Liferay verwelkomt Bechtle Brussel als Value Added Reseller

Leiden / Brussel - IT-leverancier Bechtle Brussel is toegetreden als Value Added Reseller (VAR) tot het partnerprogramma van Liferay, leverancier van Digital Experience Platforms (DXP). Als VAR van Liferay neemt Bechtle Brussel de oplossingen van Liferay op in haar portefeuille.

“We zijn er trots op om een bekende, grote leverancier als Bechtle als partner aan Liferay te kunnen verbinden”, zegt Ruud Kluivers, General Manager van Liferay Benelux. “Bechtle is een bekende leverancier voor onder meer de Europese Commissie. Dankzij ons partnerschap kunnen ook de agentschappen van de Europese Commissie gebruikmaken van het DXP van Liferay.”

“Liferay biedt een perfecte oplossing om data uit verschillende systemen simpel te ontsluiten in een portal, het DXP.”, zegt Jan degens, Business Unit Manager Software bij Bechtle Brussel. “Met dit DXP kunnen onze klanten hun interne en extramurale samenwerking verder verbeteren, en zorgen zij ervoor dat zij niet dezelfde data in verschillende systemen moeten invoeren. De bewezen functionaliteit van de oplossingen en het hoge serviceniveau van Liferay zorgen ervoor dat wij Liferay graag opnemen in ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze klanten met behulp van Liferay nog een stap verder naar naadloze samenwerking kunnen helpen.”

###

Over Bechtle Brussel
Bechtle behoort in Europa tot de top van ICT-leveranciers voor zakelijke eindklanten en de publieke sector. Het bedrijf biedt een breed portfolio aan IT-producten en diensten en onderscheidt zichzelf via de klant- en oplossingsgerichte aanpak. Bechtle Brussel is onderdeel van Bechtle AG (circa 8.300 medewerkers, 73.000 klanten en een jaarlijkse omzet van circa EUR3,6 miljard) en behoort in die hoedanigheid tot de Europese marktleiders binnen het reseller segment, met meer dan 90 sectoren Europa-breed.

Bechtle Brussel focust binnen Bechtle AG op opdrachten binnen officiele EU-instanties. Wij begrijpen de IT-infrastructuurbehoeften van alle officiele EU-instanties (Europese Commissie, Europees parlement, etc) als geen ander en stellen de beste oplossingen samen voor het beoogde doel en gebruik.