www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten

Commvault en NetApp leveren vereenvoudigde back-up en hersteloplosingen af

Complete Backup & Recovery-software van Commvault nu geïntegreerd met alle storageoplossingen van NetApp

Commvault, wereldwijd leverancier van enterprise oplossingen voor back-up en herstel, archivering en gegevensbeheer in elke hybride omgeving, maakt bekend dat zijn softwareoplossing Commvault Complete Backup & Recovery nu rechtstreeks verkrijgbaar is via Netapp en zijn channel partners. Complete Backup & Recovery is hecht geïntegreerd met alle storage-oplossingen van NetApp om als primaire back-upoplossing te dienen. Klanten van NetApp kunnen op deze manier meer functies en mogelijkheden voor gegevensbescherming naar hun omgevingen op locatie en in de cloud en hybride omgevingen brengen.

Commvault en NetApp breiden hun hechte technologische samenwerking verder uit om klanten van NetApp in staat te stellen om hun back-up en herstelprocedures compleet te vereenvoudigen. NetApp en zijn channel partners gaan oplossingen aanbieden waarin Complete Backup & Recovery is geïntegreerd. De combinatie van de toonaangevende back-up- en hersteloplossing van Commvault met de succesvolle en innovatieve Data Fabric van NetApp stelt bedrijven in staat om het beheer van snapshots en back-up- en herstelprocedures te vereenvoudigen en hun mogelijkheden voor gegevensbescherming op eenvoudige wijze uit te breiden naar de cloud.

“De Complete Backup & Recovery-software van Commvault sluit perfect aan op onze Data Fabric, die organisaties optimale toegang tot, en grip op hun data biedt. Daarmee kunnen ze hun doelstellingen realiseren en bedrijfskritische informatie veilig houden”, zegt Joel Reich, executive vice president en directeur van de business unit Storage Systems & Software van NetApp. “Dankzij onze samenwerking met Commvault kunnen we klanten en channel partners voorzien van uiterst geavanceerde producten en diensten voor databeheer.”

Complete Backup & Recovery is volgens Commvault de meest functierijke en uitgebreide back-up- en hersteloplossing voor de grootzakelijke markt. Nieuwe innovaties, zoals kunstmatige intelligentie die zich automatisch aanpast aan patronen in het datagebruik, vereenvoudigen en stroomlijnen het IT-beheer. De gecombineerde oplossingen van Commvault en NetApp kunnen daarmee meer dan ooit tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van moderne digitale ondernemingen.

De oplossingen van Commvault zijn nu eenvoudiger qua aanschaf, installatie en beheer dan ooit tevoren. Ze helpen organisaties aan efficiëntere IT-processen en stellen hen in staat om meer waarde uit hun data te halen.

“Samen met NetApp helpen we bedrijven aan een reductie van de kosten en complexiteit rond het IT- en databeheer door een einde te maken aan de noodzaak om gebruik te maken van verschillende hardware- en softwareoplossingen en specialistische standalone tools”, zegt Owen Taraniuk, hoofd Worldwide Partnerships & Market Development bij Commvault. “Onze gecombineerde oplossingen dragen bij aan een efficiëntere infrastructuur en helpen organisaties om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan opslagcapaciteit. Commvault biedt naadloze mogelijkheden voor gegevensherstel en functionaliteit voor databeheer op externe locaties. Daarmee transformeert het gegevensbescherming tot een functie die de business ondersteunt. De uitbreiding van onze samenwerking vormt een verder bewijs van het succes en momentum van de nieuwe partnergestuurde strategie van Commvault.”
Laatste van Commvault Systems International BV  
Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

Commvault onthult eenvoudig en lucratief partnerprogramma

Commvault en DMP bundelen krachten in EMEA
Geplaatst:
Verstreken tijd: 593 dagen
Commvault Syst.. contact  

Logo Commvault Systems International BV

  +31 30 711 7200
  www.commvault.com
Commvault Syst.. sociaal  


Commvault Syst.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl