www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (488 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

McAfee versnelt en verbetert zowel gegevensbescherming als de preventie tegen dreigingen van device naar cloud

Nieuw uitgebreid MVISION portfolio biedt één plek voor inzicht in en controle over clouddiensten, levert naadloze gegevensbescherming en versnelt detectie en blokkering van dreigingen

Schiphol-Rijk, 18 oktober 2018 - McAfee, het device-to-cloud cybersecuritybedrijf, kondigt vandaag nieuwe producten aan ter uitbreiding van het McAfee MVISION portfolio. MVISION is een unieke oplossing die klanten in staat stelt hun cybersecurity volgens hun eigen criteria in te richten als ze overstappen naar de cloud. Het portfolio werd afgelopen juli aangekondigd en bestaat uit McAfee MVISION ePO, McAfee MVISION Endpoint en McAfee MVISION Mobile. Tijdens McAfee MPOWER 2018 is bekendgemaakt dat dit portfolio wordt aangevuld met McAfee MVISION EDR en McAfee MVISION Cloud. Hiermee worden volledige en geïntegreerde gegevensbeschermings- en preventiemogelijkheden aan het portfolio toegevoegd, zodat klanten het risico op dataverlies snel en eenvoudig kunnen verlagen.

“De MPOWER Cybersecurity Summit is voor aanwezigen een uitgelezen kans om hun skills aan te scherpen en een koers uit te stippelen om zich voor te bereiden op de toekomst,” aldus Chris Young, CEO van McAfee. “McAfee levert een cloud-native portfolio dat is ontworpen om data te beschermen en dreigingen tegen te houden, van device naar de cloud. De digitale transformatie is onvermijdelijk: we sporen onze klanten aan om het MVISION-portfolio te gebruiken om zichzelf klaar te maken voor de dreigingen die op hen af komen tijdens de ontwikkeling van hun organisatie.”

Met de opmars van de digitale transformatie wordt een cloud-first aanpak van security steeds belangrijker. Om de cloud met een gerust hart te kunnen gebruiken, hebben organisaties niet alleen inzicht nodig in gegevens en toepassingen. Ze moeten bovendien zorgen voor een consistent beleid voor de bescherming van gegevens en bedreigingen in hun gegevens en toepassingen, waar deze zich ook bevinden. Met de toevoeging van MVISION EDR, MVISION Cloud en McAfee ePO-Unified Data Protection stelt McAfee organisaties in staat om een krachtige bescherming tegen bedreigingen en een datagerichte verdediging op te zetten, die zich uitstrekt van apparaat tot de cloud. Deze oplossingen zijn ontworpen om bedrijven de vrijheid en het vertrouwen te geven die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien terwijl ze aan hun digitale transformatie werken.

McAfee MVISION EDR
McAfee MVISION EDR zorgt ervoor dat securityteams sneller en met een verbeterde precisie kunnen werken, zodat het team en hun skills efficiënter kunnen worden ingezet. Bedrijven worstelen vaak met een overdaad aan informatie wanneer ze gebruik maken van EDR-systemen, omdat ze enorme hoeveelheden data en waarschuwingen genereren. Deze moeten vervolgens geïnterpreteerd en onderzocht worden en daar zijn skills voor nodig (vaak beperkt beschikbaar) voordat er tot actie kan worden overgegaan. MVISION EDR implementeert human-machine teaming, waardoor analisten van elk kennisniveau effectiever en efficiënter kunnen werken. Door de integratie met het McAfee ePO management platform kunnen analisten dreigingen identificeren, de context uitpluizen, resultaten van geautomatiseerde onderzoeken beoordelen en de juiste acties ondernemen om op dreigingen te reageren.

McAfee MVISION EDR maakt gebruik van geavanceerde data-analyse om verdacht gedrag binnen endpoint data te identificeren en prioritizeren. Daarnaast automatiseert MVISION EDR diepgravend onderzoek om de druk op securityanalisten te verlagen en wordt een snelle reactie met directe actie mogelijk gemaakt door een bredere integratie in het securityecosysteem. De oplossing levert:
  • Cloud-based analytics: Cloud analytics maken gebruik van het Mitre ATT&CK1 framework om een breed spectrum aan verdacht gedrag zichtbaar te maken en te prioritizeren. Zo zien analisten snel in hoe serieus een risico is en kunnen ze daarop de juiste stappen ondernemen: negeren, reageren of onderzoeken.
  • Artificial Intelligence (AI)-gedreven onderzoek: Versnelt onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal met dynamisch onderzoek. Zo wordt het probleem van een tekort aan cyberskills aangepakt door junior analisten te laten groeien, terwijl het werk van senior analisten efficiënter wordt. Uit eigen ervaringen van het security operations team van McAfee bleek dat het bedrijf level-1 operators op kon schalen waardoor de onderzoekstijd tot 15x minder werd.
  • Rapid Response: Zorgt ervoor dat geïnfecteerde systemen met slechts één klik geïsoleerd worden, terwijl integraties met het ecosysteem de workflows en processen van het securityteam ondersteunen en zo de operationele efficiëntie verhogen.
“MVISION EDR voorziet in endpoint detectie en reactie door onderzoeksmogelijkheden te automatiseren. Hierdoor is de tool toegankelijker voor junior analisten en wordt het vereiste niveau voor triage en onderzoeken lager. Zo halen bedrijven het maximale uit EDR, worden processen versneld en wordt de efficiëntie van analisten vergroot,” zegt Jon Olstik, Senior Prinicipal Analyst Cybersecurity bij ESG.

McAfee MVISION Cloud
Informatie verplaatst zich steeds meer van beveiligde, on-premises bedrijfsnetwerken naar de cloud. Dit maakt het voor bedrijven lastig om de bescherming van gegevens te garanderen. McAfee heeft dit problem opgelost met MVISION Cloud, dat databescherming en preventie samenbrengt voor Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS). Het McAfee MVISION Cloud platform zorgt ervoor dat bedrijven clouddiensten in gebruik kunnen nemen terwijl gevoelige data in de cloud beschermd is tegen de meest geavanceerde bedreigingen.
  • Inzicht in data, context en gebruikersgedrag: maakt inzicht en controle mogelijk binnen alle clouddiensten met een gecombineerde API- en proxy-enabled aanpak en een DLP policy die kan worden uitgebreid van devices naar de cloud. Scannen en loggen van content, monitoren van activiteiten en detectie van dreigingen en malware vallen hier ook onder.
  • Centraal management: levert consistent en volledig management van verschillende clouddiensten binnen het SaaS, PaaS en IaaS spectrum, zoals Microsoft Office 365, Salesforce en Amazon Web Services (AWS).
  • Advanced Threat Protection: beschermt tegen malware en externe en interne dreigingen door gebruik te maken van UEBA (User and Entity Behavior Analytics), aangedreven door machine learning en gebouwd voor de schaal en elasticiteit van cloudomgevingen.
McAfee Device-to-Cloud Unified Data Protection
De nieuwste integratie tussen McAfee Endpoint DLP en Skyhigh Security Cloud DLP biedt één Data Loss Prevention (DLP) policy engine voor alle endpoints, netwerken en de cloud. McAfee Unified Data Protection geeft gebruikers één controlepunt om alle DLP-incidenten te beheren en te rapporteren met McAfee ePO. Zo wordt het process vereenvoudigd, neemt de efficiëntie toe en wordt de security verbeterd.

“Het nieuwe MVISION-portfolio met Enterprise producten is ontworpen om onze klanten te ondersteunen bij al hun securitybehoeften, van device naar de cloud. Dat doen we met een oplossing die simpel, flexibel, volledig en snel is, zodat onze klanten daadkrachtig kunnen optreden om risico’s te verminderen,” zegt Raja Patel, vice president en general manager Corporate Security Products bij McAfee.

McAfee MVISION ePO, MVISION Endpoint, MVISION Mobile en MVISION Cloud zijn op dit moment beschikbaar. McAfee ePO-Unified Data Protection zal eind oktober gelanceerd worden en MVISION EDR is beschikbaar in het eerste kwartaal van 2019.

Cybersecuritydiensten van McAfee
Om MVISION samen met de andere producten en oplossingen van McAfee maximaal te benutten, kondigt McAfee ook het McAfee Essential Success Plan aan, het derde echalon van het customer success plan van het bedrijf. Het Essential success plan (samen met het Premier en Enhanced) biedt:
  • Eeen gepersonaliseerd, gestructureerd plan dat succes en escalatiemanagement combineert
  • Advies- en opleidingsdiensten
  • Deskundige begeleiding bij het opstellen van een plan van aanpak voor security
  • Technische ondersteuning
Voor meer informatie over McAfee, zie de volgende websites:Over McAfee
McAfee is het ‘device-to-cloud’ cybersecuritybedrijf. Geïnspireerd door de kracht van samenwerking, creëert McAfee zakelijke- en consumentenoplossingen die de wereld veiliger maken. www.mcafee.com.

De functies en voordelen van McAfee technologieën zijn afhankelijk van systeemconfiguraties en vereisen soms specifieke hardware, software of diensten. Geen enkel computersysteem kan volledig veilig zijn. McAfee en het McAfee-logo zijn geregistreerde handelsmerken van McAfee LLC in de VS en in andere landen. Alle andere handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

This document contains information on products, services and/or processes in development. All information provided here is subject to change without notice at McAfee’s sole discretion. Contact your McAfee representative to obtain the latest forecast, schedule, specifications, and roadmaps.

1.© 2018 The MITRE Corporation. This work is reproduced and distributed with the permission of The MITRE Corporation.

McAfee Persdesk
Marloes Derks
+31 (0)6 23 42 68 79
mcafee@yellow-communications.com
www.mcafee.com
Laatste van McAfee  
McAfee ontmaskert cybercriminele marktplaatsen

Shoppers slaan online veiligheid tijdens feestdagen in de wind om beste koopjes te scoren

Bedrijven onderschatten blootstelling data in de cloud
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs

LinQhost sluit partnership met Datadog

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Nederland in top 10 economisch meest getroffen landen door coronavirus

Intermax wint VMware Most Promising Cloud Partner of the Year Award

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation

NFON AG introduceert tweefactorauthenticatie voor hardware

NATO’s Allied Command Transformation selecteert Dataiku-platform voor AI-projecten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 488 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
McAfee contact  

Logo McAfee

McAfee sociaal  


McAfee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87727 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7447 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl