Uitelkaar.nl zet Marcommit in voor vergroten naamsbekendheid

Baarn, 18 oktober 2018 Uitelkaar.nl, het platform dat stellen begeleidt naar een afgeronde scheiding, gaat samenwerken met PR- en content marketingbureau Marcommit. Hiermee wordt verdere invulling gegeven aan de positionering als innovatieve en kwalitatieve partij die streeft naar een betere samenleving door middel van legal tech. Uitelkaar.nl biedt consumenten inzicht in de mogelijkheid om op een goede manier zelf hun scheiding te regelen. De PR-strategie die Marcommit daarbij heeft ontwikkeld is gericht op kennisdeling en onderzoek naar scheidingen en ouderschapsplannen. Op deze manier positioneert het platform zich als kennispartner op het gebied van scheiden. Het vergroten van de naambekendheid onder consumenten in Nederland is de doelstelling.

Kaspar Scheltema, CEO en medeoprichter Uitelkaar.nl: “Toen we vorig jaar het platform hadden neergezet, was het tijd om een gerichte marketingstrategie te formuleren waarin het vergroten van de naamsbekendheid een belangrijke doelstelling is. Dit is nodig om Nederland kennis te laten maken met de manier waarop scheiden beter kan, zowel voor stellen als voor hun kinderen. In Marcommit hebben we een specialist gevonden die kwalitatieve content creëert en de juiste connecties voor ons legt in de media om deze doelstelling te realiseren.”

Eline Visser, Managing Director bij Marcommit, is blij met de samenwerking: “Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in tech. Tech wordt veel ingezet voor het verbeteren van zaken waar we in het dagelijks leven mee te maken krijgen. Uitelkaar.nl toont dit aan door legal tech in te zetten om scheiden beter te maken voor de betrokkenen. In combinatie met het maatschappelijke doel van Uitelkaar.nl, zagen we beiden een unieke match. Het open en enthousiaste karakter van deze partij maakt het mogelijk om mooie PR-acties neer te zetten om zo de naamsbekendheid van het platform te vergroten.”

---------

Over Marcommit
Marcommit gelooft in de kracht van engagement. Het Marcommit team zoekt altijd proactief naar opvallende campagne-onderwerpen, slimme oplossingen en spot zoveel mogelijk kansen om de doelstellingen van klanten te bereiken. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, Marcommit zet zijn tanden erin.

Marcommit is de B2B PR- en contentspecialist actief in de Benelux. Het bureau heeft een specialisatie in de IT- en HR-branche. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Gemalto, Unique, Telindus, SAP Hybris, Raet, OnGuard en CRM Partners. Kijk voor meer informatie op: www.marcommit.nl 

Meer informatie:
Marcommit
Annelies Heuvelmans
marcommit@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730