Ubuntushop.eu brengt de meest op privacy en anonimiteit gerichte notebooks ter wereld uit

Het leveringsprogramma van Ubuntushop.eu bevat nu Kodachi NotebooksHet Linux Kodachi-besturingssysteem is gebaseerd op Debian. Het biedt u een veilig, anti-forensisch en anoniem besturingssysteem dat alle functies heeft die iemand nodig heeft die zich zorgen maakt over privacy.Kodachi is heel gemakkelijk te gebruiken, alles wat je hoeft te doen is het opstarten op je pc, dan zou je een volledig draaiend besturingssysteem moeten hebben met een gevestigde VPN-verbinding (gebruik je eigen vpn!) + Tor Connection opgericht + DNS Crypt-service actief.  Het volledige besturingssysteem functioneert zoals een ander besturingssysteem met de gebruikelijke programma's zoals libreoffice enz. Enkel de internet connectie loopt via vpn en TOR. Uw eigen VPN kiezen is een kwestie van een text file met de vpn gegevens. Let wel, het is een geïnstalleerd besturingsysteem die sporen kan nalaten op de harde schijf. Om 100% anoniem te werken dien je de Kodachi Live Boot Optie te gebruiken.

Kodachibook heeft een geïnstalleerd Kodachi besturingssysteem Het is gericht op het behoud van uw privacy en anonimiteit en helpt u om anoniem het internet te gebruiken.
  • Alle verbindingen met internet worden gedwongen om via de VPN (gebruik uw eigen vpn!) Dan Tor-netwerk met DNS-codering.
  • Gebruikt de modernste cryptografische en privacyhulpmiddelen om uw bestanden, e-mails en instant messaging te coderen.
  • Kodachi is gebaseerd op het solide Linux Debian met aangepaste XFCE, waardoor Kodachi stabiel, veilig en uniek is.
Kodachi-notebooks: must-have voor activisten, politiek gebruik, mensenrechtenactivisten, onderzoekers, uitvinders, en bedrijven , maar ook voor gewone mensen.

Kodachi is gebaseerd op  Linux Debian met aangepaste XFCE desktopomgeving. Dit maakt Kodachi stabiel, veilig en uniek. Op deze notebooks is Kadochi geïnstalleerd + een live Kodachi en Tails opstartoptie. De geïnstalleerde Kodachi heeft alle programma's als een normale opensource Os: met libreoffice, gimp + Bitcoin en Litecoin.

Productinfo:
https://www.ubuntushop.be/index.php/opensource-notebooks/kodachi-notebooks.html

Volledige info: http://www.ubuntushop.eu

Online ubuntu + linux-mint testen in real-time: https://bit.ly/2M3iQmF