn groei versnellen.

Executive talent vinden is een steeds grotere uitdaging voor bedrijven. De ideale kandidaat beschikt naast een goed cv en goede vaardigheden ook over het juist karakter en persoonlijkheid, de soft skills, waardoor hij past in zijn nieuwe team. GrassGreener Europe heeft een eigen selectiemethode ontwikkeld, de BarHeim-methode, waarmee men de juiste persoon op de juiste plek krijgt. Bedrijven krijgen hiermee ook een optimaal inzicht in het wervingsproces en een bijzonder hoge retentie. Waar traditionele bureaus gemiddeld een retentie niet hoger dan 70 procent halen, is deze bij GrassGreener Europe boven de 95 procent. Dit wil zeggen dat meer dan 95 procent van de kandidaten die het bureau heeft geplaatst na twaalf maanden nog steeds succesvol op de positie werkt waarvoor hij/zij is aangenomen is. Dat de resultaten ook te meten zijn is alleen al uitzonderlijk in executive search.

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “Met de BarHeim-methode is het onderscheidend vermogen van GrassGreener Europe groot. Dit is dan ook een belangrijk kenmerk om de naamsbekendheid te verhogen en van onze samenwerking een succes te maken.”

Eli Barenholz, eigenaar en directeur van GrassGreener Europe: “We zijn met Lubbers De Jong in zee gegaan vanwege hun lange staat van dienst, ervaring op het gebied van marketing, pr en communicatie en kennis van de technologiesector. Daarnaast bedienen ook zij zich van een bewezen methodologie, PESO, waar wij in geloven.”

##

Over GrassGreener Europe
Het in Roosendaal gevestigde GrassGreener Europe is opgericht in 1998, door Eli Barenholz en Henriette Oppenheim. Tot enkele jaren geleden werkten zij onder de naam Probus HCM. Sinds 2014 voert het bedrijf de naam GrassGreener Europe en maakt het gebruik van een disruptieve recruitmentstrategie die bestaat uit een innovatieve combinatie van recruitment methodologie en technologie, samen de BarHeim-methode geheten. GrassGreener Europe zoekt en vindt executive talent wereldwijd en in diverse sectoren. Bedrijven waar GrassGreener Europe de afgelopen jaren voor heeft gewerkt zijn onder meer: PostNL, KPN, Neatifm, Voergroep Zuid, ICTZ, Tibco, Celanese, Telstar, Erasmus Ziekenhuis Rotterdam.  Voor meer informatie, zie http://www.grasgreenereurope.com.

Over Lubbers De Jong
Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, de Nederlandse Data Science Prijzen en organiseert jaarlijks de Digital Transformer Award. Lubbers De Jong is winnaar van de Dutch PR Award en maakt deel uit van PR Boutiques International.
Laatste van GrassGreener Europe  
Mismatches op managementniveau aderlating voor Nederlands bedrijfsleven

Revaho gaat war on talent voor topmanagers aan met GrassGreener Europe

Omzet GrassGreener Europe groeit met 100 procent in 2018
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 110 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
GrassGreener E.. contact  

Logo GrassGreener Europe

GrassGreener E.. sociaal  


GrassGreener E.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau